June 12, 20251 yr Author 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):No i bloobery znowu. Tylko bez pajacowania, na Xboxa od razu proszę:Specjalnie dałem w Ogólne, żebyś nie płakał xD
June 12, 20251 yr W jedynkę nigdy nie grałem, choć w sumie zawsze chciałem, tj. od czasu ogrania oryginalnej 2-ki. Tak więc... genialne info!
June 12, 20251 yr 5 minut temu, Szermac napisał(a):Specjalnie dałem w Ogólne, żebyś nie płakał xDA dlaczego szukasz chuja do dupy? :) Moja prośba była szczerą i bez podtekstów.
June 12, 20251 yr O mamusiu.. co za wiadomosc To o wykonanie nie mamy sie co martwic. Chlopaki stana na glowie aby to wygladalo jak trzeba a moze i poprzeczke wyzej Tego dnia trzeba dozyc i zobaczyc to na wlasne oczy. Nie ma to czy tamto.
June 12, 20251 yr Author 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):A dlaczego szukasz chuja do dupy? :) Moja prośba była szczerą i bez podtekstów.Nie szukam, mówię dlaczego wrzuciłem do Ogólnych.Ciekawe ile czasu karzą nam czekać.
June 12, 20251 yr Dla mnie możesz wrzucić to nawet do kącika sportowego, a ja proszę jedynie o wersję na Xa na premierę i tyle.
June 12, 20251 yr Author Trzeba czekać na SH Transmission następne, może jeszcze przed dwójką na Xboxa z pokazaniem też ponoć pewnego DLC do dwójki. Jakiś większy teaserek by się do tej jedyneczki przydał. Co za czasy
June 12, 20251 yr Ale to będzie ryło banie Remake dwójki był o wiele straszniejszy niż oryginał, a tutaj materiał źródłowy jest jeszcze lepszy.
June 12, 20251 yr 11 minutes ago, Paolo de Vesir said:Dla mnie możesz wrzucić to nawet do kącika sportowego, a ja proszę jedynie o wersję na Xa na premierę i tyle.Jedynka to exclusive na PSX
June 12, 20251 yr Na mnie remake dwójki jeszcze czeka, ale póki co się cykam. To samo z Alan Wake 2 - kupione jakiś czas temu.
June 12, 20251 yr Mam tylko nadzieję, że nie będzie za bardzo ugrzeczniona i w szkole zobaczymy demon childy a nie mumblery.
June 12, 20251 yr Po rimejku dwójki marka SH może spokojnie zostać w rękach Polaków Zobaczymy co Chronos pokaże bo tam nie mają nadzoru ze strony japońców, ale remake SH1? JESTEM DOBREJ MYŚLI