Opublikowano 1 sierpnia1 sie Ciekawe o co tu chodzi, gierka spokojnie chodziłaby w 60 na S2 a już na pewno w trybie zadokowanym. Przerosło ich dodanie toogla w menu gry? Nastawili się na bazę użytkowników Switcha 1 żeby nie wyszło, że na konsoli, których jest mniej na rynku chodzi lepiej? To jest chyba jakiś eksperyment jak bardzo świadomi są gracze w ilu klatkach grają. Miałem brać wersję Deluxe a tak pozostaje śledzić rozwój sytuacji
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Nie no są filmiki na yt jak śmiga w 90 na SD więc to nie kwestia samej gry
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Anyway, przeszedlem rano 1. bossa, bardzo milo.Wieczorem porownam z Shinobi, bo cos czuje ze to drugie, mimo wszystko, wciagnie NG nosem.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Kolejny boss za mną, naprawdę świetna produkcja ale wydaje mi się że niezbyt długa, bez problemu przeszedłem z 9 leveli i już czuję że chyba (po trofeach) nie wiele bossów zostało. Świetny patent z dwoma postaciami no i klimacik Old schoolowy