Skocz do zawartości

Xbox Extreme

Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego Xbox Extreme: 69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego Xbox Extreme:

• Conker: Live & Reloaded
      34
    • Dino Crisis 3
      7
    • Dead or Alive 3
      35
    • Doom 3
      8
    • Fable
      25
    • Halo 2
      34
    • Half-Life 2
      15
    • Jade Empire
      11
    • Ninja Gaiden
      42
    • Panzer Dragoon Orta
      11
    • Project Gotham Racing
      29
    • Tom Clancy’s Splinter Cell
      37

Ankieta zostanie zamknięta 13.07.2025 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał(a):

Czemu czarna odpada? Nad limitką myślimy, oczywiście Twoja propozycja tez brana pod uwagę :)

tylko bez tego szpecącego napisu edycja limitowana

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.

• Dino Crisis 3 był strasznym gównem, nie da się podmienić na Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball? Głos na Ninja Gaiden, DoA i Splinter Cell. Okładki mają extrimowy vibe, jak z czasów gdy jeszcze był

• Jeśli limitka to tylko ta czarna z logo X-a.

Opublikowano

@Perez To jak zostało ustalone że art od DoA pochodzi z DoA 2 Hardcore (które nie zostało wydane na Xboxa) to może dało by radę znaleźć coś z DoA 3/DoA 2 Ultimate lub Xtreme Beach Volleyball?

Opublikowano

Właśnie, konsola amerykańska to powinien być napis LIMITED EDITION nosacz3

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

No wspominałeś o rysach itd przy druku ostatnio.

Aaa w tym sensie tak, ale to już taki urok. Ot, bardziej upierdliwe, ale nie sposób zupełnie wyeliminować tej opcji, najwyżej będę miał nieco więcej sztuk odrzuconych.

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał(a):

Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.okladka-01.pngIMG_7484.jpegIMG_7485.png

Jeśli limitka to tylko ta czarna z logo X-a.

Opublikowano
9 godzin temu, MYSZa7 napisał(a):

IMG_7484.jpegIMG_7485.png

"Historia Xboxa - pecet jako konsola" - no to się HIV rozsierdzi, gdy to zobaczy (chyba, że już widział?) pamiętam jak zawsze alergicznie w dziale listów reagował, kiedy którykolwiek z czytelników cokolwiek o pecetowości pierwszego X'a wspominał...

11 godzin temu, Shen napisał(a):

Dino Crisis 3 był strasznym gównem

Może nie od razu strasznym gównem, prędzej średniakiem... Choć paradoksalnie okładka z tegoż przeciętniaka podoba mi się najbardziej (możliwe że dlatego, bo po prostu lubię dinozaury) ze wszystkich powyższych, poza tą z Kasumi.

Edytowane przez Nomen dubium

Opublikowano

A to nie jest tak, że nie mogą sobie dać sami z siebie takie logo na okładkę? Przy okazji limitki PS2 chyba była jakaś imba z tym.

Opublikowano
1 godzinę temu, Nomen dubium napisał(a):

"Historia Xboxa - pecet jako konsola" - no to się HIV rozsierdzi, gdy to zobaczy (chyba, że już widział?) pamiętam jak zawsze alergicznie w dziale listów reagował, kiedy którykolwiek z czytelników cokolwiek o pecetowości pierwszego X'a wspominał...

Może nie od razu strasznym gównem, prędzej średniakiem... Choć paradoksalnie okładka z tegoż przeciętniaka podoba mi się najbardziej (możliwe że dlatego, bo po prostu lubię dinozaury) ze wszystkich powyższych, poza tą z Kasumi.

To są tylko wymyślone nazwy artykułów na potrzeby projektu okładki, spokojnie.

Opublikowano
  • Autor

Huh, pany, dzięki wielkie za zainteresowanie tym wydaniem, przynajmniej jeśli chodzi o ankietę :D Na forumku już 61 osób głosowało (SNES miał 56), a dodatkowo już 220 głosów poprzez formularz Google'a (tu jeszcze trochę brakuje, bo SNES miał 442). Natomiast mamy już łącznie 281 głosów i już sporo widać odnośnie Waszych typów, ale jeszcze nie ma co przesądzać.

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):

To są tylko wymyślone nazwy artykułów na potrzeby projektu okładki, spokojnie.

W sumie to AIDS (i nie on jeden, bo w tamtych czasach paru innych Zg[red]ów też było na tym punkcie mocno przeczulonych) mógłby się poirytować już na sam widok tego napisu na projekcie okładki, nawet jeżeli w samym piśmie wcale taki felieton nie ma się pojawić.

2 godziny temu, BRY@N napisał(a):

Przy tej okładce z DOA ten znaczek Xboxa jest w dość niefortunnym miejscu, jakby miała 3 oko.

Aktywne uczestnictwo w ezoterycznych meczach siatkówki plażowej otworzyło widocznie jej czakrę...

24 minuty temu, Perez napisał(a):

Huh, pany, dzięki wielkie za zainteresowanie tym wydaniem

O proszę, a pomyśleć że jeszcze niedawno zrugał mnie tu któryś Zg[red] (bodajże Kommodus ale głowy za to nie dam, co najwyżej rękę) za podsunięcie pomysłu z xboksowym (i to właśnie osobnym dedykowanym Classicowi, nie żadne łączone wydanie z Czystasześćdziesiątką) specjalem, że niby taki projekt nie ma potencjału sprzedażowego.

Edytowane przez Nomen dubium

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Nomen dubium napisał(a):

W sumie to AIDS (i nie on jeden, bo w tamtych czasach paru innych Zg[red]ów też było na tym punkcie mocno przeczulonych) mógłby się poirytować już na sam widok tego napisu na projekcie okładki, nawet jeżeli w samym piśmie wcale taki felieton nie ma się pojawić.

Nie spodziewam się, że nagle HIV wyskoczy z pretensjami o taki materiał. Ba, nawet bym się zdziwił :)

Co do potencjału sprzedażowego - ankieta to jedno, potem zobaczymy jak wyjdzie z przedsprzedażą, ale cieszy fakt, że nawet sama ankieta budzi zainteresowanie, zawsze to dobry prognostyk.

Opublikowano

Obowiązkowo musi być coś o przeróbkach konsoli w tamtym okresie po przerobieniu to był niezły potwór multimedialny. Można było też emulować stare sprzęty.

Opublikowano

Zagłosowane na kilka, ale i tak skończy się na zakupieniu z Gaidenem, wiadomix.

Opublikowano

Wystarczy jak przejdzie Ninja gaiden albo DoA, tym razem jedna okładka, bo mnie nie interesuje xbox, ale trzeba miec numer w kolekcji.

Opublikowano

Ciężki wybór między "Jade Empire" i "Fablem" :(

Chociaż odnośnie tegondrugiego, to dałbym tę czerwoną wersję obrazka. Zdecydowanie bardziej charakterna, chyba że to wzięte z wydania pctowego.

A to "Dead or Alive", to typowe szczucie cycem - czyli fajne i jednocześnie żenujące xD

Opublikowano

E tam żenujące, przecie ma grzecznie zasłonięty ten biust, bez sutów na wierzchu.

Opublikowano
17 godzin temu, ProstyHeker napisał(a):

A tak, to w ogóle nie wezmę, bo zero wspomnień z konsolą.

Ano, będzie skipowane. Dla mnie pierwszy raz bez żadnych wspomnień, emocji czy nostalgii zachęcającej do zakupu speciala.

Opublikowano

Aj, ja za to mam dobre wspomnienia. Była to ostatnia z tamtej generacji konsola, którą kupiłem mając już DC, GCN i PS2. Hype głownie przez scenę moderską i możliwość zagrania w Doom 3, którego mój śmieszny komp nie dał rady odpalić. Sporo też grałem w Forzę, nawet kilka moich czasów wysłałem do PE i poszło do druku.