Opublikowano sobota o 18:481 dzień 6 godzin temu, K.Adamus napisał(a):A "1984" uważam za najważniejszą książkę jaką przeczytałem w życiu.Jak to, a "Buszujący w zbożu"?...4 godziny temu, oFi napisał(a):Deliver at all costs - Kupi się w promce.Dopiero co było w Epiku za free, a lepszej promki niż taka wynosząca -100% się nie wyhaczy, niestety.4 godziny temu, oFi napisał(a):Onimusha 2 - jedna z moim GOTY gier z PS2.Propsuję, z tym że mam problem czy wyżej postawić dwójkę, czy czwórkę; w każdym razie, skoro już o Onimuszy mowa, moje noty dla poszczególnych odsłon cyklu: Warlords 7, Samurai's Destiny 9, Demon Siege 8, Dawn of Dreams 9. Edytowane sobota o 19:411 dzień przez Nomen dubium
Opublikowano wczoraj o 11:11 1 dzień Zauważyłem, że w ostatnim czasie Grabarczyk lubi w swoich tekstach zwracać się do Kmiota (jak przy tekście o GTA w tym numerze). Ciekawie to musi wyglądać dla każualowych czytelników, którzy nie znają forumowego lore. Czemu ten Graba ciągle rozmawia z jakimś kmiotem? Łat de fak, co to za schizofrenia? Batoniki proteinowe na siłce za mocno weszły? Graba, nie denerwuj się, tekst o gta mi się podobał!
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 18 godzin temu, Nomen dubium napisał(a):Dopiero co było w Epiku za free, a lepszej promki niż taka wynosząca -100% się nie wyhaczy, niestety.Mogą Ci jeszcze zapłacić za granie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. O ile oczywiście są dla wyczynowców organizowane jakieś turnieje e-sportowe z Deliver At All Cost w tle - oficjalnych raczej chyba nie ma, no ale nigdy nie wiadomo czy jacyś gracze nie urządzają sobie jakichś prywatnych między sobą, a na takich undergroundowych rozgrywkach potencjalnie też może się gruba kasa przewalać.