Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Co to za sklep, żebym wiedział gdzie na przyszłość składać zamówienia.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Sprzedawali RE6 miesiąc przed premierą w poznańskim Trytonie, gość za ladą powiedział mi to na luzaku jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak ktoś brał cyfrę to już można pobrać. Na PS5 72GB gra + 1GB dodatki z deluxe.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czekam jutro do północy i jak Szermac napisze " wjeżdżandos " to odpalam !(piąteczek klępnięte wolne)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Szermac ma nie napisać peanów na grę na którą ma hajp? To się kiedyś zdarzyło w historii foruma?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nic sie nie bójcie chłopaki, residencik 9 jest zbyt potężny i nie ulegnie klątwie szermaksa
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):Hello, one ticket to New Zealand, please, thank you Czyli jutro o której zaczniesz? Kuszący pomysł odkurzyć xboxa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Czyli jutro o której zaczniesz?Nie wiem, jak zjem obiad po powrocie z pracy, pewnie koło 13-14 można będzie odpalić, a ja siądę jakoś o 17. Trzeba się dzisiaj ogolić żeby jutro czasu nie marnować
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 minuty temu, Bzduras napisał(a):Szermac ma nie napisać peanów na grę na którą ma hajp? To się kiedyś zdarzyło w historii foruma? Nie no, hajp na RE się nie umywa do SH, także jak coś mnie wkurwi to dam znać xD
Opublikowano 57 minut temu57 min Dzisiaj też trzeba uważać, bo od 16 zaczną się pojawiać wszędzie recki. Już widzę jak taki Grucha daje na przykład tytuł recki "Ostatni taniec Leona" albo coś w tym stylu ;/
Opublikowano 51 minut temu51 min Tylko szybkie zerknięcie na ocenę końcową, sprawdzenie plusów i minusów, nic więcej.
Opublikowano 4 minuty temu4 min Może ktoś skorzysta:https://www.euro.com.pl/gry-playstation-5/capcom-resident-evil-requiem-edycja-deluxe-gra-na-ps5.bhtml