Opublikowano poniedziałek o 07:593 dni Grace umiera? Ale żeś teraz spoilerem zajebał A tak serio, to mam nadzieję że będzie wiele brutalnych scenek śmierci. Pod tym względem najlepszy chyba pozostaje og RE4, widok Leona z rozpuszczoną twarzą po bliskim kontakcie z kwasem novistadora
Opublikowano poniedziałek o 08:033 dni Ja widziałem tylko jedną scenke jeszcze z demka no i jest potencjał. Ostatnio też oglądałem porównanie śmierci z og re4 vs rimejkowe no i co prawda jest kilka wybutnych zgonów oryginale jak ww kwasik no, ale rimejk poza downgoradem śmierci od piły to w niczym nie odstaje. Mam ponad 300h w tej grze a i tak zdarzyło sie że niektórych animacji nie widziałem, jest tego mnóstwo
Opublikowano poniedziałek o 08:103 dni 4 ostatnie dni chłopcy, wytrzymajmy Urlop klepnięty, jeszcze mieszkanie posprzątać i uprasować garnitur i można grać. A Hideki Kamiya pięknie wyjaśnia spoilerowców i życzy im śmierci xd
Opublikowano poniedziałek o 08:223 dni Kamiya jak zawsze z RIGCZEM 4 ostatnie dni chłopcy, wytrzymajmyUrlop klepnięty, jeszcze mieszkanie posprzątać i uprasować garnitur i można grać.U mnie tak samo. Szefowi powiedziałem że mam zaklepane wakacje na drugim końcu Polski, żeby czasem nie dzwonił i nie próbował mnie ściągnąć z urlopu w jakiejś awaryjnej sytuacji. Na mieście i tak mnie nie zobaczy, bo będę przez tydzień zabunkrowany w pokoju Do czwartku ogarniam różne bullshity typu zakupy czy sprzątanie mieszkanka żeby nie tracić czasu, a od piątku full nerd mode i granie aż mi łapy nie odpadną.
Opublikowano poniedziałek o 08:303 dni Jeszcze wytrzymać i nie oglądać recenzji. Tylko scoring ewentualnie...
Opublikowano poniedziałek o 08:333 dni W końcu jakaś premiera od długiego czasu gdzie jest deszczyk emocji i czekanie do północy. Oczywiscie tez urlop.
Opublikowano poniedziałek o 08:503 dni Urlopik wziąłem na tydzień z piątkiem włącznie, w czwartek po pracy sprzątanko, drzemka, o północy wjeżdżandos i nie ma mnie do 8 marca
Opublikowano poniedziałek o 09:263 dni Boli trochę brak dema, co im stanęło na przeszkodzie żeby dać tę wersję, co dostali dziennikarze kiedyś do ogrania? Tak to, też nie mogę się doczekać premiery, siedzę w robocie i cały czas czytam lore residentów, oj będzie się dłużyć czekanie do piątku.
Opublikowano poniedziałek o 09:583 dni Kiedy myślisz w robocie o giereczce, to znak, że hype wszedł mocno. Liczę, że @Szermac podzielisz się wrażeniami do piątku rano. W sam raz przed dostawą fizyka najem się, mam nadzieję, pozytywnymi wrażeniami
Opublikowano poniedziałek o 10:013 dni Godzinę temu, Josh napisał(a):Kamiya jak zawsze z RIGCZEM U mnie tak samo. Szefowi powiedziałem że mam zaklepane wakacje na drugim końcu Polski, żeby czasem nie dzwonił i nie próbował mnie ściągnąć z urlopu w jakiejś awaryjnej sytuacji. Na mieście i tak mnie nie zobaczy, bo będę przez tydzień zabunkrowany w pokoju Do czwartku ogarniam różne bullshity typu zakupy czy sprzątanie mieszkanka żeby nie tracić czasu, a od piątku full nerd mode i granie aż mi łapy nie odpadną.Nie skłamałeś do końca, masz wakacje w Raccoon City Ogólnie zazdro, ja tylko piątek i poniedziałek, więc trzeba będzie MOCNO pocisnąć te 4 dni no ale może starczy na jakieś 2 przejścia chociaż. Na platynę raczej za mało ;/Takie święto rzadko się zdarza to trzeba korzystać. Nie wiem dlaczego, ale wyłączenie się na kilka dni z życia i nerdzenie przy mocno wyczekiwanej gierce to jedne z najlepszych momentów w roku. Człowiek się czuje jakby był znowu gówniarzem i urwał się z lekcji, żeby cisnąć w giereczkę od rana do nocy
Opublikowano poniedziałek o 10:293 dni 1 godzinę temu, Patapon napisał(a):Obstawiam 91 na metacriticRecki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.
Opublikowano poniedziałek o 10:373 dni Też obstawiam 88. Będą chwalić, że dopracowany do perfekcji residencik, ale będą narzekać na odtwórczość i brak nowych pomysłów.
Opublikowano poniedziałek o 10:533 dni 24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Recki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.Będzie mniej niż RE4 bo przez pół gry sterujemy babą.
Opublikowano poniedziałek o 10:543 dni Village mialo 84 a to sredniaczek byl. Tutaj perspektywa do wyboru i dwa rozne podejscia do rozgrywki plus fan serwis jak Leon i powrot do Raccoon wystarczy na 9 z przodu ;)
Opublikowano poniedziałek o 10:573 dni Czyli nic nie zagrozi, bo pewnie i tak przesuną GTA na drugą połowę 2029. Też stawiam na 90+%
Opublikowano poniedziałek o 11:053 dni Niektórzy mogą obniżyć ocenę, jeśli Grace co 5 minut nie podkreśli, że jest silną niezależną kobietą i nie potrzebuje pomocy Leona. Najlepiej jakby mu jeszcze dupę ze 3 razy uratowała i rzuciła tekstem "aren't you too old for this shit, white man?" A nie sorry, to nie gra naughty dog ;d
Opublikowano poniedziałek o 11:183 dni Obstawiam 90-92. Ale może też być tak, że będą narzekania na ten podział gry. Jedni chcą więcej RE2 inni RE4 i skończy na 87-88.
Opublikowano poniedziałek o 11:313 dni Obstawiam, że średnia z metakrytyka Komu to potrzebne, a po co? A dlaczego?