Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Grace umiera? Ale żeś teraz spoilerem zajebał reggie

A tak serio, to mam nadzieję że będzie wiele brutalnych scenek śmierci. Pod tym względem najlepszy chyba pozostaje og RE4, widok Leona z rozpuszczoną twarzą po bliskim kontakcie z kwasem novistadora ragus

• Odpowiedzi 860
  • Wyświetleń 43,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, też trafiłem na realny czas gry, ale to akurat dobra nowina, a nie spojler Nie wchodzę na fejsa, YT odpalam tylko konkretne kanały bez przeglądania polecanych i zasubskrybowanych. No i trzeba

• Trzymaj ziomeczku, coś bardziej w Twoich klimatach. Kto wie, może nas Capcom zaskoczy i Grace zostanie tatą?

• I ta rejestracja na aucie Leona 9642 :D (części w których wystąpił)

Opublikowano

Ja widziałem tylko jedną scenke jeszcze z demka no i jest potencjał. Ostatnio też oglądałem porównanie śmierci z og re4 vs rimejkowe no i co prawda jest kilka wybutnych zgonów oryginale jak ww kwasik no, ale rimejk poza downgoradem śmierci od piły to w niczym nie odstaje. Mam ponad 300h w tej grze a i tak zdarzyło sie że niektórych animacji nie widziałem, jest tego mnóstwo

Opublikowano

4 ostatnie dni chłopcy, wytrzymajmy obama

Urlop klepnięty, jeszcze mieszkanie posprzątać i uprasować garnitur i można grać.

A Hideki Kamiya pięknie wyjaśnia spoilerowców i życzy im śmierci xd

Screenshot_20260223_090837_Reddit.jpg

Opublikowano

Kamiya jak zawsze z RIGCZEM classic

4 ostatnie dni chłopcy, wytrzymajmy

Urlop klepnięty, jeszcze mieszkanie posprzątać i uprasować garnitur i można grać.

U mnie tak samo. Szefowi powiedziałem że mam zaklepane wakacje na drugim końcu Polski, żeby czasem nie dzwonił i nie próbował mnie ściągnąć z urlopu w jakiejś awaryjnej sytuacji. Na mieście i tak mnie nie zobaczy, bo będę przez tydzień zabunkrowany w pokoju boomer Do czwartku ogarniam różne bullshity typu zakupy czy sprzątanie mieszkanka żeby nie tracić czasu, a od piątku full nerd mode i granie aż mi łapy nie odpadną.

Opublikowano

Jeszcze wytrzymać i nie oglądać recenzji. Tylko scoring ewentualnie...

hype

Opublikowano

Obstawiam 91 na metacritic

Opublikowano

Urlopik wziąłem na tydzień z piątkiem włącznie, w czwartek po pracy sprzątanko, drzemka, o północy wjeżdżandos i nie ma mnie do 8 marca ohboy

Opublikowano

Boli trochę brak dema, co im stanęło na przeszkodzie żeby dać tę wersję, co dostali dziennikarze kiedyś do ogrania?beksa Tak to, też nie mogę się doczekać premiery, siedzę w robocie i cały czas czytam lore residentów, oj będzie się dłużyć czekanie do piątku.usmiech

Opublikowano

Kiedy myślisz w robocie o giereczce, to znak, że hype wszedł mocno.

Liczę, że @Szermac podzielisz się wrażeniami do piątku rano. W sam raz przed dostawą fizyka najem się, mam nadzieję, pozytywnymi wrażeniami D

Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał(a):

Kamiya jak zawsze z RIGCZEM classic

U mnie tak samo. Szefowi powiedziałem że mam zaklepane wakacje na drugim końcu Polski, żeby czasem nie dzwonił i nie próbował mnie ściągnąć z urlopu w jakiejś awaryjnej sytuacji. Na mieście i tak mnie nie zobaczy, bo będę przez tydzień zabunkrowany w pokoju boomer Do czwartku ogarniam różne bullshity typu zakupy czy sprzątanie mieszkanka żeby nie tracić czasu, a od piątku full nerd mode i granie aż mi łapy nie odpadną.

Nie skłamałeś do końca, masz wakacje w Raccoon City gigabeta

Ogólnie zazdro, ja tylko piątek i poniedziałek, więc trzeba będzie MOCNO pocisnąć te 4 dni no ale może starczy na jakieś 2 przejścia chociaż. Na platynę raczej za mało ;/

Takie święto rzadko się zdarza to trzeba korzystać. Nie wiem dlaczego, ale wyłączenie się na kilka dni z życia i nerdzenie przy mocno wyczekiwanej gierce to jedne z najlepszych momentów w roku. Człowiek się czuje jakby był znowu gówniarzem i urwał się z lekcji, żeby cisnąć w giereczkę od rana do nocy banderas

Opublikowano

Coś w tym jest, skoro ma jakieś rany cięte a koszulkę całą.

Opublikowano
1 godzinę temu, Patapon napisał(a):

Obstawiam 91 na metacritic

Recki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.

Opublikowano

Też obstawiam 88. Będą chwalić, że dopracowany do perfekcji residencik, ale będą narzekać na odtwórczość i brak nowych pomysłów.

Opublikowano
24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Recki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.

Będzie mniej niż RE4 bo przez pół gry sterujemy babą.

Opublikowano

Village mialo 84 a to sredniaczek byl. Tutaj perspektywa do wyboru i dwa rozne podejscia do rozgrywki plus fan serwis jak Leon i powrot do Raccoon wystarczy na 9 z przodu ;)

Opublikowano

Czyli nic nie zagrozi, bo pewnie i tak przesuną GTA na drugą połowę 2029. Też stawiam na 90+%

Opublikowano

Niektórzy mogą obniżyć ocenę, jeśli Grace co 5 minut nie podkreśli, że jest silną niezależną kobietą i nie potrzebuje pomocy Leona. Najlepiej jakby mu jeszcze dupę ze 3 razy uratowała i rzuciła tekstem "aren't you too old for this shit, white man?"

A nie sorry, to nie gra naughty dog ;d

Opublikowano

Obstawiam 90-92. Ale może też być tak, że będą narzekania na ten podział gry. Jedni chcą więcej RE2 inni RE4 i skończy na 87-88.

Opublikowano

Obstawiam, że średnia z metakrytyka kekw Komu to potrzebne, a po co? A dlaczego?