Opublikowano 12 czerwca12 cze Autor 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):No i bloobery znowu. Tylko bez pajacowania, na Xboxa od razu proszę:Specjalnie dałem w Ogólne, żebyś nie płakał xD
Opublikowano 12 czerwca12 cze W jedynkę nigdy nie grałem, choć w sumie zawsze chciałem, tj. od czasu ogrania oryginalnej 2-ki. Tak więc... genialne info!
Opublikowano 12 czerwca12 cze 5 minut temu, Szermac napisał(a):Specjalnie dałem w Ogólne, żebyś nie płakał xDA dlaczego szukasz chuja do dupy? :) Moja prośba była szczerą i bez podtekstów.
Opublikowano 12 czerwca12 cze O mamusiu.. co za wiadomosc To o wykonanie nie mamy sie co martwic. Chlopaki stana na glowie aby to wygladalo jak trzeba a moze i poprzeczke wyzej Tego dnia trzeba dozyc i zobaczyc to na wlasne oczy. Nie ma to czy tamto.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Pięknie. Dobra wiadomość, że jedynka a nie trójka z dupy wzięta nie po kolei.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Autor 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):A dlaczego szukasz chuja do dupy? :) Moja prośba była szczerą i bez podtekstów.Nie szukam, mówię dlaczego wrzuciłem do Ogólnych.Ciekawe ile czasu karzą nam czekać.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Dla mnie możesz wrzucić to nawet do kącika sportowego, a ja proszę jedynie o wersję na Xa na premierę i tyle.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Autor Trzeba czekać na SH Transmission następne, może jeszcze przed dwójką na Xboxa z pokazaniem też ponoć pewnego DLC do dwójki. Jakiś większy teaserek by się do tej jedyneczki przydał. Co za czasy
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ale to będzie ryło banie Remake dwójki był o wiele straszniejszy niż oryginał, a tutaj materiał źródłowy jest jeszcze lepszy.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Nie wiem czy po wiagrze kutas byłby w stanie tak stać jak po tej zapowiedzi
Opublikowano 12 czerwca12 cze 11 minutes ago, Paolo de Vesir said:Dla mnie możesz wrzucić to nawet do kącika sportowego, a ja proszę jedynie o wersję na Xa na premierę i tyle.Jedynka to exclusive na PSX
Opublikowano 12 czerwca12 cze Na mnie remake dwójki jeszcze czeka, ale póki co się cykam. To samo z Alan Wake 2 - kupione jakiś czas temu.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Mam tylko nadzieję, że nie będzie za bardzo ugrzeczniona i w szkole zobaczymy demon childy a nie mumblery.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Po rimejku dwójki marka SH może spokojnie zostać w rękach Polaków Zobaczymy co Chronos pokaże bo tam nie mają nadzoru ze strony japońców, ale remake SH1? JESTEM DOBREJ MYŚLI