Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Grace umiera? Ale żeś teraz spoilerem zajebał A tak serio, to mam nadzieję że będzie wiele brutalnych scenek śmierci. Pod tym względem najlepszy chyba pozostaje og RE4, widok Leona z rozpuszczoną twarzą po bliskim kontakcie z kwasem novistadora
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja widziałem tylko jedną scenke jeszcze z demka no i jest potencjał. Ostatnio też oglądałem porównanie śmierci z og re4 vs rimejkowe no i co prawda jest kilka wybutnych zgonów oryginale jak ww kwasik no, ale rimejk poza downgoradem śmierci od piły to w niczym nie odstaje. Mam ponad 300h w tej grze a i tak zdarzyło sie że niektórych animacji nie widziałem, jest tego mnóstwo
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 ostatnie dni chłopcy, wytrzymajmy Urlop klepnięty, jeszcze mieszkanie posprzątać i uprasować garnitur i można grać. A Hideki Kamiya pięknie wyjaśnia spoilerowców i życzy im śmierci xd
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Kamiya jak zawsze z RIGCZEM 4 ostatnie dni chłopcy, wytrzymajmyUrlop klepnięty, jeszcze mieszkanie posprzątać i uprasować garnitur i można grać.U mnie tak samo. Szefowi powiedziałem że mam zaklepane wakacje na drugim końcu Polski, żeby czasem nie dzwonił i nie próbował mnie ściągnąć z urlopu w jakiejś awaryjnej sytuacji. Na mieście i tak mnie nie zobaczy, bo będę przez tydzień zabunkrowany w pokoju Do czwartku ogarniam różne bullshity typu zakupy czy sprzątanie mieszkanka żeby nie tracić czasu, a od piątku full nerd mode i granie aż mi łapy nie odpadną.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jeszcze wytrzymać i nie oglądać recenzji. Tylko scoring ewentualnie...
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W końcu jakaś premiera od długiego czasu gdzie jest deszczyk emocji i czekanie do północy. Oczywiscie tez urlop.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Urlopik wziąłem na tydzień z piątkiem włącznie, w czwartek po pracy sprzątanko, drzemka, o północy wjeżdżandos i nie ma mnie do 8 marca
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Boli trochę brak dema, co im stanęło na przeszkodzie żeby dać tę wersję, co dostali dziennikarze kiedyś do ogrania? Tak to, też nie mogę się doczekać premiery, siedzę w robocie i cały czas czytam lore residentów, oj będzie się dłużyć czekanie do piątku.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kiedy myślisz w robocie o giereczce, to znak, że hype wszedł mocno. Liczę, że @Szermac podzielisz się wrażeniami do piątku rano. W sam raz przed dostawą fizyka najem się, mam nadzieję, pozytywnymi wrażeniami
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, Josh napisał(a):Kamiya jak zawsze z RIGCZEM U mnie tak samo. Szefowi powiedziałem że mam zaklepane wakacje na drugim końcu Polski, żeby czasem nie dzwonił i nie próbował mnie ściągnąć z urlopu w jakiejś awaryjnej sytuacji. Na mieście i tak mnie nie zobaczy, bo będę przez tydzień zabunkrowany w pokoju Do czwartku ogarniam różne bullshity typu zakupy czy sprzątanie mieszkanka żeby nie tracić czasu, a od piątku full nerd mode i granie aż mi łapy nie odpadną.Nie skłamałeś do końca, masz wakacje w Raccoon City Ogólnie zazdro, ja tylko piątek i poniedziałek, więc trzeba będzie MOCNO pocisnąć te 4 dni no ale może starczy na jakieś 2 przejścia chociaż. Na platynę raczej za mało ;/Takie święto rzadko się zdarza to trzeba korzystać. Nie wiem dlaczego, ale wyłączenie się na kilka dni z życia i nerdzenie przy mocno wyczekiwanej gierce to jedne z najlepszych momentów w roku. Człowiek się czuje jakby był znowu gówniarzem i urwał się z lekcji, żeby cisnąć w giereczkę od rana do nocy
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 godzinę temu, Patapon napisał(a):Obstawiam 91 na metacriticRecki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Też obstawiam 88. Będą chwalić, że dopracowany do perfekcji residencik, ale będą narzekać na odtwórczość i brak nowych pomysłów.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Recki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.Będzie mniej niż RE4 bo przez pół gry sterujemy babą.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Village mialo 84 a to sredniaczek byl. Tutaj perspektywa do wyboru i dwa rozne podejscia do rozgrywki plus fan serwis jak Leon i powrot do Raccoon wystarczy na 9 z przodu ;)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Czyli nic nie zagrozi, bo pewnie i tak przesuną GTA na drugą połowę 2029. Też stawiam na 90+%
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Niektórzy mogą obniżyć ocenę, jeśli Grace co 5 minut nie podkreśli, że jest silną niezależną kobietą i nie potrzebuje pomocy Leona. Najlepiej jakby mu jeszcze dupę ze 3 razy uratowała i rzuciła tekstem "aren't you too old for this shit, white man?" A nie sorry, to nie gra naughty dog ;d
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Obstawiam 90-92. Ale może też być tak, że będą narzekania na ten podział gry. Jedni chcą więcej RE2 inni RE4 i skończy na 87-88.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Obstawiam, że średnia z metakrytyka Komu to potrzebne, a po co? A dlaczego?