Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Co to za sklep, żebym wiedział gdzie na przyszłość składać zamówienia.

• Odpowiedzi 956
  • Wyświetleń 47,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, też trafiłem na realny czas gry, ale to akurat dobra nowina, a nie spojler Nie wchodzę na fejsa, YT odpalam tylko konkretne kanały bez przeglądania polecanych i zasubskrybowanych. No i trzeba

• Trzymaj ziomeczku, coś bardziej w Twoich klimatach. Kto wie, może nas Capcom zaskoczy i Grace zostanie tatą?

Opublikowano

Łysy z uniblo jak ciągle szuka zadymki

Opublikowano

Sprzedawali RE6 miesiąc przed premierą w poznańskim Trytonie, gość za ladą powiedział mi to na luzaku jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie dynia

Opublikowano

Jak ktoś brał cyfrę to już można pobrać. Na PS5 72GB gra + 1GB dodatki z deluxe.

Opublikowano

Zaczyna się Residentowe szaleństwo!

Opublikowano

Premiera na PC o 6 rano potwierdzona - macka Nemesisa im w oko.

Opublikowano

Czekam jutro do północy i jak Szermac napisze " wjeżdżandos " to odpalam !

(piąteczek klępnięte wolne)

Opublikowano

Szermac ma nie napisać peanów na grę na którą ma hajp? To się kiedyś zdarzyło w historii foruma? kekw

Opublikowano

Szermac po wynalezieniu hajpu na giereczki

dQpUuPG.jpeg

Opublikowano

Nic sie nie bójcie chłopaki, residencik 9 jest zbyt potężny i nie ulegnie klątwie szermaksa shotgun

Opublikowano

Hello, one ticket to New Zealand, please, thank you banderas

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Hello, one ticket to New Zealand, please, thank you banderas

Czyli jutro o której zaczniesz?

Kuszący pomysł odkurzyć xboxa.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Czyli jutro o której zaczniesz?

Nie wiem, jak zjem obiad po powrocie z pracy, pewnie koło 13-14 można będzie odpalić, a ja siądę jakoś o 17. Trzeba się dzisiaj ogolić żeby jutro czasu nie marnować

Opublikowano
23 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Szermac ma nie napisać peanów na grę na którą ma hajp? To się kiedyś zdarzyło w historii foruma? kekw

Nie no, hajp na RE się nie umywa do SH, także jak coś mnie wkurwi to dam znać xD

Opublikowano

Dzisiaj też trzeba uważać, bo od 16 zaczną się pojawiać wszędzie recki. Już widzę jak taki Grucha daje na przykład tytuł recki "Ostatni taniec Leona" albo coś w tym stylu ;/

Opublikowano

Tylko szybkie zerknięcie na ocenę końcową, sprawdzenie plusów i minusów, nic więcej.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

obraz.png

Opublikowano

Oho, zaczyna się. Norbit mi napisał że kasuje moje zamówienie na Deluxa PS5 i że nie dostaną ani jednej sztuki. I że to ponoć globalny problem z tym wydaniem. Zobaczymy co z EuroRTV. Jak mnie wkur.wią to wleci cyfra z PSS.

Opublikowano
9 minut temu, aux napisał(a):

Oho, zaczyna się. Norbit mi napisał że kasuje moje zamówienie na Deluxa PS5 i że nie dostaną ani jednej sztuki. I że to ponoć globalny problem z tym wydaniem. Zobaczymy co z EuroRTV. Jak mnie wkur.wią to wleci cyfra z PSS.

No serducho mi lekko zadrżało. Sklep, w którym zamawiałem ma dzisiaj potwierdzić, że wpadła u nich dostawa.

Edytowane przez Uzytnik30

Opublikowano

Mi to w sumie obojętne. Wolałbym pudełko, ale jak będzie jakiś cyrk i nie dojdzie w piątek, to anuluję zamówienie i też kupuję cyfrę.