Opublikowano wczoraj o 18:16 1 dzień Zawarłeś umowę, masz bulić. Dlaczego bank ma obchodzić czy dostałeś konsolę na czas? Wziąłeś kredyt, podpisałeś się pod terminami płatności i masz przelewać pieniądze na czas.
Opublikowano wczoraj o 18:20 1 dzień 1 minutę temu, Bzduras napisał(a):Zawarłeś umowę, masz bulić. Dlaczego bank ma obchodzić czy dostałeś konsolę na czas? Wziąłeś kredyt, podpisałeś się pod terminami płatności i masz przelewać pieniądze na czas. no tyle to wiem, chodzi mi bardziej o to czy w takiej sytuacji np ME zwraca mi kase a ja sobie splacam kredyt czy zwracaja kase bankowi a bank zwraca mi np ta jedna rate. Pytam bo nigdy nie bralem na raty towaru ktorego fizycznie nie ma.
Opublikowano wczoraj o 18:24 1 dzień Nie, umowę na kredyt zawarłeś z bankiem. Możesz próbować uderzać do BOK Media Expertu, ale nie nastawiałbym się na ugranie czegokolwiek. Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Co ty za bzdury piszesz? Ja pierdolę. W umowie ratalnej sklep potwierdza dostępność rzeczy które kupujesz. Jak zawrzesz umowę, to znaczy, że dostaniesz produkt.Jeśli mimo wszystko nie dostaniesz towaru z jakiegokolwiek powodu to sklep anuluje zamówienie oraz umowę z bankiem, bo bank dostanie info i niemożliwości sprzedaży towaru.Wtedy wszelkie wpłacone raty zostaną Ci zwrócone a umowa z bankiem anulowana.Jeszcze w zależności od sklepu czasem warto wysłać samemu do banku "pismo" o anulowaniu umowy.1 godzinę temu, szurubur napisał(a):no tyle to wiem, chodzi mi bardziej o to czy w takiej sytuacji np ME zwraca mi kase a ja sobie splacam kredyt czy zwracaja kase bankowi a bank zwraca mi np ta jedna rate. Pytam bo nigdy nie bralem na raty towaru ktorego fizycznie nie ma.Tak, sklep zgłasza do banku anulowanie umowy. W zależności od sklepu czasem warto też samemu wysłać swoją rezygnację do banku. Sklep zwraca kasę do banku, a wpłacone raty zwracane są Tobie. Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez Emtebe
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Emtebe ma rację, a ragus na alterku się zesrał (ostatnio częsta sytuacja). Za wyjaśnienie dziękuję, miałem chujowe informację z drugiej ręki i wziąłem je za pewnik.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No dobrze, wyjaśnione zatem bo już się zacząłem triggerować Lepiej mi powiedzcie jak w Media Expert dokończyć wypełnianie wniosku ratalnego? Wybrałem rodzaj rat i sprytnie wziąłem wpłatę własną niemalże w całości. Wtedy płacimy kurierowi przy odbiorze. A jakieś grosze zostają do spłacenia w ratach. Ale zamknąłem stronę i nie wiem jak wrócić do wypełniania wniosku.Na liście zamówień jest to ze Switchem i info, że oczekuje na płatność a forma płatności to raty.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minutę temu, Emtebe napisał(a):No dobrze, wyjaśnione zatem bo już się zacząłem triggerować Nie ma o co, potrafię przyznać się do błędu jak jakiś popełnię. Ty miałeś rację a ja nie, krótka piłka.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No dobrze, wyjaśnione zatem bo już się zacząłem triggerować Lepiej mi powiedzcie jak w Media Expert dokończyć wypełnianie wniosku ratalnego? Wybrałem rodzaj rat i sprytnie wziąłem wpłatę własną niemalże w całości. Wtedy płacimy kurierowi przy odbiorze. A jakieś grosze zostają do spłacenia w ratach. Ale zamknąłem stronę i nie wiem jak wrócić do wypełniania wniosku.Na liście zamówień jest to ze Switchem i info, że oczekuje na płatność a forma płatności to raty.Powinieneś dostać link na email z możliwością dokończenia, ale chyba mają jakiś problem, bo wczoraj też nic nie dostawałemPo historii spróbuj wrócić do tego
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Posłuchajcie co koleś gada o sytuacji w Polsce i o tym jak niektórzy kombinują xdddhttps://www.facebook.com/share/r/1LrrmukLEa/
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Daffy napisał(a):Posłuchajcie co koleś gada o sytuacji w Polsce i o tym jak niektórzy kombinują xdddhttps://www.facebook.com/share/r/1LrrmukLEa/Gość załatwił 350 sztuk konsol do swojego sklepiku. PIERDOLONY DOSTAL ZOELONE SIWIATUOO
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na bank. Dla forumowicza to zrobiłhttps://xgamecenter.pl/tag-produktu/nowe-nintendo-switch-2/Jeszcze mają.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2500 za konsolę z Mario i 2300 za gołą. Nawet przez moment chciałem wziąć, ale jak dodatkowo o stówkę chcą przebijać to dzięki, czekam na skrzyżowaniu dalej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 godzin temu, Lipa napisał(a): 19 godzin temu, Emtebe napisał(a):Powinieneś dostać link na email z możliwością dokończenia, ale chyba mają jakiś problem, bo wczoraj też nic nie dostawałemPo historii spróbuj wrócić do tegoOk, napisałem do nich i podesłali linka do wniosku.Szkoda tylko, ze wciskają wszędzie bundle z Mario Kart a golasów jak na lekarstwo.Wolałbym Mario Kart w pudełku i pewnie też taką wersję zakupię.Więc może ktoś byłby chętny na kod, na cyfrową wersję? Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Emtebe
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na pewno 350 sztuk nie dostanie.Tzn nie wiem czy nie dostanie, ale mogę podejrzewac!Nie wierzę że jakieś xgamecenter dostał zielone światło, a takie spółki jak Euro RTV AGD i PB nie!Jak nie chcecie mieć zrealizowanego zamówienia, to zamawiajcie!