Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Emtebe napisał(a):

za każdym razem pilnować aby konsolę wkładać/wyjmować idealnie w pionie.

Wystarczy nie być alkoholikiem żeby rączki się nie trząsły boomer

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano

Wystarczy nie być dzbanem i nie chuchać i dmuchać na konsolkę z grami dla dzieci.

Opublikowano

Właśnie skończyłem chuchać i dmuchać, nadal jak nowa banderas

4fgrththy.jpg

ewdedrf.jpg

Opublikowano

Tylko to nie jest premierowy S1 w kolorze szarym, w późniejszych czy limitowanych poprawiali coś z plastkami i dockiem

Opublikowano

Pro controller jaka petarda obama

Zajebisty w dotyku, aksamitny plastik. Ergonomia jak zwykle najlepsza.

Galeczki chodza niesamowicie mieciutko.

No i dodatkowe guziki pod srodkowe palce, jest sztos.

Opublikowano

Godzinę temu, Emtebe napisał(a):

Tylko to nie jest premierowy S1 w kolorze szarym, w późniejszych czy limitowanych poprawiali coś z plastkami i dockiem

Nic nie poprawili, oled u mnie i kumpla z rysami.

Jakby Spigen był w dniu premiery to bym brał, bo jest aplikator. Nakładasz, odklejasz, przydusić i koniec.

IMG_6519.jpeg

Opublikowano

Co wy z tymi konsolami w docku robicie, tańczycie breaka? Mam dwa Switche, żaden nawet ryski na szkłach nie złapał.

Opublikowano

Może kwestia ochrony- szło, a to jest folia dodawana do etui, bo do oleda też brałem nintendowskie etiu z folią w zestawie.

Opublikowano

Jakby co, to status w Media Expert drgnął na "Zamówienie oczekuje na realizację".

Opublikowano

Moja pierwsza konsola Nintendo od czasów GameCube. Jak to dobrze wrócić do tego elitarnego grona graczy banderas

Opublikowano
52 minuty temu, Emtebe napisał(a):

Jakby co, to status w Media Expert drgnął na "Zamówienie oczekuje na realizację".

Potwierdzam. Czyli jednak spółki komandytowo akcyjne dostaną na czas i nie gromadziły pustych preorderów, a to niespodzianka!

Opublikowano

Grę z Marianem kupiłem na Media Expert i właśnie przekierowałem sobie paczkę do paczkomatu. Czyli jutro już będzie? O shieeet

A konsole kupiłem w Empiku i tam cisza, zero zmian statusu. Oj te 20 zł było nie cebulić

Opublikowano
4 godziny temu, Emtebe napisał(a):

Dostałem już linka z InPostu do śledzenia paczki banana

Opublikowano
12 godzin temu, Chad Davski napisał(a):

Pro controller jaka petarda obama

Zajebisty w dotyku, aksamitny plastik. Ergonomia jak zwykle najlepsza.

Galeczki chodza niesamowicie mieciutko.

No i dodatkowe guziki pod srodkowe palce, jest sztos.

Dave pewnie nie możesz, ale jak ekran? Da radę? Czy OLED AŻ tak zjada?

Opublikowano

Na konsoli w tej chwili mozna wejsc do menu. Koniec. xd

Wydaje sie byc ok, jest duzo ostrzejszy, wiadomo. Co do kolorow to w tej chwili ciezko powiedziec. Na pewno jest duuuuuuuzo wiekszy.

Opublikowano
1 minutę temu, Chad Davski napisał(a):

Na konsoli w tej chwili mozna wejsc do menu. Koniec. xd

Spróbuj o 14 ponownie, ciekawi mnie, czy jest regionalny lock jest, czy światowy.

Opublikowano

Switch 2 - w realizacji

Mario Kart World - w realizacji

Etui - w realizacji

Pro Controller - w realizacji

Kamerka - w realizacji

Biedę - jebać.

Opublikowano

Dawajcie jeszcze jakieś statusy chłopaki, u kogo już WER Koluszki, u kogo kurier w garniturze śmiga po rejonie, u kogo już pracownik przeszedł obok paczki na magazynie? Mega fajne to jest

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Dawajcie jeszcze jakieś statusy chłopaki, u kogo już WER Koluszki, u kogo kurier w garniturze śmiga po rejonie, u kogo już pracownik przeszedł obok paczki na magazynie? Mega fajne to jest

jak ty w dupe wchodziles w temacie preorderow, to jakos musielismy twoje pierdolenie znosic. :)

teraz sobie czytaj o statusach albo zrob przerwe od forum i idz na spacer, pojezdzij na rowerze czy odwiedz zaprzyjaznionego psychiatre

Opublikowano

Tobie to akurat nie będę się rozpisywał w odpowiedzi - spierdalaj