Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MARVEL Tōkon: Fighting Souls

Featured Replies

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Beta już do pobrania, ale nie wiem o której odpalają

Opublikowano
  • Autor

O tym razem open beta, bo na zadna zamknieta się nie załapałem, wieczorem się sprawdzi.

Opublikowano
9 godzin temu, Jeez_PS napisał(a):

Jest vs cpu?

Tak.

Opublikowano

W sumie tak średnio byłem nastawiony a nieźle mi się grało. Tak efekciarskiej bijatyki 2d długo nie widziałem. Drażni tylko nieco muzyka, system wydaje się spoczko i nawet dla mnie do ogarnięcia. Kali pewnie jara się jak pochodnia o ile grał.

Opublikowano
12 godzin temu, Plugawy napisał(a):

W sumie tak średnio byłem nastawiony a nieźle mi się grało. Tak efekciarskiej bijatyki 2d długo nie widziałem. Drażni tylko nieco muzyka, system wydaje się spoczko i nawet dla mnie do ogarnięcia. Kali pewnie jara się jak pochodnia o ile grał.

Muzyka to akurat jest luksja totalna jak zreszta w każdej gierce arcsys. Peni Parker theme to złoto.

Szkoda, że w becie zabrakło carnage'a i hulka.

Opublikowano

Pograłem krótko, ale spodobało mi się na tyle, że jako każual i laik bijatykowy rozważam zakup na premierę, albo niedługi czas po. Fajnie się klepało przyciski osiągając przy tym ładne wizualnie i dźwiękowo efekty i chętnie bym sprawdził resztę postaci. Zmieniłem głosy na japońskie i choć niby jest to Marvel, to dużo bardziej pasują mi one do animowej stylistyki gry. Angielski głos Capa wkurzał mnie już po 5min tutoriala. Muszę zakup jeszcze przemyśleć, bo jak już bym grał to czysto singla, a wiadomo że nie tym żyją bijatyki. Niemniej jednak tryb Episode wydaje się fajnie zrealizowany, sądząc po tych trzech krótkich chapterach Bety.

Muzyka? Różnorodna, ale dobra. Każda postać ma charakterystyczny dla siebie motyw. Danger Theme złoto.