Opublikowano 3 września3 wrz Przed Wami recenzja Gears of War RELOADED, czyli po raz kolejny odrestaurowanej pierwszej części Gearsów. Tym razem grę dostaliśmy także na PlayStation 5, co kiedyś przecież było nie do pomyślenia... Czasy jednak się zmieniają, a teraz Microsoft nie ma problemu z wypuszczaniem swoich największych hitów także na platformach konkurencji... Mamy tu zatem odnowioną "jedynkę" GOW (skalowanie do 4K, 60 fps), wszystkie dodatki, rozdział z Brumakiem i zmodyfikowane nieco oświetlenie. Najważniejsze pytanie brzmi: jak gra się starzeje, bo w końcu oryginał ogrywaliśmy jeszcze w 2006 roku. Zapraszam do obejrzenia mojej recenzji. [Baron Ski] Edytowane 3 września3 wrz przez philipo
Opublikowano 9 października9 paź Na Steamie obniżka o 25%. Oceny gry są niskie i jest ich mało. Główne narzekania to wycięty split, marny multi (w sensie lobby i inne takie) oraz bugi, błędy, glicze. Wychodzi na to, że, póki co, nie warte ceny. Na Series S chodzi jak marzenie i gra się super
Opublikowano 9 października9 paź Cały czas drogo jak za remaster 20 letniej gry. Tym razem już nie będę pisał o graczach dających się dymać, ale come on, kto to kupuje za więcej niż 100zł?
Opublikowano 9 października9 paź 2 minutes ago, Josh said:Cały czas drogo jak za remaster 20 letniej gry. Tym razem już nie będę pisał o graczach dających się dymać, ale come on, kto to kupuje za więcej niż 100zł?No to nie jest remaster 20letniej gry. To port 10letniej gry, która była z kolei remakiem 10letniej gry. 40$ to wcale nie jest jakaś cena z dupy
Opublikowano 9 października9 paź 4 minuty temu, Josh napisał(a):Cały czas drogo jak za remaster 20 letniej gry. Tym razem już nie będę pisał o graczach dających się dymać, ale come on, kto to kupuje za więcej niż 100zł?Klapy, a kto? Na Xboxie to już chyba trzecie wydanie tej samej gry, wiele osób dostało darmowy upgrade, a ulepszenia nie są wcale znacząco lepsze niż Ultimate Edition.
Opublikowano 9 października9 paź Dla mnie z dupy totalnie no ale patrzę z perspektywy rynku PC gdzie takie rzeczy daje się za darmo posiadaczom oryginału.
Opublikowano 10 października10 paź W dniu 9.10.2025 o 09:21, Josh napisał(a):Cały czas drogo jak za remaster 20 letniej gry. Tym razem już nie będę pisał o graczach dających się dymać, ale come on, kto to kupuje za więcej niż 100zł?Ja dałem ostatnio 130 za "remaster" Nevervinter nights 2. W sumie nie żałuję. Fajnie że konsolowcom dają takie klasyki. Wiem że to efekt różowych okularów nostalgii, ale co poradzisz jak kusi.