Opublikowano wtorek o 15:385 dni 1 minutę temu, Emtebe napisał(a):za każdym razem pilnować aby konsolę wkładać/wyjmować idealnie w pionie.Wystarczy nie być alkoholikiem żeby rączki się nie trząsły
Opublikowano wtorek o 15:545 dni Wystarczy nie być dzbanem i nie chuchać i dmuchać na konsolkę z grami dla dzieci.
Opublikowano wtorek o 16:165 dni Tylko to nie jest premierowy S1 w kolorze szarym, w późniejszych czy limitowanych poprawiali coś z plastkami i dockiem
Opublikowano wtorek o 17:275 dni Pro controller jaka petarda Zajebisty w dotyku, aksamitny plastik. Ergonomia jak zwykle najlepsza. Galeczki chodza niesamowicie mieciutko.No i dodatkowe guziki pod srodkowe palce, jest sztos.
Opublikowano wtorek o 17:285 dni Godzinę temu, Emtebe napisał(a):Tylko to nie jest premierowy S1 w kolorze szarym, w późniejszych czy limitowanych poprawiali coś z plastkami i dockiemNic nie poprawili, oled u mnie i kumpla z rysami.Jakby Spigen był w dniu premiery to bym brał, bo jest aplikator. Nakładasz, odklejasz, przydusić i koniec.
Opublikowano wtorek o 17:305 dni Co wy z tymi konsolami w docku robicie, tańczycie breaka? Mam dwa Switche, żaden nawet ryski na szkłach nie złapał.
Opublikowano wtorek o 18:025 dni Może kwestia ochrony- szło, a to jest folia dodawana do etui, bo do oleda też brałem nintendowskie etiu z folią w zestawie.
Opublikowano wtorek o 18:065 dni Jakby co, to status w Media Expert drgnął na "Zamówienie oczekuje na realizację".
Opublikowano wtorek o 18:335 dni Moja pierwsza konsola Nintendo od czasów GameCube. Jak to dobrze wrócić do tego elitarnego grona graczy
Opublikowano wtorek o 19:005 dni 52 minuty temu, Emtebe napisał(a):Jakby co, to status w Media Expert drgnął na "Zamówienie oczekuje na realizację".Potwierdzam. Czyli jednak spółki komandytowo akcyjne dostaną na czas i nie gromadziły pustych preorderów, a to niespodzianka!
Opublikowano wtorek o 22:495 dni Grę z Marianem kupiłem na Media Expert i właśnie przekierowałem sobie paczkę do paczkomatu. Czyli jutro już będzie? O shieeet A konsole kupiłem w Empiku i tam cisza, zero zmian statusu. Oj te 20 zł było nie cebulić
Opublikowano wtorek o 22:505 dni 4 godziny temu, Emtebe napisał(a):Jakby co, to status w Media Expert drgnął na "Zamówienie oczekuje na realizację".Dostałem już linka z InPostu do śledzenia paczki
Opublikowano środa o 06:115 dni 12 godzin temu, Chad Davski napisał(a):Pro controller jaka petarda Zajebisty w dotyku, aksamitny plastik. Ergonomia jak zwykle najlepsza.Galeczki chodza niesamowicie mieciutko.No i dodatkowe guziki pod srodkowe palce, jest sztos.Dave pewnie nie możesz, ale jak ekran? Da radę? Czy OLED AŻ tak zjada?
Opublikowano środa o 07:535 dni Na konsoli w tej chwili mozna wejsc do menu. Koniec. xdWydaje sie byc ok, jest duzo ostrzejszy, wiadomo. Co do kolorow to w tej chwili ciezko powiedziec. Na pewno jest duuuuuuuzo wiekszy.
Opublikowano środa o 07:555 dni 1 minutę temu, Chad Davski napisał(a):Na konsoli w tej chwili mozna wejsc do menu. Koniec. xdSpróbuj o 14 ponownie, ciekawi mnie, czy jest regionalny lock jest, czy światowy.
Opublikowano środa o 08:485 dni Switch 2 - w realizacjiMario Kart World - w realizacjiEtui - w realizacjiPro Controller - w realizacjiKamerka - w realizacjiBiedę - jebać.
Opublikowano środa o 09:264 dni Dawajcie jeszcze jakieś statusy chłopaki, u kogo już WER Koluszki, u kogo kurier w garniturze śmiga po rejonie, u kogo już pracownik przeszedł obok paczki na magazynie? Mega fajne to jest
Opublikowano środa o 09:364 dni 8 minut temu, Bzduras napisał(a):Dawajcie jeszcze jakieś statusy chłopaki, u kogo już WER Koluszki, u kogo kurier w garniturze śmiga po rejonie, u kogo już pracownik przeszedł obok paczki na magazynie? Mega fajne to jestjak ty w dupe wchodziles w temacie preorderow, to jakos musielismy twoje pierdolenie znosic. :)teraz sobie czytaj o statusach albo zrob przerwe od forum i idz na spacer, pojezdzij na rowerze czy odwiedz zaprzyjaznionego psychiatre