Opublikowano wtorek o 17:231 dzień Co to za sklep, żebym wiedział gdzie na przyszłość składać zamówienia.
Opublikowano wtorek o 18:061 dzień Sprzedawali RE6 miesiąc przed premierą w poznańskim Trytonie, gość za ladą powiedział mi to na luzaku jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie
Opublikowano wczoraj o 04:53 1 dzień Jak ktoś brał cyfrę to już można pobrać. Na PS5 72GB gra + 1GB dodatki z deluxe.
Opublikowano wczoraj o 07:24 1 dzień Czekam jutro do północy i jak Szermac napisze " wjeżdżandos " to odpalam !(piąteczek klępnięte wolne)
Opublikowano wczoraj o 07:31 1 dzień Szermac ma nie napisać peanów na grę na którą ma hajp? To się kiedyś zdarzyło w historii foruma?
Opublikowano wczoraj o 07:43 1 dzień Nic sie nie bójcie chłopaki, residencik 9 jest zbyt potężny i nie ulegnie klątwie szermaksa
Opublikowano wczoraj o 07:47 1 dzień 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):Hello, one ticket to New Zealand, please, thank you Czyli jutro o której zaczniesz? Kuszący pomysł odkurzyć xboxa.
Opublikowano wczoraj o 07:50 1 dzień 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Czyli jutro o której zaczniesz?Nie wiem, jak zjem obiad po powrocie z pracy, pewnie koło 13-14 można będzie odpalić, a ja siądę jakoś o 17. Trzeba się dzisiaj ogolić żeby jutro czasu nie marnować
Opublikowano wczoraj o 07:55 1 dzień 23 minuty temu, Bzduras napisał(a):Szermac ma nie napisać peanów na grę na którą ma hajp? To się kiedyś zdarzyło w historii foruma? Nie no, hajp na RE się nie umywa do SH, także jak coś mnie wkurwi to dam znać xD
Opublikowano wczoraj o 07:59 1 dzień Dzisiaj też trzeba uważać, bo od 16 zaczną się pojawiać wszędzie recki. Już widzę jak taki Grucha daje na przykład tytuł recki "Ostatni taniec Leona" albo coś w tym stylu ;/
Opublikowano wczoraj o 08:05 1 dzień Tylko szybkie zerknięcie na ocenę końcową, sprawdzenie plusów i minusów, nic więcej.
Opublikowano wczoraj o 08:51 1 dzień Może ktoś skorzysta:https://www.euro.com.pl/gry-playstation-5/capcom-resident-evil-requiem-edycja-deluxe-gra-na-ps5.bhtml
Opublikowano wczoraj o 09:11 1 dzień 19 minut temu, Kris77 napisał(a):Może ktoś skorzysta:https://www.euro.com.pl/gry-playstation-5/capcom-resident-evil-requiem-edycja-deluxe-gra-na-ps5.bhtmlZ nieba mi spadłeś, dzięki!!!
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Oho, zaczyna się. Norbit mi napisał że kasuje moje zamówienie na Deluxa PS5 i że nie dostaną ani jednej sztuki. I że to ponoć globalny problem z tym wydaniem. Zobaczymy co z EuroRTV. Jak mnie wkur.wią to wleci cyfra z PSS.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 9 minut temu, aux napisał(a):Oho, zaczyna się. Norbit mi napisał że kasuje moje zamówienie na Deluxa PS5 i że nie dostaną ani jednej sztuki. I że to ponoć globalny problem z tym wydaniem. Zobaczymy co z EuroRTV. Jak mnie wkur.wią to wleci cyfra z PSS.No serducho mi lekko zadrżało. Sklep, w którym zamawiałem ma dzisiaj potwierdzić, że wpadła u nich dostawa. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Uzytnik30
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Mi to w sumie obojętne. Wolałbym pudełko, ale jak będzie jakiś cyrk i nie dojdzie w piątek, to anuluję zamówienie i też kupuję cyfrę.