Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona 4 Revival

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Suavek napisał(a):

Hm, nie sprawdzałem jeszcze, ale wydawało mi się, że P3R dobrze działa na Decku? 60 ze spadkami do 40 ponoć?

Sam nie planuję P4 ogrywać na Decku. Zobaczę jak będzie to działało na moim starociu (bo w sumie nie wiem na jakim to jest silniku), a w razie czego ogra się na PS5.

EDIT:

A dobra, teraz doczytałem, że UE5. Czyli ogra się na PS5, bo mój gruchot się nie lubi z UE5. P3R to był UE4.

Nie no mocno przycinało podobno, a teraz UE5 to dopiero będzie sieka pewnie :D. Chociaż assety przeniesione z UE4, bo to łatwe, a widać potworki te same modelowo i otoczenie też z tych klocków będzie.

• Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sorry, ale według mnie akurat Atlus robi jedne z lepszych angielskich dubbingów. I chociaż na przykład w yakuzie dla lepszego wczucia się w klimat biorę zawsze japoński dub, tak w przypadku Persony z

• Nie lepiej ograć 2 razy 2 wersje jednej z najlepszych gier jakich zasmakujecie w życiu? p4 nie jest tak rozjebana na 100h jak p5 i nie męczy buły dungeonami jak p3. Tak zwana gra ideał. Najlepsza mie

• Zdaje się byli tacy, co chcieli gier po polsku: https://store.steampowered.com/app/2963950/Persona_4_Revival/

Opublikowano

To dlatego też wyglądają te modele, oświetlenie i lokacje lepiej od P3r

Opublikowano

Oświetlenie i efekty w dungeonach całkiem ładne i przyjemne dla oka, ale miasto i daily life nadal poziom PS4 w najlepszym przypadku, pomimo przejścia na UE5.

No ale już to sprawi, że gra będzie się dławić na niektórych sprzętach, a Nintendo w najlepszym przypadku dostanie wersję S2 za dwa lata.

Opublikowano

Najgorzej szkoła wygląda względem oryginału. Chłopy zapomniały narzucić tekstur

Opublikowano

Kurde, najbardziej to mi szkoda, że wiem kto zabijał. To jednak mega dodawało klimaciku przy pierwszym przejściu, kiedy zastanawiałeś się, kto jest zabójcą ;d

Opublikowano

No niestety tak to już jest z takimi gierkami. W rimejku danganronpy 2 chyba odważniej trochę z tym idą i będą duże zmiany. Szkoda że atlus takie kluchy i jedyne zmiany jakie zrobią to wycinanie "kontrowersyjnej" zawartości