Opublikowano czwartek o 06:061 dzień Ona jst 3D i widać na niej wszystkie deformacje jakich dokonaliśmy, każdy kto gra w gierki strategiczne i rtsy wie co się dzieje z fpsami po zoom-oucie mapy
Opublikowano czwartek o 06:161 dzień Zrobiłem skipa o 5 stron, a tu dalej fsr1.All you have to do is follow the damn banana, ficuś.
Opublikowano czwartek o 06:281 dzień 52 minuty temu, GearsUp napisał(a):TV bo urlop mam więc mogę na dużym cały czasDaj znać jakbyś grał bo ciekaw jestem czy to podobnie do ToTK będzie na baterii przy limicie do ~80%. Ja wpierw i tak chcę zagrać DKC Returns i TF dla LORE.
Opublikowano czwartek o 06:341 dzień Założę się że żaden z użytkowników nie skapnalby się podczas grania, że to fsr1.
Opublikowano czwartek o 06:501 dzień Prawda mocno ucierpiała premiera i temat tej gry ze względu na absencję zdrowego wariata i pipolinio.
Opublikowano czwartek o 06:561 dzień Jeszcze bardziej na wylew niektórych na stan techniczny gierki który jest mocno wyolbrzymiony. Fakt faktem spadki fps w platformówce i stosowanie przedpotopowych technologii ze switcha 1 gdzie switcha 2 reklamowano vrr, 120 klatkami oraz DLSS jest porażką. Jednak nie umniejsza to temu ,że dostaliśmy jednego z najlepszych platformerów na rynku ze średnią ocen na poziomie 90+.
Opublikowano czwartek o 06:591 dzień 30 minutes ago, messer88 said:Daj znać jakbyś grał bo ciekaw jestem czy to podobnie do ToTK będzie na baterii przy limicie do ~80%. Ja wpierw i tak chcę zagrać DKC Returns i TF dla LORE.Dla LORE to raczej zacznij od Donkey Kongana Atari 2600. Pauline origin story
Opublikowano czwartek o 07:141 dzień 15 minut temu, Ukukuki napisał(a):Jeszcze bardziej na wylew niektórych na stan techniczny gierki który jest mocno wyolbrzymiony. Fakt faktem spadki fps w platformówce i stosowanie przedpotopowych technologii ze switcha 1 gdzie switcha 2 reklamowano vrr, 120 klatkami oraz DLSS jest porażką. Jednak nie umniejsza to temu ,że dostaliśmy jednego z najlepszych platformerów na rynku ze średnią ocen na poziomie 90+.W sumie nie ma co kontynuować bezproduktywnej wymiany zdań - oburzenie wynika raczej z faktu, że S2 ma technologie które dosłownie zostały stworzone do tego aby nie odczuwać spadków animacji (słynne kłamstwo o VRR działającym już od 1 FPSa), ale z jakiegoś powodu postanowiono to kompletnie olać. To tak jakby ostatni Astrobot wykorzystywał 1/3 funkcji pokazanych w Astro's Playroom czy też ogólnie słaba implementacja funkcji PS5 - ludzie to zauważają i nie jest to może dealbryaker, ale niesmak pozostaje.Dla grających - bawcie się dobrze, komandor tłuszczak już pewnie gotowy sypnąć klaunem, ale nowy DK w pełnym 3D to święto i wiadomo, że poza technikaliami gra dostarczyła na grubo.
Opublikowano czwartek o 07:201 dzień Tak się czuję, czytając temat i wyruchaniu graczy konsolką, bo prawdziwą konsolą nie nazwę, zabaweczka dla dzieci. Miałem nosa nie brać na premierę, a tak to jeszcze S1 posłuży dobre parę lat do wydania lepszej wersji S2.
Opublikowano czwartek o 07:301 dzień No jak nie, wg informacji na kartonach premierowe ps5 jest 8K a pro już nie.
Opublikowano czwartek o 08:011 dzień 43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):słynne kłamstwo o VRR działającym już od 1 FPSaJa od początku pisałem, że to działa od 40 fpsów w górę, potem John z DF zaczął coś miauczeć o VRR w pełnym wymiarze a teraz znowu backpedaling robi, że od 40. Co do gierki nawet jeżeli nie będzie to żaden kamień milowy czy GOTY to warto zagrać bo drugiej, wysoko ocenianej gry z takim gameplayem po prostu nie ma.
Opublikowano czwartek o 09:471 dzień 59 minut temu, Daffy napisał(a):Podobno nie ma szans grać w bananze 2h przenośnie, prawda to?Ponoć prawda. A swoją drogą to miło że strony Nintendo że trzeba tylko cztery razy konsole ładować żeby przejść grę do końca w trybie hh. Bardzo eko podejście. Edytowane czwartek o 09:481 dzień przez kudlaty88
Opublikowano czwartek o 10:031 dzień Pykam sobie, polecam od razu dać wibracje na full i zmienić skok na X, bo domyślnie jest mało intuicyjnie.
Opublikowano czwartek o 10:221 dzień 17 minut temu, jimmy napisał(a):Pykam sobie, polecam od razu dać wibracje na full i zmienić skok na X, bo domyślnie jest mało intuicyjnie.Tez tak myslalem, a potem sie okazalo, ze jednak jest dobrze, bo w dol walisz B, a w gore X.
Opublikowano czwartek o 12:171 dzień Przenośnie rzeczywiście jakoś bardziej SMOOTH. Skończyłem pierwszy wprowadzający etap no i narazie zajebiście jedynie to o co się bałem przed premierą czyli kamera podczas kopania jest lekko upośledzona