Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 hours ago, KOMARZYSKO said:Z kasą to jest krucho, mój następny upgrade broni to koszt 8tyś a z mobów leci po 20 golda a jak chciałem zresetować broń by przenieść ulepszenia na nową broń, to kowal zaśpiewał mi za to ponad 20 tyś expa No troche jest to zle zbalansowane bo jak pierwszego Playthrough nie grasz Proxima to chuja bedziesz mial kasy. Naszczescie na PC juz patch jest Live i troche to pomaga na PS5 Shitboxie bedzie jak bedzie rip.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, KOMARZYSKO napisał(a):Konsole jak zwykle w czarnej dupie.Miejmy nadzieję, że patch już za rogiem.Dzisiaj wpadły dwie kolejne powłoki, które były dość blisko siebie. Do tego po odblokowaniu toporu dwuręcznego biegam obecnie tylko z nim. Fajny zasięg i ładnie sieka.Wciąż podoba mi się design lokacji i przeciwników i gra mi się w to bardzo fajnie, a pewnie widziałem dopiero małą część wszystkiego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 20.08.2026 o 10:33, messer33 napisał(a):Na mnie już czeka w paczkomacie i będzie popołudniu NAPIERDALANE.Podobno podkręcili trudność w fullu, mocniej biją.Weź sie nie ośmieszaj z tymi paczkomatami.Tylko cyfra.Ja też odpuszczam, mam teraz ochotę na signalis a później jak bede chcial soulsa to ....No właśnie wo long khazan wuchang?Która z tych gier daje najlepsze kompletne doświadczenie?Z walki wydaje mi sie za khazan ale chce też coś z fajna eksploracja i zeby ten swiat byl ciekawy.
Opublikowano 12 minut temu12 min Khazan ma najlepsze walki z bossami z tych wymienionych gier no i nienajgorszą eksplorację, ale chyba wuchang miał ciekawsze lokacje. Wo long trochę przeciętny, już nioh 3 dużo lepszy jest.