Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No słabo trochę, co fragment Leona rozkręcasz się przy rozwałce, a tu koniec xD Może w Mieście Szopów będzie na odwrót
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 17 stopni dzisiaj, słoneczko świeci, może by poszedł człowiek na spacer, się przejść?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jestem po pierwszej godzince i doszedłem do pierwszej maszyny do pisania. Niby Zombiaki obrzydliwe ale dopiero jak igła od pobierania krwi była wyjmowana to musiałem zamknąć oczy Kino domowe daje radę z udźwiękowieniem tylko coś wibracje do odczuwania kropli deszczu w DualSense takie bardziej subtelne niż w Astro Bocie.Niestety chyba jedynym minusem będzie długość gry. Po godzinie konsola pokazuje 10% ukończenia. Trzeba będzie sobie dawkować więc wracam po kolacji aż się ściemni.A jeśli ktoś spyta jak cała reszta to odpowiem:
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Już trochę biegam po Racoon City.Kurcze Capcom to są jednak pojeby, nie żebym wątpił. Ale Chrystusie Nazareński
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Do tego momentu gra jest bardzo dobra, od tego momentu zaczyna się metafizyka i spotkanie z najwyższym Jestem pełen podziwu co te chinole wykombinowały żeby uczcić 30 lat marki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta cześć RE to dobry przykład tego, że wystarczy wziąć najlepsze elementy z poprzednich części, odpowiednio je zbalansować i dać fanom serii sprawdzoną formułę, a nie próbować wymyślać koło na nowo i robić z survival horroru jakiegoś soulslike jak w przypadku Silent Hill f. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja bym to troszkę inaczej ujął: wystarczy słuchać graczy, ich oczekiwań, zachwytów nad elementami które najmocniej siadły im w poprzednich odsłonach itp. I fakt, takie właśnie wrażenie odnoszę ogrywając tego Residenta - że w tym przypadku naprawdę słuchali. Niesamowity powrót do esencji i zdrowo zagęszczonego klimatu. Brak tego wszystkiego położył w moich oczach Village. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Amer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mi się tak podoba, że gram już dopóki nie skończę chyba. Nie mogę się oderwać. Co za gra.
Opublikowano 27 minut temu27 min Godzinę temu, Czokosz napisał(a):Ta cześć RE to dobry przykład tego, że wystarczy wziąć najlepsze elementy z poprzednich części, odpowiednio je zbalansować i dać fanom serii sprawdzoną formułę, a nie próbować wymyślać koło na nowo i robić z survival horroru jakiegoś soulslike jak w przypadku Silent Hill f.Dokladnie tak jest. Mnie tutaj nic nie irytuje, bo nawet backtracki ma swoje dobre momenty i niespodzianki. Co chwile cos nowego. Profesional bedzie przegiety w tej czesci