Opublikowano poniedziałek o 09:222 dni To trochę lipe dali, bo ta kopalnia początkowa to bardziej zniechęca niż zachęca.
Opublikowano poniedziałek o 10:032 dni 13 minut temu, Daffy napisał(a):Całe Nintendo, dać w demku jedyny chujowy etap z gierki xdddProszę zachować obiektywność i kierować się faktami, BIOM 100 też jest dostępny w demku a to już ta cała kolorowa Lagoona
Opublikowano poniedziałek o 17:002 dni Mi wolno idzie przechodzenie, bo jakoś ostatnio w wiele gier naraz gram na s2 i ps5, ale jak chce sobie w coś odprężającego pograć to odpalam Bananze i sobie szukam bananów, sprawdzam ile mogę rozwalić terenu. Tym sposobem będę w to grał pewnie z pół roku jeszcze. Jak dla mnie to must have i ogromny powiew świeżości. Zawsze jak nie siądzie, to można odsprzedać karta, cena pewnie długo się jeszcze utrzyma. A odpalenie bananzy pierwszej to czysty fun.
Opublikowano wczoraj o 07:02 1 dzień 21 godzin temu, TomciooPL napisał(a):Nawet spoko, tylko demko jednak ciut za krótkie i nie wiem, czy wydać teraz prawie trzy bomby czy jednak dać sobie spokój i przeznaczyć ten hajs na Outlaws, który może mi bardziej siądzie (też czekam na demko).Gość pierdolnięty
Opublikowano wczoraj o 07:10 1 dzień No wybierać między bananzą, a outlaws to tak jakby rozkminiać czy wolisz zrobić motorówe między cycami sydney sweeney, a cycami doroty wellman
Opublikowano wczoraj o 07:49 1 dzień 46 minut temu, messer33 napisał(a):Gość pierdolniętyAle Was łatwo striggerować XD
Opublikowano wczoraj o 11:45 1 dzień Trigger na widok pochwał dla ubiraków to nie tylko obowiązek, ale i przyjemność dla zagrajmera prawdziwego.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. przepotężne są te battle chaptery, wchodzisz, przez 5-10 sekund mashujesz atak na ślepo i to już, dostajesz banana a jak chcesz zejść poniżej 5sek to aktywuj bananzez bossami w sumie podobnie, gameplay dla koneserów
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Chłopaki jak 15 lat żyje na tym forum to takiego zagrajmerskiego cwela jak jimmy to ja tu jeszcze nie widziałem a widziałem sporo
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W demku do gry dać... pierwszy tutorialowy level? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTylko Nintendo może być tak pierdolnięte, żeby zrobić coś tak niesamowicie niespotykanego XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNie wiem czy wystarczająco XD nawalaliłem, żeby było jasne, jakie to jest niesamowite. Ja pierdolę. Włączasz demko a tam otwierający tutorial gry. Takie skurwysyństwo to tylko jedna firma mogła zafundować graczom, nikt inny. Całe Nintendo XDDDDD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 23 minuty temu, ogqozo napisał(a):W demku do gry dać... pierwszy tutorialowy level? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTylko Nintendo może być tak pierdolnięte, żeby zrobić coś tak niesamowicie niespotykanego XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNie wiem czy wystarczająco XD nawalaliłem, żeby było jasne, jakie to jest niesamowite. Ja pierdolę. Włączasz demko a tam otwierający tutorial gry. Takie skurwysyństwo to tylko jedna firma mogła zafundować graczom, nikt inny. Całe Nintendo XDDDDDKopalnia ma słabą paletę barw ale jeżeli progres z dema przechodzi do pełnej wersji gry jak w Pikminie 4 to wtedy ma to sens. Zresztą chyba każde demo gierki Nintendo to sam początek a nie środek gry
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Demko jest limitowane do 30 minut, doszedłem do tej drugiej lokacji, a na ekranie z podziękowaniem info właśnie o tym, że progres przechodzi do pełnej wersji.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Kabaret na wózkach identycznie, to jest to słynne Nintendo Seal of Quality?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 8 minut temu, jimmy napisał(a):Kabaret na wózkach identycznie, to jest to słynne Nintendo Seal of Quality? Zapomniałeś wkleić metascore'a Welcome Tour, Pokemon Friends i Survival Kids. Dopiero to da nam PEŁNY obraz tego jakie gry Nintendo robi
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. niewiele to zmienia w kwestii reszty, ale Survival Kids to gra Konami
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tam do Japonii naściągali teraz migrantów i widać już pierwsze efekty właśnie w krainie Nintendo. Jak tak dalej pójdzie to pececik zostaje, ale tylko do czasu aż Gabe pożyje. Potem to już wszędzie będą gracza OSZUKIWAĆ.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta gra nie jest dla Was za łatwa? Szukanie bananów jest banalnie proste no chyba że ktoś nie korzysta w ogóle z radaru i skrzyń. Właśnie ukończyłem SL1000 i dla mnie jest ta gra trochę za długa. Wolałbym mniej tych poziomów a większy stopień trudności. To samo z bossami... Bossy to jakiś żart. Przecież niektóre padają w pare sekund.