Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 61,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano

Media Expert i sms:

Szanowny Kliencie, z przykroscia informujemy, ze dostawa Twojego zamowienia 0247717xxxz niestety nie odbedzie sie w dniu dzisiejszym. Dokladamy wszelkich staran, aby doreczyc je w kolejnym dniu roboczym. O kolejnych etapach realizacji zamowienia bedziemy informowac mailowo. Najmocniej przepraszamy za powstale opoznienie.

W sumie to tylko Mario, konsola zamówiona i tak w empiku, który… nic nie informuje :)

Opublikowano
Teraz, grzybiarz napisał(a):

Media Expert i sms:

Szanowny Kliencie, z przykroscia informujemy, ze dostawa Twojego zamowienia 0247717xxxz niestety nie odbedzie sie w dniu dzisiejszym. Dokladamy wszelkich staran, aby doreczyc je w kolejnym dniu roboczym. O kolejnych etapach realizacji zamowienia bedziemy informowac mailowo. Najmocniej przepraszamy za powstale opoznienie.

No wiadomo, że dzisiaj nikt nie dostanie od powaznych sklepów. Raczej powinienes sie spodziewać że dostaniesz w dzien premiery jak reszta swiata.

Opublikowano
4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Nawet jakbyś dostał dzisiaj to i tak poza wejściem do menu nic innego z tą konsolą nie zrobisz nosacz Dzięki nimtenda, jak zawsze elegancko rozegrane

Opublikowano
12 minut temu, grzybiarz napisał(a):

......... konsola zamówiona i tak w empiku, który… nic nie informuje :)

Ale w.empiku to tylko na raty pewniaczek banderas

Opublikowano

Twoje Zamówienie zostało wydane kurierowi. Planowana data dostarczenia przesyłki:2025-06-05 w godzinach 09:00-19:00

Opublikowano

Najlepiej szkło i dwie warstwy folii ) Coś nerwowo się zrobiło w temacie jak na konsolę z grami dla dzieci gigabeta

Opublikowano
29 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

bo wzialem jutro i pojutrze wolne w pracy z okazji tego swieta graczy

ja to + jeszcze caly nastepny tydzien kaz

8 minut temu, wodny1988 napisał(a):

Którą folię/szkło na ekran kupić

żadną

Opublikowano
4 minuty temu, wodny1988 napisał(a):

A etui to OK?

wyglada git, ja wziąłem na próbę jakieś gówno z temu za 25zl ale do wywalenia, od 5 dni na balkonie leży i dalej śmierdzi rakiem

Opublikowano

Kliknij se w szczegóły, bo ja też tak mam, ale w szczegółach już stoi przy CP, MKW i pstryku "s k o m p l e t o w a n e"

Opublikowano

Najlepsze pokrowce robi TomToc - idealnie dopasowane do sprzętu

tomtoc
No image preview

FancyCase-G05 Nintendo Switch 2 Slim Case

Ultra-slim & lightweight Switch 2 case with hard shell protection. Precision fit & travel-friendly design. Compatible with 2025 Switch 2 models. 2-year warranty included.
Opublikowano
21 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Empik coś czuję nawali:

IMG_2951.jpeg

Jak do 6ego? Teraz mam 2 dni wolneeee

Najzwyklejszy dupochron. Może się coś wysrac po stronie przewoźnika.

Opublikowano
  • Autor

Baby Eagle opuścił perfekcyjnie niebieskie gniazdo banderas

Opublikowano

Chuj - can't beat them, join them:

obraz.png

Dam znać jak już będzie w trasie, wydana do doręczenia i wrzucona do paczkomatu lapka

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Baby Eagle opuścił perfekcyjnie niebieskie gniazdo banderas

U mnie też banderas

Opublikowano

Ostatnia konsola w historii, bierz. Nawet jak chujowa to warto!