Opublikowano 15 lipca15 lip 1 godzinę temu, Suavek napisał(a):Hm, nie sprawdzałem jeszcze, ale wydawało mi się, że P3R dobrze działa na Decku? 60 ze spadkami do 40 ponoć?Sam nie planuję P4 ogrywać na Decku. Zobaczę jak będzie to działało na moim starociu (bo w sumie nie wiem na jakim to jest silniku), a w razie czego ogra się na PS5.EDIT:A dobra, teraz doczytałem, że UE5. Czyli ogra się na PS5, bo mój gruchot się nie lubi z UE5. P3R to był UE4.Nie no mocno przycinało podobno, a teraz UE5 to dopiero będzie sieka pewnie :D. Chociaż assety przeniesione z UE4, bo to łatwe, a widać potworki te same modelowo i otoczenie też z tych klocków będzie.
Opublikowano 15 lipca15 lip Oświetlenie i efekty w dungeonach całkiem ładne i przyjemne dla oka, ale miasto i daily life nadal poziom PS4 w najlepszym przypadku, pomimo przejścia na UE5.No ale już to sprawi, że gra będzie się dławić na niektórych sprzętach, a Nintendo w najlepszym przypadku dostanie wersję S2 za dwa lata.
Opublikowano 15 lipca15 lip Najgorzej szkoła wygląda względem oryginału. Chłopy zapomniały narzucić tekstur
Opublikowano 15 lipca15 lip Kurde, najbardziej to mi szkoda, że wiem kto zabijał. To jednak mega dodawało klimaciku przy pierwszym przejściu, kiedy zastanawiałeś się, kto jest zabójcą ;d
Opublikowano 15 lipca15 lip No niestety tak to już jest z takimi gierkami. W rimejku danganronpy 2 chyba odważniej trochę z tym idą i będą duże zmiany. Szkoda że atlus takie kluchy i jedyne zmiany jakie zrobią to wycinanie "kontrowersyjnej" zawartości