Opublikowano czwartek o 07:171 dzień 19 minut temu, nero2082 napisał(a):dobra MM żarty się skończyły, lepiej dla nich żeby grzecznie czekało o 10:00 do odbioru bo jestem w bitewnym nastroju no dramat... zero odzewu, oszukujo Edytowane czwartek o 07:181 dzień przez ronie147
Opublikowano czwartek o 07:241 dzień 25 minutes ago, nero2082 said:dobra MM żarty się skończyły, lepiej dla nich żeby grzecznie czekało o 10:00 do odbioru bo jestem w bitewnym nastroju W Krakowie niestety preorderowcy dziś ciężko. Będzie dostawa w Krakowskiej w MM o 13, ale z preorderem z niej nie odbierzesz, trzeba czekać na informację i kod QR i to może byc jutro, może być w przyszłym tygodniu, nie wiadomo.
Opublikowano czwartek o 07:371 dzień Serwery N chyba nieco klękły, bo pokazuje jeszcze 1h pobierania softu Ktoś chętny na kod na Mario Kart? Edytowane czwartek o 09:101 dzień przez Emtebe
Opublikowano czwartek o 07:411 dzień Bynajmniej, wlatuje rzecz jasna pudło i piękny czerwony karcik z karcikami. No chyba że mówimy o tajnych kodach, cheatach, tzw. oszustwach, tips & tricksach, to zapraszam na pw.
Opublikowano czwartek o 07:471 dzień Tutaj będziecie wklejać foty czy w zakupach growych???????A może tu i tu???? Heeee?!
Opublikowano czwartek o 07:521 dzień Teraz, Bzduras napisał(a):Pójdę pod prąd i nie wrzucę nigdzie No chopie weź wrzuć, ja odświeżam co chwilke forum czekając na wieści co z twoim egzemplarzem nowgo nintendo słicz dwa
Opublikowano czwartek o 07:571 dzień Spokojnie, status się nie zmienił - nie jestem jak grubas od Gry o Tron, nie zamierzam zostawiać obserwatorów na pastwę losu! Ale po prawdzie to dzisiaj mam dość napięty czasowo dzień i nie będę mieć za bardzo pola manewru na fotosesyjki i długie posty jeśli chcę jutro zabrać w podróż konsoletę, na której da się już grać.
Opublikowano czwartek o 08:261 dzień Pytanko ktoś ma zamówienie z odbiorem w Media Markcie ? Pytam bo status od dłuższego czasu "Zamówienie w trakcie realizacji" i brak zmiany.
Opublikowano czwartek o 08:281 dzień normalnie leżą pudła w MM od ręki a kodów odbioru jeszcze nie ma xD
Opublikowano czwartek o 08:411 dzień 379 PLN-ów za Mario Karta nieźle tam kogoś pogrzało w tym Nintendo
Opublikowano czwartek o 08:441 dzień Tak, ale tylko na stronie - w aplikacji na telefonie normalnie śmiga.
Opublikowano czwartek o 08:471 dzień 2 minuty temu, Sebas napisał(a):Wam tez sledzenie paczek inpostu przestalo działać? xDAle, że premiera S2 rozwali serwery inpostu to nie wiem kto to miał w bingo
Opublikowano czwartek o 08:501 dzień nawet X-kom i Empik mają Switcha 2 od ręki, tylko gier u nich nie widać
Opublikowano czwartek o 08:511 dzień Ja kupiłem już w ME 4 km od domu, miałem do odbioru od razu, nie chce mi się drugi raz jechać do MM prawie godzinę w jedną stronę więc u nich zamówienie anulowane i czekam na zwrot pieniędzy. Nigdy więcej preorderow w MM, ME zawsze dowozi, oni nigdy.
Opublikowano czwartek o 08:581 dzień Przyszło! Edytowane czwartek o 09:081 dzień przez tomasz_sromasz
Opublikowano czwartek o 09:071 dzień Zaraz, tak nie można! Xd Udzieliła mi się szajba chyba. Edytowane czwartek o 09:071 dzień przez tomasz_sromasz
Opublikowano czwartek o 09:121 dzień Kurewki z MM chyba wyczuły, że ich orżnąłem na 250 zł i zwlekają z kodem odbioru Biorą mnie na przetrzymanie, ale chyba nie zdają sobie sprawy, że na razie i tak nie ma w co grać i mogę poczekać