Opublikowano 15 lipca15 lip 1 godzinę temu, Suavek napisał(a):Hm, nie sprawdzałem jeszcze, ale wydawało mi się, że P3R dobrze działa na Decku? 60 ze spadkami do 40 ponoć?Sam nie planuję P4 ogrywać na Decku. Zobaczę jak będzie to działało na moim starociu (bo w sumie nie wiem na jakim to jest silniku), a w razie czego ogra się na PS5.EDIT:A dobra, teraz doczytałem, że UE5. Czyli ogra się na PS5, bo mój gruchot się nie lubi z UE5. P3R to był UE4.Nie no mocno przycinało podobno, a teraz UE5 to dopiero będzie sieka pewnie :D. Chociaż assety przeniesione z UE4, bo to łatwe, a widać potworki te same modelowo i otoczenie też z tych klocków będzie.
Opublikowano 15 lipca15 lip Oświetlenie i efekty w dungeonach całkiem ładne i przyjemne dla oka, ale miasto i daily life nadal poziom PS4 w najlepszym przypadku, pomimo przejścia na UE5.No ale już to sprawi, że gra będzie się dławić na niektórych sprzętach, a Nintendo w najlepszym przypadku dostanie wersję S2 za dwa lata.
Opublikowano 15 lipca15 lip Najgorzej szkoła wygląda względem oryginału. Chłopy zapomniały narzucić tekstur
Opublikowano 15 lipca15 lip Kurde, najbardziej to mi szkoda, że wiem kto zabijał. To jednak mega dodawało klimaciku przy pierwszym przejściu, kiedy zastanawiałeś się, kto jest zabójcą ;d
Opublikowano 15 lipca15 lip No niestety tak to już jest z takimi gierkami. W rimejku danganronpy 2 chyba odważniej trochę z tym idą i będą duże zmiany. Szkoda że atlus takie kluchy i jedyne zmiany jakie zrobią to wycinanie "kontrowersyjnej" zawartości
Opublikowano 11 sierpnia11 sie Jeśli ten Prime Time będzie można naładować przed walką z bossem, to szykuje się powtórka z P3R i Theurgy. Poziom trudności spadnie mocno.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Co przy zapowiedzi pojojczałem co moje, ale jak sobie teraz gram w oryginał 4ki a przed chwilą skończyłem remake trójki to te zmiany wlecą jak dzikie, no jednak dużo dodają te małe polepszacze życia a i same modele postaci zamiast tych laleczek dużo dadzą do odbioru historii, jaranko
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Nie podoba mi się, jak zmienił się głos Teddiego - brzmi jak całkowicie nowa postać. IMO oryginał brzmi dużo lepiej (oczywiście mam na myśli angielski dubbing).Tak poza tym ułatwili starcia: Baton Pass, złote "motylki”* wskazujące drogę i specjalny skill, który redukuje zużycie SP do zera. Nie wiem, jak oni chcą to połączyć z umiejętnościami Rise (która i tak jest OP). Teraz będzie się walić wszystkim, co się ma, bo SP nie spadnie ani trochę. *Chociaż może to i dobrze, że coś takiego dali - będzie się przebiegać szybciej przez te mega nudne lochy, a same zmiany wizualne dużo tutaj nie zmienią.Dobrze, że ograłem już oryginał za 35 zł. :D Remake z ciekawości też kupię, aby sprawdzić zmiany, ale dopiero na większej promocji.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Story trailer rzucają jakby premiera była za tydzień, szkoda że tak nie jest
Opublikowano 27 sierpnia27 sie 33 minuty temu, Szermac napisał(a):Story trailer rzucają jakby premiera była za tydzień, szkoda że tak nie jest W ogóle jakaś przesada z tą promocją tego rimejku, 25 story breakdownów, jakby ktoś jeszcze nie wiedział kim jest Teddy itp. xD
Opublikowano 27 sierpnia27 sie No ja akurat jeszcze miesiąc temu nie wiedziałem. Teddy moja ulubiona postać w Golden.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie 43 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):W ogóle jakaś przesada z tą promocją tego rimejku, 25 story breakdownów, jakby ktoś jeszcze nie wiedział kim jest Teddy itp. xDMoim zdaniem już teraz tak mocno promują rimejk, bo pewnie zaraz ruszają z marketingiem P6
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wyciekły osiągnięcia wielu nadchodzących gier, w tym P4R. Jeśli ktoś ciekaw, to wrzucam linka w spoiler. Ostrzegam tylko, że oprócz standardowych pierdół jest tam jeden mocny spoiler odnośnie czegoś, czego nie było wcześniej w P4 i na razie afaik nie zostało oficjalnie pokazane.Spoilerhttps://www.exophase.com/game/persona-4-revival-steam/achievements/Spoiler