Opublikowano sobota o 19:001 dzień 47 minut temu, Raptor napisał(a):@Perez gdzie te food trucki? ;)To troche malo :PO 21 nie jest lepiej, pan się pyta czy ktoś chce kaszankę bo na kurczaka trzeba jeszcze poczekać xD Ale poza tym bardzo pozytywnie, panele ciekawe, szkoda tylko że w turniejach od tekkena3 była dedykowana osoba, a do pes5 sami uczestnicy muszą się organizować, sprawdzać listę, zapisywać wyniki itp. Straszne zamieszanie jest przez to.
Opublikowano sobota o 19:121 dzień Ogólnie jak będziecie mieć jakieś foty, to wrzucajcie, bo do szmatławca trafi pewnie tylko kilka zdjęć i nara 😉
Opublikowano sobota o 19:281 dzień Wyniki turnieju Tekkena 3:BastardFurbensOdynKrasnalNagrody mają zostać rozdane o 22. Ja już jestem w drodze do domu, bo jutro muszę wcześnie wstać.Nagrałem trochę filmów, przygotuję relację z turnieju.Wielkie dzięki dla Maćka za organizację.
Opublikowano sobota o 19:321 dzień Może zrobimy jakąś forumkową fotkę w akwarium? Jestem z @Mari4n i @Eskimos przy schodkach na leżaki.
Opublikowano sobota o 19:331 dzień 21 minutes ago, RoL said:Ogólnie jak będziecie mieć jakieś foty, to wrzucajcie, bo do szmatławca trafi pewnie tylko kilka zdjęć i nara 😉Nie robilem za duzo, to jedna moge wrzucic.
Opublikowano sobota o 19:421 dzień 8 minut temu, Szwed napisał(a):Może zrobimy jakąś forumkową fotkę w akwarium? Jestem z @Mari4n i @Eskimos przy schodkach na leżaki.Może na koniec panelu "od dziennikarstwa do gemdevu? "A co do zdjęć, nie mam pojęcia jak zrobić upload z komórki, widzę opcje na dodanie linku ale nie mogę dodać załączników z galerii zdjęć.
Opublikowano sobota o 19:431 dzień Spoko, spotkajmy sie po prostu przy schodach!Tez nie wiem jak wrzucic xd
Opublikowano sobota o 19:461 dzień 2 minutes ago, Manor said:Może na koniec panelu "od dziennikarstwa do gemdevu? "A co do zdjęć, nie mam pojęcia jak zrobić upload z komórki, widzę opcje na dodanie linku ale nie mogę dodać załączników z galerii zdjęć.Musisz kliknąć napis select files to upload.
Opublikowano sobota o 20:291 dzień 2 godziny temu, Raptor napisał(a):@Perez gdzie te food trucki? ;)To troche malo :PPiękne zdjęcie. Gastronomia imprezy w pigułce
Opublikowano sobota o 20:491 dzień Na zdjęciu wydaje się zadowolony. Będzie striptiz?Nie tego faceta ofcourse
Opublikowano sobota o 21:061 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Foto reprezentacji. Bez Eskimosa, zbyt zajety byl wygrywaniem xD
Opublikowano wczoraj o 00:19 1 dzień 6 godzin temu, Raptor napisał(a):@Perez gdzie te food trucki? ;)To troche malo :PPanie, to że to JAKOŚ wyszło to i tak super :) O foodtruckach to już cała opowieść...
Opublikowano wczoraj o 02:32 1 dzień Dojechałem do Gdyni - jutro napiszę recenzję xd Ogólnie było wspaniale xd lol
Opublikowano wczoraj o 05:49 1 dzień Było super, dużo pozytywnych ludzi, marzenie z nastoletnich lat spełnione. Niestety musiałem urwać się szybciej z imprezy, ktoś napisze w skrócie jak wyglądał ten "pokaz artystyczny"? Pytam z czystej ciekawości 😉
Opublikowano wczoraj o 06:13 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No cześć, ja krótko, bo zaraz zawijam z WWA do KRKŚwietnie było Was wszystkich zobaczyć, reprezentacja Forumka może nie była przesadnie liczna, ale godna. Zdarłem gardło od przekrzykiwania DJa - niech to będzie dowodem, że gadało się wspaniale, nawet mimo przeszkód. Jest dużo paliwa do dalszego pisania!Super było też zobaczyć znowu świrów z redakcji. Graba publicznie pasowany, wiec grono się poszerza. Komodo z dziesięć razy się tłumaczył z oceny dla DS2 i Delty, Sobka było wszędzie pełno (dzięki za podwózkę pod hotel!), Rozbo z wrodzonym optymizmem tłumaczył, że życie ma być, jakie jest. Świetnie wypadły panele wszelakie - Pan Rozenek lekko opowiadał o miłości do Geralta, ale najlepszy panel to moim zdaniem ten z Kalim, Butchem, Sobkiem i Mielem. Słychać było pasję związaną z tym, co się robi.Brawo Perez, udało się to wszystko pięknie spiąć. Brawo dla Maćka Zabłockiego, bo bez niego by nic z tego, co zaplanowane, się nie udało - chłop dwoił się i troił, żeby w tym chaosie wszystko było w odpowiednich ramach czasowych i bez wpadek. Brawa dla Muszyna za współogar i konferansjerkę.Cieszę się tez, że mogłem poznać dwóch relatywnie świeżych autorów, Ostasza i Buczyńskiego - utwierdzają mnie w przekonaniu, że wszystko z pismem idzie w dobrą stronę: jest zapał, jest wiedza, jest masa chęci. No i w końcu ktoś - Ostasz - z KRK, i to z północy ;)No fajnie było. Dzięki!
Opublikowano wczoraj o 07:26 1 dzień Na jutubie https://m.youtube.com/watch?v=rLkmyTZdHXk&pp=ygUNRXh0cmVtZSBwYXJ0eQ%3D%3D tylko taki filmik widzę. Jeszcze nic nie ma póki co