Skocz do zawartości

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Ankieta na residentowym koncie na Twitterze jeszcze trwa, ale już na prawie 15 tys głosów widać wyraźną przewagę tpp nad fpp. 50% tpp, 22 fpp, 28 obie. A pytanie jest w jakiej perspektywie zamierzasz grać w RE9.

• Odpowiedzi 164
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Już wiadomo kto jest tajemnicza postacią z trailera Spoiler

• Niby można zmieniać widok z fpp na top

• Wierzę że to będzie dobry resident, niestety VIII to była tragedia, ma być w klimatach re2remake, chcę zombie, żadnych wilkołaków ani ludzi ryb.

Opublikowano

Nie sugerowałbym się głosami. Ten sam typek użyczał swojego głosu Carlosowi w RE3R i Chrisowi w RE8, a Leonowi na przestrzeni całej serii cztery razy zmieniali aktora. Jeżeli chodzi o va to od dawna jest w tej serii pierdolnik.

Btw, dzisiaj kolejny pokazik Capcomu. Może pokażą jakiś konkretny gameplay.

Opublikowano

Północ

Opublikowano

No mogliby zarzucić normalny gameplay ale coś wątpię że to już. Z drugiej strony w sierpniu będzie demko na gs to chyba nie ma na co czekać

Opublikowano
  • Autor

Trzeba obejrzeć, tym razem na pewno pokażą Dino Crisis, 1 lipca 26 rocznica premierybanderas

Opublikowano

Nic ciekawego nie pokazali, ale przynajmniej wyrazili się dosyć jasno, że Leona tu nie będzie z uwagi na fakt, że chcą dostarczyć horror, a nie akcyjniaka. Albo to po prostu jakiś dobry troll w stylu MGS2/TLoU2.

Opublikowano

Będzie, tylko w drugim scenariuszu, które będą się przeplatać.

Opublikowano

Chciałbym, ale z uwagi na wkład ziomka od RE7 coraz mniej w to wierzę. Na pewno byłaby to niesamowicie zmarnowana okazja, bo miejscówka aż się prosi o chociaż jeden znany ryj, a nikt lepiej by się nie wpasował niż Leon.

Opublikowano

Akcyjniaka to będą dowozić rimejki, a tak to bardzo mi pasuje ich nowe podejście, byle do lutego.

Opublikowano

Graficzka ładna, ale opadu szczęki nie ma. Chyba RE Engine ma już swoje ograniczenia i nic więcej z tego nie wycisną.

Opublikowano

W sumie nic nie pokazali, więc muszę poczekać z dodaniem RE9 do listy. #teamtpp

Opublikowano

Straszna pyta to video. Ja mam nadzieje se to nie jest wszystko co przygotowali na 30 rocznice serii. Oby bylo jakies demo przed premierą.

Opublikowano

A pokazali już dwa?

Ja tylko chciałbym zobaczyć jakiś konkretny gameplay, żeby przekonać się jak wygląda strzelanie i ewentualnie potwierdzenie czy gramy tylko jako Grace czy są też inni bohaterzy, bo na razie nie widzieliśmy nic poza walking simem. Wiadomo że jak machina marketingowa ruszy z kopyta to Capcom zacznie srać trailerami i gameplayami na potęgę spoilerujac 3/4 gry. Wtedy nie będę oglądał nic, żeby sobie nie zepsuć zabawy, ale na ten moment chyba każdy fan serii jest spragniony konkretów.

Opublikowano

Widze spoko nową babe (super światło prześwituje przez te jej włoski) jest obracanie itemków, jest pistolet, jest jakiś creepy budynek bo którym będziemy się gubić i uciekać przed stworkiem no ja tak po prawdzie najchętniej bym już nic nie widział, ale mam słabą wole więc i tak zobacze wujaszek

Ale te kity że nie ma Leona to już mógł sobie odpuścić pan chińczyk bo aż mu czaszka dymiła od tego kłamania

Opublikowano

We włosy to trzeba przyznać, że nikt nie umie tak jak Capcom, zarówno czupryna Grace, jak i tej dziewczynki z Pragmaty to niezły mindblown.

Opublikowano

Włosy w Pragmacie to wyglądają tak sztucznie i plastikowo że aż się zacząłem zastanawiać czy to jakieś studenciaki nie robią. Ciemniejsze włosy zdecydowanie lepiej wyglądają na tym silniku.

Opublikowano

No dla mnie też śmiesznie wyglądają te włoski na pewno nie jest to poziom tej generacji

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał(a):

Włosy w Pragmacie to wyglądają tak sztucznie i plastikowo że aż się zacząłem zastanawiać czy to jakieś studenciaki nie robią. Ciemniejsze włosy zdecydowanie lepiej wyglądają na tym silniku.

No trudno aby nie wyglądaly plastikowo skoro są na robociku.

Capcom idzie w immersję na 100%