Skocz do zawartości

PSX EXTREME 333

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, K.Adamus napisał(a):

A "1984" uważam za najważniejszą książkę jaką przeczytałem w życiu.

Jak to, a "Buszujący w zbożu"?...

4 godziny temu, oFi napisał(a):
  • Deliver at all costs - Kupi się w promce.

Dopiero co było w Epiku za free, a lepszej promki niż taka wynosząca -100% się nie wyhaczy, niestety.

4 godziny temu, oFi napisał(a):
  • Onimusha 2 - jedna z moim GOTY gier z PS2.

Propsuję, z tym że mam problem czy wyżej postawić dwójkę, czy czwórkę; w każdym razie, skoro już o Onimuszy mowa, moje noty dla poszczególnych odsłon cyklu: Warlords 7, Samurai's Destiny 9, Demon Siege 8, Dawn of Dreams 9.

Edytowane przez Nomen dubium

• Odpowiedzi 129
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czerwcowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Punkty stacjonarne z prasą, e-kioski, nasz sklep, Allegro - jak komu wygodniej :) Dzięki wielkie za kolejny miesiąc!

• LeifErikson
    LeifErikson

Here we go again. Szmatławiec to ostatni bastion jakościowej, publicystycznej lektury popkulturowej na papierze tworzonej przez grono różnorodnych autorów o potężnej wiedzy i talencie. Moim zdaniem

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Dla mnie nawet najbardziej odklejone wynurzenia Marcellusa (a kiedyś Zoltara) mają większą wartość rozrywkową, niż zajmująca podobną ilość miejsca recka jakiejś visual novelki albo kolejnej rouglikeme

Opublikowano

Zauważyłem, że w ostatnim czasie Grabarczyk lubi w swoich tekstach zwracać się do Kmiota (jak przy tekście o GTA w tym numerze).

Ciekawie to musi wyglądać dla każualowych czytelników, którzy nie znają forumowego lore.

Czemu ten Graba ciągle rozmawia z jakimś kmiotem? Łat de fak, co to za schizofrenia? Batoniki proteinowe na siłce za mocno weszły? kekw

Graba, nie denerwuj się, tekst o gta mi się podobał!

Opublikowano
18 godzin temu, Nomen dubium napisał(a):

Dopiero co było w Epiku za free, a lepszej promki niż taka wynosząca -100% się nie wyhaczy, niestety.

Mogą Ci jeszcze zapłacić za granie.

Opublikowano

O ile oczywiście są dla wyczynowców organizowane jakieś turnieje e-sportowe z Deliver At All Cost w tle - oficjalnych raczej chyba nie ma, no ale nigdy nie wiadomo czy jacyś gracze nie urządzają sobie jakichś prywatnych między sobą, a na takich undergroundowych rozgrywkach potencjalnie też może się gruba kasa przewalać.