Opublikowano 11 kwietnia11 kwi ME ma też małpę i co ciekawe jest droższa niż Karty (350zł). Chyba nikt nie panuje nad tymi cenami.
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi Na francuskim Amazonie jest Donkey Kong Bananza za 59 euro plus wysyłka 3 euro do Polski daje jakąś stówę taniej niż w polandzie
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi Wychodzi niecałe 280zł bo naliczy wyższy vat też. Myślę, że małpa u nas finalnie będzie za 300 jednak
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi 25 minut temu, l33t napisał(a):To jak za darmo.A czy 8-letnia Zelda za 3 stówy to też jest opcja do fetowania?Gry Nintendo nie tanieją, więc BOTW i TOTK dalej kosztują swoje na S1, no ale bronił płacenia za update już nie będę.
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi Zelda może i droższa ale za to bez dlc bo to S2 wersja a nie kompletna. Może za kilka lat przy s2 oled odkryją takie edycje.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi https://www.empik.com/konsola-nintendo-switch-2-kolorowa-nintendo,p1595818728,multimedia-p?qa=nintendo%20switch%202&ac=trueznowu są, może ktoś szuka
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi O ile jeszcze preordery na konsole rozumiem, tak kompletnie nie wiem po co kupować gry 3m wcześniej.No gier to akurat panowie nie zabraknie na 99,9%
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi @easye może niektórzy chcą złapać dobrą cenę, bo one latają w każdą stronę a wtop z dostawami gierek pamiętam przynajmniej kilka
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Więcej było raczej wtop z niedopracowaniem gier na premierę niż problemów z dostawą.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Ja pierwszy raz się bawię w preordery jakiekolwiek. Trochę przez skalperow, trochę przez to że jest spory chaos cenowy.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 18 minut temu, Wooyek napisał(a):Więcej było raczej wtop z niedopracowaniem gier na premierę niż problemów z dostawą.Jedyne jakie pamiętam to PS5 i XSX w trakcie covidu, bo późniejsze „bierzcie, bo nie będzie” nie sprawdziło się ani w przypadku konsol ani akcesoriów.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Wszyscy Ci co chcieli preorder już złożyli, albo 2 w razie W? Pytam ze zmartwienia.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Ja zamowilem tylko w amazonie 1 sztuke i tyle. Nigdy tam nie bralem nic na premiere, zobaczymy. Dojdzie to dojdzie, a jak nie to tez przezyje. Edytowane 14 kwietnia14 kwi przez bebbop
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Dojdzie, co ma nie dojść. Wystarczy nie słuchać propagandy piesków perfekcyjnego błękitu.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Dostępne preordery na niemieckim amazonie 490eur z wysyłką.https://www.amazon.de/dp/B0F2J4SYJ2?tag=lowgie0a-21&th=1 Edytowane 15 kwietnia15 kwi przez LansVansDans
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi https://www.empik.com/ns2-donkey-kong-bananza-nintendo,p1603258131,multimedia-p?utm_source=app&utm_medium=share&utm_content=produktbanany pojawiły się w EmpikuEmpik.comNintendo Switch 2 Carrying Case & Screen ProtectorPonad 2 000 000 produktów w kategoriach Książka, Muzyka, Film, Zdrowie i uroda, Zabawki, Dom i ogród, Elektronika, AGD, Sport. Dostawa 0zł do salonów.i trochę akcesoriów np casew MM też są ale w gorszych cenach Edytowane 16 kwietnia16 kwi przez nero2082
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Ja się zastanawiam czy nie sprzedać OLEDa i nie wziąć Pstryczka 2 na premierę. Chociaż patrząc na to ile na nim gram i w co, to nie wiem czy ma to sens. No ale Małpiszon kusi :/