Opublikowano 19 czerwca19 cze Ankieta na residentowym koncie na Twitterze jeszcze trwa, ale już na prawie 15 tys głosów widać wyraźną przewagę tpp nad fpp. 50% tpp, 22 fpp, 28 obie. A pytanie jest w jakiej perspektywie zamierzasz grać w RE9.
Opublikowano czwartek o 11:391 dzień No trailer opad szczeki, mozecie powiedziec kogo glosy tam slyszycie bo nie pamietam aktorow glosowych glownych bohaterow?
Opublikowano czwartek o 11:451 dzień Nie sugerowałbym się głosami. Ten sam typek użyczał swojego głosu Carlosowi w RE3R i Chrisowi w RE8, a Leonowi na przestrzeni całej serii cztery razy zmieniali aktora. Jeżeli chodzi o va to od dawna jest w tej serii pierdolnik.Btw, dzisiaj kolejny pokazik Capcomu. Może pokażą jakiś konkretny gameplay.
Opublikowano czwartek o 11:581 dzień Mam nadzieję, że będzie to znów ekskluzywne demo żeby jeszcze bardziej wspierać raka!
Opublikowano czwartek o 11:591 dzień No mogliby zarzucić normalny gameplay ale coś wątpię że to już. Z drugiej strony w sierpniu będzie demko na gs to chyba nie ma na co czekać
Opublikowano czwartek o 12:051 dzień Autor Trzeba obejrzeć, tym razem na pewno pokażą Dino Crisis, 1 lipca 26 rocznica premiery
Opublikowano czwartek o 22:261 dzień Nic ciekawego nie pokazali, ale przynajmniej wyrazili się dosyć jasno, że Leona tu nie będzie z uwagi na fakt, że chcą dostarczyć horror, a nie akcyjniaka. Albo to po prostu jakiś dobry troll w stylu MGS2/TLoU2.
Opublikowano czwartek o 22:321 dzień Chciałbym, ale z uwagi na wkład ziomka od RE7 coraz mniej w to wierzę. Na pewno byłaby to niesamowicie zmarnowana okazja, bo miejscówka aż się prosi o chociaż jeden znany ryj, a nikt lepiej by się nie wpasował niż Leon.
Opublikowano czwartek o 22:361 dzień Akcyjniaka to będą dowozić rimejki, a tak to bardzo mi pasuje ich nowe podejście, byle do lutego.
Opublikowano czwartek o 22:391 dzień Graficzka ładna, ale opadu szczęki nie ma. Chyba RE Engine ma już swoje ograniczenia i nic więcej z tego nie wycisną.
Opublikowano wczoraj o 04:56 1 dzień W sumie nic nie pokazali, więc muszę poczekać z dodaniem RE9 do listy. #teamtpp
Opublikowano wczoraj o 05:08 1 dzień Straszna pyta to video. Ja mam nadzieje se to nie jest wszystko co przygotowali na 30 rocznice serii. Oby bylo jakies demo przed premierą.
Opublikowano wczoraj o 05:42 1 dzień Serio potrzebujecie więcej niż max 2 trailery gry przed premierą? Może cały walkthrough?
Opublikowano wczoraj o 05:53 1 dzień A pokazali już dwa?Ja tylko chciałbym zobaczyć jakiś konkretny gameplay, żeby przekonać się jak wygląda strzelanie i ewentualnie potwierdzenie czy gramy tylko jako Grace czy są też inni bohaterzy, bo na razie nie widzieliśmy nic poza walking simem. Wiadomo że jak machina marketingowa ruszy z kopyta to Capcom zacznie srać trailerami i gameplayami na potęgę spoilerujac 3/4 gry. Wtedy nie będę oglądał nic, żeby sobie nie zepsuć zabawy, ale na ten moment chyba każdy fan serii jest spragniony konkretów.
Opublikowano wczoraj o 05:58 1 dzień Fan serii chce konkretów? Obejrzałem pierwszy trailer i już wiem wszystko co chciałem wiedzieć. Reszta to niespodzianka.
Opublikowano wczoraj o 06:20 1 dzień Widze spoko nową babe (super światło prześwituje przez te jej włoski) jest obracanie itemków, jest pistolet, jest jakiś creepy budynek bo którym będziemy się gubić i uciekać przed stworkiem no ja tak po prawdzie najchętniej bym już nic nie widział, ale mam słabą wole więc i tak zobacze Ale te kity że nie ma Leona to już mógł sobie odpuścić pan chińczyk bo aż mu czaszka dymiła od tego kłamania
Opublikowano wczoraj o 06:23 1 dzień We włosy to trzeba przyznać, że nikt nie umie tak jak Capcom, zarówno czupryna Grace, jak i tej dziewczynki z Pragmaty to niezły mindblown.
Opublikowano wczoraj o 06:33 1 dzień Włosy w Pragmacie to wyglądają tak sztucznie i plastikowo że aż się zacząłem zastanawiać czy to jakieś studenciaki nie robią. Ciemniejsze włosy zdecydowanie lepiej wyglądają na tym silniku.
Opublikowano wczoraj o 06:38 1 dzień No dla mnie też śmiesznie wyglądają te włoski na pewno nie jest to poziom tej generacji
Opublikowano wczoraj o 06:42 1 dzień 7 minut temu, suteq napisał(a):Włosy w Pragmacie to wyglądają tak sztucznie i plastikowo że aż się zacząłem zastanawiać czy to jakieś studenciaki nie robią. Ciemniejsze włosy zdecydowanie lepiej wyglądają na tym silniku.No trudno aby nie wyglądaly plastikowo skoro są na robociku.Capcom idzie w immersję na 100%