Opublikowano wczoraj o 08:45 1 dzień No i pięknie! Zakładam że dziś sporo osób dostanie swoje paczuchy. Grajcie, testujcie i dzielcie się wrażeniami - chętnie poczytam wrażenia graczy którzy faktycznie dorwali się do gierki.Tak, poziom trudności względem bety wyraźnie został podkręcony. Edytowane wczoraj o 08:47 1 dzień przez Amer
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień Jest tam jakaś różnorodność tych shelli widzę na YouTube wszyscy grają rycerzem z mieczem opartym na ramieniu
Opublikowano wczoraj o 12:43 1 dzień Mam 11h na liczniku, uważam, że jak ktoś lubi tego typu klimaty dark fantasy to mu się gierka powinna spodobać. Nie wyrabiajcie sobie zdania po demie, bo to jest mały wycinek, pożniej dochodzą różne lokacje i inne rzeczy. To jest solidna, dobra gra, na pewno nic wielkiego ale tez nikt przecież tak nie mówi o tej grze, natomiast osobiście podoba mi się bardziej niż chociażby Nioh.
Opublikowano wczoraj o 12:47 1 dzień Screeny które wrzuciłeś dosadnie odpowiadają na pytanie o obecność klimatycznych i dopieszczonych wizualnie lokacji.
Opublikowano wczoraj o 13:26 1 dzień 37 minut temu, Amer napisał(a):Screeny które wrzuciłeś dosadnie odpowiadają na pytanie o obecność klimatycznych i dopieszczonych wizualnie lokacji.Jeszcze takiTo jest z lochu, one się dosyć różnią między sobą co jest fajne, nie są takie same i ogólnie po dłuższym graniu i odblokowaniu przejść fajnie się lokacje ze sobą łączą.
Opublikowano wczoraj o 13:44 1 dzień Przebiegłem sobie prolog ponownie i miałem z 7k „dusz” a za skip dawali 10k i chyba więcej golda tak samo
Opublikowano wczoraj o 13:51 1 dzień 6 minut temu, messer33 napisał(a):Przebiegłem sobie prolog ponownie i miałem z 7k „dusz” a za skip dawali 10k i chyba więcej golda tak samo A co z itemami? Jest w prologu coś co warto zebrać?Bo jeśli jest tak jak mówisz, to może zeskipuje;D
Opublikowano wczoraj o 13:57 1 dzień Hmm grzyb dla żaby, jakaś inna roślinka i moneta co można sprzedać za 500
Opublikowano wczoraj o 18:21 1 dzień Trochę se pograłem i jest fajnie, olałem na razie teren bagienny z demka i polazłem w innym kierunku, wpadł jakiś topór, nowy shell, porobiłem parę dungeonów i zrobiłem takie koło na mapce prawie do miejsca skąd wyruszyłem. Proxima fajna, trochę mi szkoda tych paru pkt co wcześniej levelowałem Tiela. Gierdajłek ma też problemy jak kamera przy ścianach (gorzej niż w soulsach) i czasem wariuje też przy ripostach. Raz też się wjebałem za jakiś płotek 30cm i nie mogłem stamtąd wyjść, musiałem się dać zabić. W demku nie miałem takich przygód Ale gra sie git, eksploracja i opcje na BUILDY daje okejke.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. No gra to ten sam poziom funu i niedojebania co Remnant 2 dlatego dalem Remnant na 10 xDTen kto mowil ze gra jest EzPz to chyba wersje dziennikarska z Slayer Seal gral... Byle gowno jak popelnisz blad zabiera ci polowe zycia minimum nie mowie juz o Night Mode.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Zameczek, IMO bardzo spoko - to tak w ramach przykładu że oprawa i lokacje w MS2 dowożą fest. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Amer
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Pograłem z 4 godzinki, pobiegałem sobie po różnych lokacjach i dla mnie póki co bardzo dobra gra. Póki co odkryłem tylko powłokę z bety i jedną broń. Jutro pora na odblokowaniu powłok co by wiedzieć na czym się skupić.Bossowie wykręceni na maksa, jak np.Magdalena, Pani Lasu sztos
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Lokacje są różnorodne, po tylu godzinach mogę to śmiało powiedzieć, jest co zwiedzać, jest na co patrzeć. Gram z modem u+ z podkręconymi tam mocno suwaczkami i gra prezentuje się wyśmienicie, to jedna z najlepiej wyglądających gier na UE5 na ten moment, przynajmniej na PC z u+, trzeba to tylko dobrze skonfigurować i wyłączyć jakikolwiek SSR, zostawić tylko RT. Lokacje się fajnie ze sobą łączą, są duże, z jednej strony las, później wchodzimy do jakiejś wioski , z drugiej strony zamek, jeden, drugi, po drodze loch, który również nie jest powtarzalny i ma swój klimat, level design naprawdę dobry i nikt mi nie powie, że jest inaczej. Walka sprawia satysfakcję, po podrasowaniu broni czysty fun, póki co najlepiej mi się gra chyba tym toporkiem ze sztyletem z tych, które aktualnie posiadam.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Gra miała wczoraj premierę a już wlatuje patch z nerfami, bo szanowni gracze skarżą się że jest za trudno. Szkoda strzępić ryja [emoji16]
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Obrzydliwe. Przypominam przy okazji, że na forum są ludzie co przeszli lies of p po patchach nerfiących.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ahh paczek nerfiący, dobrze, że jest płytka dostępna dla tej gry, w 2028 będą kłopoty :).
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Natomiast zmiany w ekonomii na plus. Przegięcie było lekkie z tym dropieniem talarów. A wszystko tu drogie że ooo panie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Taa są kamyczki a kasy na upgrade brak. Odblokowałem sobie Eredrima dobry koks.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Z kasą to jest krucho, mój następny upgrade broni to koszt 8tyś a z mobów leci po 20 golda a jak chciałem zresetować broń by przenieść ulepszenia na nową broń, to kowal zaśpiewał mi za to ponad 20 tyś expa
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 47 minut temu, messer33 napisał(a):Taa są kamyczki a kasy na upgrade brak. Odblokowałem sobie Eredrima dobry koks.Ja dzisiaj odblokowałem Proximę, zdobyłem kuszę i topór - powoli wszystko nabiera rumieńców. Fajnie, że te "kamienie" lvlują, można się troche pobawić z buidami. Ogólnie nie mam pojęcia gdzie powinienem iśc, po prostu latam i zwiedzam, staram się czyścić w miarę lokację do której trafiam, ale zawszę wejdę w jakąś odnogę i pójdę tam, gdzie mapy nie mam. Faktycznie rozmieszczenie tych szczelin jest trochę z dupy, czasami biegam 30 minut po jakiejś lokacji i nie ma nic,a po zgonie trzeba mocno naginąć jeśli nie ma się skrótu ogarniętego żeby wrócić po gloom.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 23 godziny temu, messer33 napisał(a):Na mnie już czeka w paczkomacie i będzie popołudniu NAPIERDALANE.Podobno podkręcili trudność w fullu, mocniej biją.Ja tego nie zauważyłem, tak samo jak czasu na parry nie skrócili - gram w fulla i nie mogę się oderwać, na PC gra rusza się i wygląda rewelacyjnie, a malkontenci niech czekają, albo wracają do Dark Souls 1...
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 28 minut temu, Faranell napisał(a):Fajnie, że te "kamienie" lvlują, można się troche pobawić z buidami.Tak i za kasę potem je można levelować tam gdzie bronie się ulepsza tylko item do tego trzeba. na parry jest fajny w hubie infinite seal od babki naprzeciwko stupkarza. Właśnie podczas eksploracji jest czasem taki lekki vibe grania w 1 albo 2 souls, co jest + Co mi się nie podoba to że dungeony się same nie markują że są zrobione tylko sami musimy na mapie znaczyć. Też tak łażę w ciemno zwiedzam i czasem zapominam i nie wiem czy zrobiłem xD
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja założyłem sprawdzić tą pieczęć którą odbiera osiągnięcia i daje rady mode i mimo że już jej nie noszę to już nie mogę zdobywać osiągnięć a jestem już za panią lasu itp mogliby to zmienić bo to bezsens