Skocz do zawartości

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

Opublikowano

W fsr1 z double vsync to na pewno

• Odpowiedzi 467
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• uuu banana

• Spytałem chat gpt czy użytkownik ogqozo ma rację Autor komentarza ma częściowo rację, ale jego opinia jest jednostronna i oparta głównie na obserwacjach z perspektywy forumowego entuzjasty gier bardz

• Ta konsola ma juz miesiąc. To normalne, że gry będą działać coraz gorzej.

Opublikowano

Ona jst 3D i widać na niej wszystkie deformacje jakich dokonaliśmy, każdy kto gra w gierki strategiczne i rtsy wie co się dzieje z fpsami po zoom-oucie mapy

Opublikowano

Zrobiłem skipa o 5 stron, a tu dalej fsr1.

All you have to do is follow the damn banana, ficuś.

Opublikowano
52 minuty temu, GearsUp napisał(a):

TV bo urlop mam więc mogę na dużym cały czas

Daj znać jakbyś grał bo ciekaw jestem czy to podobnie do ToTK będzie na baterii przy limicie do ~80%. Ja wpierw i tak chcę zagrać DKC Returns i TF dla LORE.

Opublikowano

Założę się że żaden z użytkowników nie skapnalby się podczas grania, że to fsr1.

Opublikowano

Pippolino by zauważył... [*]

Opublikowano

Jeszcze bardziej na wylew niektórych na stan techniczny gierki który jest mocno wyolbrzymiony. Fakt faktem spadki fps w platformówce i stosowanie przedpotopowych technologii ze switcha 1 gdzie switcha 2 reklamowano vrr, 120 klatkami oraz DLSS jest porażką. Jednak nie umniejsza to temu ,że dostaliśmy jednego z najlepszych platformerów na rynku ze średnią ocen na poziomie 90+.

Opublikowano
30 minutes ago, messer88 said:

Daj znać jakbyś grał bo ciekaw jestem czy to podobnie do ToTK będzie na baterii przy limicie do ~80%. Ja wpierw i tak chcę zagrać DKC Returns i TF dla LORE.

Dla LORE to raczej zacznij od Donkey Konga

na Atari 2600. Pauline origin story

Opublikowano
15 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Jeszcze bardziej na wylew niektórych na stan techniczny gierki który jest mocno wyolbrzymiony. Fakt faktem spadki fps w platformówce i stosowanie przedpotopowych technologii ze switcha 1 gdzie switcha 2 reklamowano vrr, 120 klatkami oraz DLSS jest porażką. Jednak nie umniejsza to temu ,że dostaliśmy jednego z najlepszych platformerów na rynku ze średnią ocen na poziomie 90+.

W sumie nie ma co kontynuować bezproduktywnej wymiany zdań - oburzenie wynika raczej z faktu, że S2 ma technologie które dosłownie zostały stworzone do tego aby nie odczuwać spadków animacji (słynne kłamstwo o VRR działającym już od 1 FPSa), ale z jakiegoś powodu postanowiono to kompletnie olać. To tak jakby ostatni Astrobot wykorzystywał 1/3 funkcji pokazanych w Astro's Playroom czy też ogólnie słaba implementacja funkcji PS5 - ludzie to zauważają i nie jest to może dealbryaker, ale niesmak pozostaje.

Dla grających - bawcie się dobrze, komandor tłuszczak już pewnie gotowy sypnąć klaunem, ale nowy DK w pełnym 3D to święto i wiadomo, że poza technikaliami gra dostarczyła na grubo.

Opublikowano

popcornpopcorn

Tak się czuję, czytając temat i wyruchaniu graczy konsolką, bo prawdziwą konsolą nie nazwę, zabaweczka dla dzieci. Miałem nosa nie brać na premierę, a tak to jeszcze S1 posłuży dobre parę lat do wydania lepszej wersji S2.

Opublikowano
43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

słynne kłamstwo o VRR działającym już od 1 FPSa

Ja od początku pisałem, że to działa od 40 fpsów w górę, potem John z DF zaczął coś miauczeć o VRR w pełnym wymiarze a teraz znowu backpedaling robi, że od 40.

Co do gierki nawet jeżeli nie będzie to żaden kamień milowy czy GOTY to warto zagrać bo drugiej, wysoko ocenianej gry z takim gameplayem po prostu nie ma.

Opublikowano

Podobno nie ma szans grać w bananze 2h przenośnie, prawda to?

Opublikowano
59 minut temu, Daffy napisał(a):

Podobno nie ma szans grać w bananze 2h przenośnie, prawda to?

Ponoć prawda. A swoją drogą to miło że strony Nintendo że trzeba tylko cztery razy konsole ładować żeby przejść grę do końca w trybie hh. Bardzo eko podejście.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Pykam sobie, polecam od razu dać wibracje na full i zmienić skok na X, bo domyślnie jest mało intuicyjnie.

Opublikowano
17 minut temu, jimmy napisał(a):

Pykam sobie, polecam od razu dać wibracje na full i zmienić skok na X, bo domyślnie jest mało intuicyjnie.

Tez tak myslalem, a potem sie okazalo, ze jednak jest dobrze, bo w dol walisz B, a w gore X.

Opublikowano

Dawno nie bawiłem się tak dobrze :) Cudowna gra!

Opublikowano

Przenośnie rzeczywiście jakoś bardziej SMOOTH. Skończyłem pierwszy wprowadzający etap no i narazie zajebiście jedynie to o co się bałem przed premierą czyli kamera podczas kopania jest lekko upośledzona

Opublikowano

Miodna to najlepsze określenie, po transformacji to już w ogóle