Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 27 minut temu, Pix napisał(a):Ostatnie 30 minut to ślub Leona i Ady, inaczej tego nie widzę Chris widzi to inaczej
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W końcu szykuje sie jakaś miejscówka w tej serii która ma chociaż szanse podjąć walke z rpd bo wygrać to pewno nie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mogliby już przestać się kitrać i pokazać tą Adę, bo wiadomo że też tu wystąpi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten screen wygląda jak najmroczniejszy koszmar użytkownika Josh. Niby tylko screen, ale odruchowo na wrażliwych może podziałać lepiej niż kawa
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. zaje.biste 44 minuty temu, Josh napisał(a):Chris nigdy się na to nie zgodzi. Ród Redfieldów musi być kontynuowany
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie interesuje mnie co mówi Capcom, dla mnie wątek z Chrisem napastującym Leona, aby przedłużył jego ród jest kanoniczny8 minut temu, krzysiek923 napisał(a):Ten screen wygląda jak najmroczniejszy koszmar użytkownika Josh. Niby tylko screen, ale odruchowo na wrażliwych może podziałać lepiej niż kawaNie powiem, lekkie zazdro się odpaliło. Kto by nie chciał sie przytulić do Leona. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Josh
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W tym momencie to nawet Ada by się nie przytuliła, on tu walczy z poważną infekcją.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie no Ada musi być. I mam nadzieję, że przestanie w końcu robić cockblock Leonowi. Ale w sumie może niech jej nie pokazują. Niech zostawią jakieś niespodzianki