Opublikowano wczoraj o 13:46 1 dzień No i bloobery znowu. Tylko bez pajacowania, na Xboxa od razu proszę:
Opublikowano wczoraj o 13:55 1 dzień Autor 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):No i bloobery znowu. Tylko bez pajacowania, na Xboxa od razu proszę:Specjalnie dałem w Ogólne, żebyś nie płakał xD
Opublikowano wczoraj o 14:00 1 dzień W jedynkę nigdy nie grałem, choć w sumie zawsze chciałem, tj. od czasu ogrania oryginalnej 2-ki. Tak więc... genialne info!
Opublikowano wczoraj o 14:01 1 dzień 5 minut temu, Szermac napisał(a):Specjalnie dałem w Ogólne, żebyś nie płakał xDA dlaczego szukasz chuja do dupy? :) Moja prośba była szczerą i bez podtekstów.
Opublikowano wczoraj o 14:02 1 dzień O mamusiu.. co za wiadomosc To o wykonanie nie mamy sie co martwic. Chlopaki stana na glowie aby to wygladalo jak trzeba a moze i poprzeczke wyzej Tego dnia trzeba dozyc i zobaczyc to na wlasne oczy. Nie ma to czy tamto.
Opublikowano wczoraj o 14:07 1 dzień Pięknie. Dobra wiadomość, że jedynka a nie trójka z dupy wzięta nie po kolei.
Opublikowano wczoraj o 14:07 1 dzień Autor 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):A dlaczego szukasz chuja do dupy? :) Moja prośba była szczerą i bez podtekstów.Nie szukam, mówię dlaczego wrzuciłem do Ogólnych.Ciekawe ile czasu karzą nam czekać.
Opublikowano wczoraj o 14:09 1 dzień Dla mnie możesz wrzucić to nawet do kącika sportowego, a ja proszę jedynie o wersję na Xa na premierę i tyle.
Opublikowano wczoraj o 14:12 1 dzień Autor Trzeba czekać na SH Transmission następne, może jeszcze przed dwójką na Xboxa z pokazaniem też ponoć pewnego DLC do dwójki. Jakiś większy teaserek by się do tej jedyneczki przydał. Co za czasy
Opublikowano wczoraj o 14:14 1 dzień Ale to będzie ryło banie Remake dwójki był o wiele straszniejszy niż oryginał, a tutaj materiał źródłowy jest jeszcze lepszy.
Opublikowano wczoraj o 14:17 1 dzień Nie wiem czy po wiagrze kutas byłby w stanie tak stać jak po tej zapowiedzi
Opublikowano wczoraj o 14:21 1 dzień 11 minutes ago, Paolo de Vesir said:Dla mnie możesz wrzucić to nawet do kącika sportowego, a ja proszę jedynie o wersję na Xa na premierę i tyle.Jedynka to exclusive na PSX
Opublikowano wczoraj o 14:25 1 dzień Na mnie remake dwójki jeszcze czeka, ale póki co się cykam. To samo z Alan Wake 2 - kupione jakiś czas temu.
Opublikowano wczoraj o 14:49 1 dzień Mam tylko nadzieję, że nie będzie za bardzo ugrzeczniona i w szkole zobaczymy demon childy a nie mumblery.
Opublikowano wczoraj o 14:50 1 dzień Po rimejku dwójki marka SH może spokojnie zostać w rękach Polaków Zobaczymy co Chronos pokaże bo tam nie mają nadzoru ze strony japońców, ale remake SH1? JESTEM DOBREJ MYŚLI