Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 20+h to super wynik a pierwsze przejście to i tak będzie pewnie dłużej.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, Faka napisał(a):W ogóle jak to się będzie grało? To będzie podzielone, raz grasz Chrisem, a raz grasz tą laską, czy to dwa osobne scenariusze jak w RE2?Raz grasz Chrisem a raz Jill. I będą chaptery jak w re4
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ej, ale bez spoilerów, może nie chciałem wiedzieć, że będzie tu Chris i Jill? :/
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czwórka była ideolo z długością. Przynajmniej było czuć przeprawę i trud Leona przez to gówno które napotkał na drodze.Ale to wszystko w rękach twórców bo taki resident evil 4 to można porównać do uncharted 2, gdzie dobrze napisany scenariusz plus pacing nie powoduje znużenia. A jak wiemy nie zawsze się to udaje.Tutaj będzie wymiana bohaterów ,ale mam pewność że nie będę się krzywił przy zmianie tak jak to miało miejsce gdy w Ragnaroku przychodziło wejść w laćki Atreusa. Trochę odjechałem z porównaniami ale człowiek już się nie może doczekać
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tutaj zrobią elegancko i będzie się super grało 2 postaciami, wiedzą co robią żeby gameplay dowoził na dwóch i nie wpływał negatywnie później na replayability. Obstawiam z 90 na meta/oc
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też obstawiam dość wysokie noty. Jeśli chodzi o nową generację RE, to tak to wyglądaRE7 - 86RE2R - 91RE3R - 79RE8 - 84RE4R - 93Jednak nostalgia robi swoje i rimejki są wyżej oceniane niż nowe części. Chociaż trzeba przyznać, że rimejki były też po prostu lepszymi grami. Oby 9 się wybiła z tego schematu.