Skocz do zawartości

Xbox Extreme

Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego Xbox Extreme: 87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego Xbox Extreme:

• Conker: Live & Reloaded
      42
    • Dino Crisis 3
      9
    • Dead or Alive 3
      43
    • Doom 3
      9
    • Fable
      35
    • Halo 2
      44
    • Half-Life 2
      17
    • Jade Empire
      18
    • Ninja Gaiden
      52
    • Panzer Dragoon Orta
      17
    • Project Gotham Racing
      37
    • Tom Clancy’s Splinter Cell
      43

Ankieta zostanie zamknięta 13.07.2025 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał(a):

Czemu czarna odpada? Nad limitką myślimy, oczywiście Twoja propozycja tez brana pod uwagę :)

tylko bez tego szpecącego napisu edycja limitowana

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.

• Dino Crisis 3 był strasznym gównem, nie da się podmienić na Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball? Głos na Ninja Gaiden, DoA i Splinter Cell. Okładki mają extrimowy vibe, jak z czasów gdy jeszcze był

• Jeśli limitka to tylko ta czarna z logo X-a.

Opublikowano

@Perez To jak zostało ustalone że art od DoA pochodzi z DoA 2 Hardcore (które nie zostało wydane na Xboxa) to może dało by radę znaleźć coś z DoA 3/DoA 2 Ultimate lub Xtreme Beach Volleyball?

Opublikowano

Właśnie, konsola amerykańska to powinien być napis LIMITED EDITION nosacz3

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

No wspominałeś o rysach itd przy druku ostatnio.

Aaa w tym sensie tak, ale to już taki urok. Ot, bardziej upierdliwe, ale nie sposób zupełnie wyeliminować tej opcji, najwyżej będę miał nieco więcej sztuk odrzuconych.

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał(a):

Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.okladka-01.pngIMG_7484.jpegIMG_7485.png

Jeśli limitka to tylko ta czarna z logo X-a.

Opublikowano
9 godzin temu, MYSZa7 napisał(a):

IMG_7484.jpegIMG_7485.png

"Historia Xboxa - pecet jako konsola" - no to się HIV rozsierdzi, gdy to zobaczy (chyba, że już widział?) pamiętam jak zawsze alergicznie w dziale listów reagował, kiedy którykolwiek z czytelników cokolwiek o pecetowości pierwszego X'a wspominał...

11 godzin temu, Shen napisał(a):

Dino Crisis 3 był strasznym gównem

Może nie od razu strasznym gównem, prędzej średniakiem... Choć paradoksalnie okładka z tegoż przeciętniaka podoba mi się najbardziej (możliwe że dlatego, bo po prostu lubię dinozaury) ze wszystkich powyższych, poza tą z Kasumi.

Edytowane przez Nomen dubium

Opublikowano

A to nie jest tak, że nie mogą sobie dać sami z siebie takie logo na okładkę? Przy okazji limitki PS2 chyba była jakaś imba z tym.

Opublikowano
1 godzinę temu, Nomen dubium napisał(a):

"Historia Xboxa - pecet jako konsola" - no to się HIV rozsierdzi, gdy to zobaczy (chyba, że już widział?) pamiętam jak zawsze alergicznie w dziale listów reagował, kiedy którykolwiek z czytelników cokolwiek o pecetowości pierwszego X'a wspominał...

Może nie od razu strasznym gównem, prędzej średniakiem... Choć paradoksalnie okładka z tegoż przeciętniaka podoba mi się najbardziej (możliwe że dlatego, bo po prostu lubię dinozaury) ze wszystkich powyższych, poza tą z Kasumi.

To są tylko wymyślone nazwy artykułów na potrzeby projektu okładki, spokojnie.

Opublikowano
  • Autor

Huh, pany, dzięki wielkie za zainteresowanie tym wydaniem, przynajmniej jeśli chodzi o ankietę :D Na forumku już 61 osób głosowało (SNES miał 56), a dodatkowo już 220 głosów poprzez formularz Google'a (tu jeszcze trochę brakuje, bo SNES miał 442). Natomiast mamy już łącznie 281 głosów i już sporo widać odnośnie Waszych typów, ale jeszcze nie ma co przesądzać.

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):

To są tylko wymyślone nazwy artykułów na potrzeby projektu okładki, spokojnie.

W sumie to AIDS (i nie on jeden, bo w tamtych czasach paru innych Zg[red]ów też było na tym punkcie mocno przeczulonych) mógłby się poirytować już na sam widok tego napisu na projekcie okładki, nawet jeżeli w samym piśmie wcale taki felieton nie ma się pojawić.

2 godziny temu, BRY@N napisał(a):

Przy tej okładce z DOA ten znaczek Xboxa jest w dość niefortunnym miejscu, jakby miała 3 oko.

Aktywne uczestnictwo w ezoterycznych meczach siatkówki plażowej otworzyło widocznie jej czakrę...

24 minuty temu, Perez napisał(a):

Huh, pany, dzięki wielkie za zainteresowanie tym wydaniem

O proszę, a pomyśleć że jeszcze niedawno zrugał mnie tu któryś Zg[red] (bodajże Kommodus ale głowy za to nie dam, co najwyżej rękę) za podsunięcie pomysłu z xboksowym (i to właśnie osobnym dedykowanym Classicowi, nie żadne łączone wydanie z Czystasześćdziesiątką) specjalem, że niby taki projekt nie ma potencjału sprzedażowego.

Edytowane przez Nomen dubium

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Nomen dubium napisał(a):

W sumie to AIDS (i nie on jeden, bo w tamtych czasach paru innych Zg[red]ów też było na tym punkcie mocno przeczulonych) mógłby się poirytować już na sam widok tego napisu na projekcie okładki, nawet jeżeli w samym piśmie wcale taki felieton nie ma się pojawić.

Nie spodziewam się, że nagle HIV wyskoczy z pretensjami o taki materiał. Ba, nawet bym się zdziwił :)

Co do potencjału sprzedażowego - ankieta to jedno, potem zobaczymy jak wyjdzie z przedsprzedażą, ale cieszy fakt, że nawet sama ankieta budzi zainteresowanie, zawsze to dobry prognostyk.

Opublikowano

Obowiązkowo musi być coś o przeróbkach konsoli w tamtym okresie po przerobieniu to był niezły potwór multimedialny. Można było też emulować stare sprzęty.

Opublikowano

Zagłosowane na kilka, ale i tak skończy się na zakupieniu z Gaidenem, wiadomix.

Opublikowano

Wystarczy jak przejdzie Ninja gaiden albo DoA, tym razem jedna okładka, bo mnie nie interesuje xbox, ale trzeba miec numer w kolekcji.

Opublikowano

Ciężki wybór między "Jade Empire" i "Fablem" :(

Chociaż odnośnie tegondrugiego, to dałbym tę czerwoną wersję obrazka. Zdecydowanie bardziej charakterna, chyba że to wzięte z wydania pctowego.

A to "Dead or Alive", to typowe szczucie cycem - czyli fajne i jednocześnie żenujące xD

Opublikowano

E tam żenujące, przecie ma grzecznie zasłonięty ten biust, bez sutów na wierzchu.

Opublikowano
17 godzin temu, ProstyHeker napisał(a):

A tak, to w ogóle nie wezmę, bo zero wspomnień z konsolą.

Ano, będzie skipowane. Dla mnie pierwszy raz bez żadnych wspomnień, emocji czy nostalgii zachęcającej do zakupu speciala.

Opublikowano

Aj, ja za to mam dobre wspomnienia. Była to ostatnia z tamtej generacji konsola, którą kupiłem mając już DC, GCN i PS2. Hype głownie przez scenę moderską i możliwość zagrania w Doom 3, którego mój śmieszny komp nie dał rady odpalić. Sporo też grałem w Forzę, nawet kilka moich czasów wysłałem do PE i poszło do druku.

Opublikowano

Ta limitka ustanowi rekord predkosci wyprzedania.

Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

Ano, będzie skipowane. Dla mnie pierwszy raz bez żadnych wspomnień, emocji czy nostalgii zachęcającej do zakupu speciala.

Dla mnie też zero nostalgii, ale PS2-XB to "moja generacja". Więc mimo wszystko, jakieś odniesienia mam.

Opublikowano

No nie mogę… jakoś to logo Xbox extreme nie pasuje mi zamiast psx extreme. Coś ta czcionka, kompozycja nie wiem, albo to jakaś wewnętrzna moc Kena Kutaragiego (?). Oczywiście wezmę okładkę z cysiami.

Opublikowano

Logo wyszło fajnie, oddaje klimat tamtych lat.