Opublikowano czwartek o 20:384 dni Myslalem, ze bedzie to trochę taka luźna odskocznia od sf i ggs ale po 2h spędzonych w tutorialu i treningu nauki jest tu cała masa. O online póki co nawet nie myślę. Ale szarpie sie bardzo przyjemnie plus wyglada obłędnie. Tryb story włączyłem na 30min, szału nie ma.
Opublikowano czwartek o 22:574 dni Mnie sie Carnage podoba na razie duzo dziwnych rzeczy i combosow ktore zalezne sa od odleglosci i pasozyta co sprawia ze bedzie to postac ktora w tej autystycznej grze bez defensywy w ogole nie bedzie procentowac po zainwestowaniu 100 godzin <3
Opublikowano piątek o 06:374 dni Niby nie grałem w Tokkona, a trochę się czuję jakbym jednak już w niego grał.Jest tego więcej, ale nie chce mi się teraz szukać.
Opublikowano piątek o 07:014 dni 12 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Ma to jakieś story? Czy tylko online?Jest pięć różnych drużyn, każda ma swoje story. Każda kolejna drużyna, wyższy poziom przeciwników, który całe szczęście można zmniejszyć. Przy 4 poziomie CPU, ostatni Boss robi ze mnie miazgę. Cała historia przedstawiona jest w formie kadrów z komiksów. Po prostu story jest, bo być musi, nic specjalnego.Jest jeszcze kilka innych trybów, których nawet nie odpalałem, Arcadia Rumble czy All Star arena.Gra jest niesamowicie widowiskowa i śliczna, odnajdą się przy niej niedzielnie gracze, bo wystarczy kliknąć dwa guziki i dzieją się na ekranie bardzo dużo. Oczywiście żeby wymiatać, trzeba poświęcić dużo czasu, bo gra oferuje sporo różnych mechanik. Ogólnie mocno przypomina to DBZ Fighterz.
Opublikowano piątek o 08:134 dni Na pc coś sony poszło nie tak.A potem zdziwienie że nikt nie kupuje tam ich gier
Opublikowano piątek o 08:154 dni 2 minuty temu, devilbot napisał(a):Na pc coś sony poszło nie tak.A potem zdziwienie że nikt nie kupuje tam ich gierSony niech już lepiej nie wydaje na PC nawet online gierek, bo szkoda na to patrzeć :D.
Opublikowano piątek o 08:194 dni Japończycy nie ujarzmili unreala w grze gdzie 2 ludków się bije na jednym tle
Opublikowano piątek o 08:534 dni a to nie znowu płakanie, ze biedny stim jehowy musi sie zalogowac do konta psn?
Opublikowano piątek o 08:574 dni 3 minuty temu, wojtas011 napisał(a):a to nie znowu płakanie, ze biedny stim jehowy musi sie zalogowac do konta psn?Nie, tym razem gra na premierę nie działa na najnowszym sprzęcie dedykowanym do Steama xD.
Opublikowano piątek o 08:574 dni Też ale to dodatek do tego że gra działa po prostu skandalicznie źle.
Opublikowano piątek o 13:534 dni 300zł cena. Nie działa na Linuksach (spora część bijatyk działa). No i jeszcze problemy natury technicznej. No "pięknie" :/
Opublikowano piątek o 14:564 dni Dzisiaj dwa mecze w Bronze I rankingowym wygrane i kilka przegranych, co sprawia, że progress bar w sumie jest na tym samym miejscu co na początku xD Natomiast no dostaje się ewidentnie przeciwników na swoim poziomie, bo w tych towarzyskich walkach to się trafiały pojeby, ale przynajmniej dobrze mnie przydzieliło do rankeda, na sam dół xD Wcześniej sobie coś tam te epizody pograłem, niezłe sleepery. Chociaż pomogły wyłonić maina, z którym się będę bujał chyba dłuższy czas póki co, Magik, ta babeczka z mieczem. Najbardziej mi siadła i coś tam nią wychodzi ciekawszego Fajna sieka jest, chociaż jak na mą naturę frustrata to trzeba dawkować dobrze.
Opublikowano sobota o 18:172 dni https://www.reddit.com/r/MarvelTokon/s/hP0v9QlD3bKusiło wziąć na premierę na PC, ale nie wziąłem na szczęście. Niezłe góvno tam odstawili z tą wersją. Czekam na patche i mocne promo.
Opublikowano niedziela o 17:071 dzień Nadal przegrywam większość walk, nadal na począku Bronze I jestem Jakiś mini progress jest, kilka głupich nawyków do wyeliminowania i może coś się ruszy
Opublikowano niedziela o 17:371 dzień Pograj z @wet_willy to momentalnie skill skoczy, może nawet wbijesz wyższą rangę niż on.
Opublikowano wczoraj o 14:01 1 dzień Kurcze, szkoda że się zesrał pecetowy port. Nawet bym sobie pograł, ale u mnie w grę wchodzi tylko PC. Na PS5 czuję input laga.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Nie ma.Odpuściłem te rankingowe jednak póki co xd Za to w otwartej poczekalni, więcej leszczy takich jak ja i dzisiaj już więcej meczyków wygranych