Opublikowano 27 maja27 maj Dobra kupiłem. I już wiem że to dobrze wydane pieniądze. Ukończyłem pierwsza zamknięta lokacje, pewnie ona jest w demie którego nie odpalałem. Jest klimat! Mrocznie, jakieś eksperymenty, jakieś trupy, zarażeni, kultyści i gracz eksplorujacy mapkę zawierająca dużo graczowego dobra. Wybrałem najwyższy poziom i jest ciężko, trzeba przyzwyczaić się do walki i wykorzystywać znalezione zasoby. Lore gry pogłębiają gęsto usiane książki i notatki, jest bestiariusz, opisy postaci i świata. Są walki z opcjonalnymi bossami, dodam że klimatyczne. No dzieje się, a dopiero wylazlem na powierzchnię. Grafika to takie PS3 w porywach do PS4. Ale cut scenki już bardzo ładne. Błędów nie uświadczyłem puki co oprócz skaczących klatek. W tym roku najwięcej funu dostarczają mniejsze studia. Najpierw genialny Claire, a teraz to dzieło, no czapki z głów. Brać kurwa i nie grymasić.
Opublikowano 27 maja27 maj Na plażę wylazłeś? Popłynąłeś na wrak statku? Zajebista jest tu aksploracja, mocno nagradzająca (szpadel masz do wykopywania ukrytych skrzynek?).Ja po demku jestem w ch#j kupiony i pewnie też się złamię, zwłaszcza, że w pełniaku chyba mamy już tryb TPP (mamy?).
Opublikowano 27 maja27 maj 29 minut temu, Wredny napisał(a):Na plażę wylazłeś? Popłynąłeś na wrak statku? Zajebista jest tu aksploracja, mocno nagradzająca (szpadel masz do wykopywania ukrytych skrzynek?).Ja po demku jestem w ch#j kupiony i pewnie też się złamię, zwłaszcza, że w pełniaku chyba mamy już tryb TPP (mamy?).No skończyłem przy tej łódce po dostaniu oklepu od naszego wybawiciela. Szpadel mam, ale nie używałem. TTP jest, ale ja wolę grać z oczu. Zapomniałem sprawdzić czy są nogi w fpp.
Opublikowano 27 maja27 maj W demku nie było, bo nie było trybu TPP, więc może teraz są.Co do szpadla to na samej plaży są przynajmniej dwie zakopane skrzynki - dość łatwo je wypatrzeć, taka sterta śmieci na piasku.
Opublikowano 27 maja27 maj 1 minutę temu, Wredny napisał(a):W demku nie było, bo nie było trybu TPP, więc może teraz są.Co do szpadla to na samej plaży są przynajmniej dwie zakopane skrzynki - dość łatwo je wypatrzeć, taka sterta śmieci na piasku.Ok, dzięki za tip bo już chciałem odpływać. Zagram dopiero w czwartek, ale już myślę o tym szpiku.
Opublikowano 27 maja27 maj Tryb tpp jest ale wykonany gorzej niż w Skyrimie, dla mnie nie da się w nim grać komfortowo. Nawet sama gra ostrzega że była projektowana pod fpp a granie w tpp może być problematyczne.
Opublikowano 30 maja30 maj Jak wygląda granie w to na decku? Bardzo mocno ścina?EDIT: wolałem nie ryzykować. Wziąłem na ps5. Zapowiada się byle jak, czyli tak, jak lubię. Tylko kuzwa słońce świeci w ekran i gowno widać. Niech już przyjdzie jesien 😞 Edytowane 31 maja31 maj przez PanPan