Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, nero2082 napisał(a):

dobra MM żarty się skończyły, lepiej dla nich żeby grzecznie czekało o 10:00 do odbioru bo jestem w bitewnym nastroju pawel

hype hype hype

no dramat... zero odzewu, oszukujo

Edytowane przez ronie147

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 62 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano
25 minutes ago, nero2082 said:

dobra MM żarty się skończyły, lepiej dla nich żeby grzecznie czekało o 10:00 do odbioru bo jestem w bitewnym nastroju pawel

hype hype hype

W Krakowie niestety preorderowcy dziś ciężko. Będzie dostawa w Krakowskiej w MM o 13, ale z preorderem z niej nie odbierzesz, trzeba czekać na informację i kod QR i to może byc jutro, może być w przyszłym tygodniu, nie wiadomo.

Opublikowano

Serwery N chyba nieco klękły, bo pokazuje jeszcze 1h pobierania softu hi

Ktoś chętny na kod na Mario Kart?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Bynajmniej, wlatuje rzecz jasna pudło i piękny czerwony karcik z karcikami. No chyba że mówimy o tajnych kodach, cheatach, tzw. oszustwach, tips & tricksach, to zapraszam na pw.

Opublikowano

image.png

Opublikowano

Tutaj będziecie wklejać foty czy w zakupach growych???????

A może tu i tu???? Heeee?!

Opublikowano

Pójdę pod prąd i nie wrzucę nigdzie nosacz3

Opublikowano

Wszyscy już wypsztykani z plusów, więc nie ma po co wrzucać cool2

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Pójdę pod prąd i nie wrzucę nigdzie nosacz3

No chopie weź wrzuć, ja odświeżam co chwilke forum czekając na wieści co z twoim egzemplarzem nowgo nintendo słicz dwahype

Opublikowano

Spokojnie, status się nie zmienił - nie jestem jak grubas od Gry o Tron, nie zamierzam zostawiać obserwatorów na pastwę losu! Ale po prawdzie to dzisiaj mam dość napięty czasowo dzień i nie będę mieć za bardzo pola manewru na fotosesyjki i długie posty jeśli chcę jutro zabrać w podróż konsoletę, na której da się już grać.

Opublikowano

Pytanko ktoś ma zamówienie z odbiorem w Media Markcie ? Pytam bo status od dłuższego czasu "Zamówienie w trakcie realizacji" i brak zmiany.

Opublikowano

normalnie leżą pudła w MM od ręki a kodów odbioru jeszcze nie ma xD

f8pnUyc.jpeg

qxlKcqc.jpeg

Opublikowano

Wam tez sledzenie paczek inpostu przestalo działać? xD

Opublikowano

Tak, ale tylko na stronie - w aplikacji na telefonie normalnie śmiga.

Opublikowano
2 minuty temu, Sebas napisał(a):

Wam tez sledzenie paczek inpostu przestalo działać? xD

Ale, że premiera S2 rozwali serwery inpostu to nie wiem kto to miał w bingo obama

erregtrgtg.jpg

Opublikowano

nawet X-kom i Empik mają Switcha 2 od ręki, tylko gier u nich nie widać

Opublikowano

Ja kupiłem już w ME 4 km od domu, miałem do odbioru od razu, nie chce mi się drugi raz jechać do MM prawie godzinę w jedną stronę więc u nich zamówienie anulowane i czekam na zwrot pieniędzy. Nigdy więcej preorderow w MM, ME zawsze dowozi, oni nigdy.

Opublikowano

Zaraz, tak nie można! Xd Udzieliła mi się szajba chyba.

Edytowane przez tomasz_sromasz

Opublikowano

Kurewki z MM chyba wyczuły, że ich orżnąłem na 250 zł i zwlekają z kodem odbioru shotgun Biorą mnie na przetrzymanie, ale chyba nie zdają sobie sprawy, że na razie i tak nie ma w co grać i mogę poczekać lul