Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Extreme Party 2025 - impreza Ekstrima w starym stylu

Featured Replies

• Odpowiedzi 241
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odkryłem w czeluściach swojego starego laptopa fotki z Extreme Party 5. Jest nawet folder z fotkami z prywatnego aparatu któregoś z ZgRedów. A te były robione przez... kogoś, ewidentnie ziemniakiem. W

• No cześć, ja krótko, bo zaraz zawijam z WWA do KRK Świetnie było Was wszystkich zobaczyć, reprezentacja Forumka może nie była przesadnie liczna, ale godna. Zdarłem gardło od przekrzykiwania DJa - nie

Opublikowano
47 minut temu, Raptor napisał(a):

@Perez gdzie te food trucki? ;)

To troche malo :P

IMG_20250906_172456.jpg

O 21 nie jest lepiej, pan się pyta czy ktoś chce kaszankę bo na kurczaka trzeba jeszcze poczekać xD

Ale poza tym bardzo pozytywnie, panele ciekawe, szkoda tylko że w turniejach od tekkena3 była dedykowana osoba, a do pes5 sami uczestnicy muszą się organizować, sprawdzać listę, zapisywać wyniki itp. Straszne zamieszanie jest przez to.

Opublikowano

Ogólnie jak będziecie mieć jakieś foty, to wrzucajcie, bo do szmatławca trafi pewnie tylko kilka zdjęć i nara 😉

Opublikowano

Wyniki turnieju Tekkena 3:

1. Bastard

2. Furbens

3. Odyn

4. Krasnal

Nagrody mają zostać rozdane o 22. Ja już jestem w drodze do domu, bo jutro muszę wcześnie wstać.

Nagrałem trochę filmów, przygotuję relację z turnieju.

Wielkie dzięki dla Maćka za organizację.

Opublikowano
21 minutes ago, RoL said:

Ogólnie jak będziecie mieć jakieś foty, to wrzucajcie, bo do szmatławca trafi pewnie tylko kilka zdjęć i nara 😉

Nie robilem za duzo, to jedna moge wrzucic.

IMG_20250906_190759.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Szwed napisał(a):

Może zrobimy jakąś forumkową fotkę w akwarium? Jestem z @Mari4n i @Eskimos przy schodkach na leżaki.

Może na koniec panelu "od dziennikarstwa do gemdevu? "

A co do zdjęć, nie mam pojęcia jak zrobić upload z komórki, widzę opcje na dodanie linku ale nie mogę dodać załączników z galerii zdjęć.

Opublikowano

Spoko, spotkajmy sie po prostu przy schodach!

Tez nie wiem jak wrzucic xd

Opublikowano
2 minutes ago, Manor said:

Może na koniec panelu "od dziennikarstwa do gemdevu? "

A co do zdjęć, nie mam pojęcia jak zrobić upload z komórki, widzę opcje na dodanie linku ale nie mogę dodać załączników z galerii zdjęć.

Musisz kliknąć napis select files to upload.

20250906_184018.jpg

20250906_181246.jpg

20250906_175256.jpg

20250906_175116.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Raptor napisał(a):

IMG_20250906_172456.jpg

Piękne zdjęcie. Gastronomia imprezy w pigułce

Opublikowano

Są jeszcze jakieś food trucki czy tylko smutny pan z kiełbasą?

Opublikowano

Na zdjęciu wydaje się zadowolony.

Będzie striptiz?

Nie tego faceta ofcourse

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Foto reprezentacji. Bez Eskimosa, zbyt zajety byl wygrywaniem xD

IMG_3757.jpeg

IMG_3765.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, Raptor napisał(a):

IMG_20250906_172456.jpg

Panie, to że to JAKOŚ wyszło to i tak super :) O foodtruckach to już cała opowieść...

Opublikowano

Dojechałem do Gdyni - jutro napiszę recenzję xd Ogólnie było wspaniale xd lol

Opublikowano

Było super, dużo pozytywnych ludzi, marzenie z nastoletnich lat spełnione.

Niestety musiałem urwać się szybciej z imprezy, ktoś napisze w skrócie jak wyglądał ten "pokaz artystyczny"? Pytam z czystej ciekawości 😉

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No cześć, ja krótko, bo zaraz zawijam z WWA do KRK

Świetnie było Was wszystkich zobaczyć, reprezentacja Forumka może nie była przesadnie liczna, ale godna. Zdarłem gardło od przekrzykiwania DJa - niech to będzie dowodem, że gadało się wspaniale, nawet mimo przeszkód. Jest dużo paliwa do dalszego pisania!

Super było też zobaczyć znowu świrów z redakcji. Graba publicznie pasowany, wiec grono się poszerza. Komodo z dziesięć razy się tłumaczył z oceny dla DS2 i Delty, Sobka było wszędzie pełno (dzięki za podwózkę pod hotel!), Rozbo z wrodzonym optymizmem tłumaczył, że życie ma być, jakie jest. Świetnie wypadły panele wszelakie - Pan Rozenek lekko opowiadał o miłości do Geralta, ale najlepszy panel to moim zdaniem ten z Kalim, Butchem, Sobkiem i Mielem. Słychać było pasję związaną z tym, co się robi.

Brawo Perez, udało się to wszystko pięknie spiąć. Brawo dla Maćka Zabłockiego, bo bez niego by nic z tego, co zaplanowane, się nie udało - chłop dwoił się i troił, żeby w tym chaosie wszystko było w odpowiednich ramach czasowych i bez wpadek. Brawa dla Muszyna za współogar i konferansjerkę.

Cieszę się tez, że mogłem poznać dwóch relatywnie świeżych autorów, Ostasza i Buczyńskiego - utwierdzają mnie w przekonaniu, że wszystko z pismem idzie w dobrą stronę: jest zapał, jest wiedza, jest masa chęci. No i w końcu ktoś - Ostasz - z KRK, i to z północy ;)

No fajnie było. Dzięki!

1000015806.jpg