Opublikowano wczoraj o 08:23 1 dzień 20+h to super wynik a pierwsze przejście to i tak będzie pewnie dłużej.
Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień 2 minuty temu, Faka napisał(a):W ogóle jak to się będzie grało? To będzie podzielone, raz grasz Chrisem, a raz grasz tą laską, czy to dwa osobne scenariusze jak w RE2?Raz grasz Chrisem a raz Jill. I będą chaptery jak w re4
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień Ej, ale bez spoilerów, może nie chciałem wiedzieć, że będzie tu Chris i Jill? :/
Opublikowano wczoraj o 08:34 1 dzień Czwórka była ideolo z długością. Przynajmniej było czuć przeprawę i trud Leona przez to gówno które napotkał na drodze.Ale to wszystko w rękach twórców bo taki resident evil 4 to można porównać do uncharted 2, gdzie dobrze napisany scenariusz plus pacing nie powoduje znużenia. A jak wiemy nie zawsze się to udaje.Tutaj będzie wymiana bohaterów ,ale mam pewność że nie będę się krzywił przy zmianie tak jak to miało miejsce gdy w Ragnaroku przychodziło wejść w laćki Atreusa. Trochę odjechałem z porównaniami ale człowiek już się nie może doczekać
Opublikowano wczoraj o 08:48 1 dzień Tutaj zrobią elegancko i będzie się super grało 2 postaciami, wiedzą co robią żeby gameplay dowoził na dwóch i nie wpływał negatywnie później na replayability. Obstawiam z 90 na meta/oc
Opublikowano wczoraj o 09:45 1 dzień Też obstawiam dość wysokie noty. Jeśli chodzi o nową generację RE, to tak to wyglądaRE7 - 86RE2R - 91RE3R - 79RE8 - 84RE4R - 93Jednak nostalgia robi swoje i rimejki są wyżej oceniane niż nowe części. Chociaż trzeba przyznać, że rimejki były też po prostu lepszymi grami. Oby 9 się wybiła z tego schematu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak, wiemy, nie podoba ci się Requiem, złapaliśmy za pierwszym razem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Miałem poczekać z zakupem, ale raczej wezmę na premierę jak to zazwyczaj mam z Residentami bo się trochę nakręciłem na powrót do Raccoon. Co najlepsze - o tej grze nie wiem zupełnie nic poza tym, że będzie blondyna - widziałem tylko pierwszy trailer i nic poza tym, nie czytam tego tematu, nie czytam newsów, omijam spoilery, nie widziałem gameplayu ani nic. Zawsze tak robię z każdym Residentem, robiłem też tak z remake Silent Hill 2. Chcę wszystkiego doświadczyć sam.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wiecie może czy RE9 z tą okładką 3d był dostępny w polskich sieciowkach? Mam kupon 50zl w mm i nie wiem czy czekać aż się pojawi w sprzedaży czy brać w sklepie forumkowymWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Sprawdziłem sobie teraz profil i wygląda na to ze nie mam żadnego dzbana z 6 części. Widocznie od samego początku RE6 mi nie podchodził dlatego nigdy po niego nie sięgnąłem. Tutaj zaś materiały promocyjne prezentują sie wyśmienicie. W żaden sposób nie przypomina mi to RE6. Ostatnio nawet miałem ochotę na jakieś krótkie recenzje i wytrzymałem dosłownie 3 minutki i wyłączyłem. Takie to jest dobre O to byl ten filmik:RE9 gameplay
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ale się dłuży do tej premiery…. Przynamniej co kilka dni odpalam ten gameplay @MEVEK takie to dobreeee.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam wrażenie, że te ostatnie tygodnie do premiery dłużą się bardziej niż pół roku od pierwszej zapowiedzi. Dawno już aż tak bardzo nie czekałem za grą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Prawda, mam to samo. Ale znając moje szczęście pudło dojedzie do mnie parę dni po premierze, więc jeszcze się to przeciągnie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No, hajpik jest spory, większy zdecydowanie niż na wiecznie przekładane gta vi. @Szermac rozumiem, że cyfra od północy i w piątek rano będziesz miał już pół gry za sobą?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Pix napisał(a):@Szermac rozumiem, że cyfra od północy i w piątek rano będziesz miał już pół gry za sobą?ale z 2-3 godzinki się pogra piątek wolny to wjedzie pewnie całodzienna sesja
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 hour ago, Tomek P. said:Wiecie może czy RE9 z tą okładką 3d był dostępny w polskich sieciowkach? Mam kupon 50zl w mm i nie wiem czy czekać aż się pojawi w sprzedaży czy brać w sklepie forumkowymWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaTeż mnie to zastanawia. No i czy ta okładka 3D to będzie standard czy tylko niektóre sklepy to będą miały i tylko na premierę. Też mam punkciki na Empik i się zastanawiam bo cena tam taka sama jak w PB.
Opublikowano 49 minut temu49 min A ja się zastanawiam czy będzie ponownie dostępna edycja deluxe + steel
Opublikowano 43 minuty temu43 min 5 minut temu, RafaU napisał(a):A ja się zastanawiam czy będzie ponownie dostępna edycja deluxe + steel Jeszcze znajdziesz za 340 na jednym z internetowych sklepów. Później pozostaje już opcja za 430 niestety.