Opublikowano piątek o 15:201 dzień W lutym 2026 wraca tenis, Aces kochałem, fajnie że dalej będzie tryb fabularny @Kinoji @Gromit pamiętacie te starcia? Xddddd
Opublikowano piątek o 16:191 dzień Ja pamiętam jak byłem w top 10 w Polsce i byłem w pewnym momencie uzależniony od tej gry i podjąłem decyzję, że trzeba sprzedać. Ah shit, here we go again
Opublikowano piątek o 18:031 dzień No i fajnie. Dla mnie Day1. Ominąłem Aces, zagrałem tylko jak był trial dostępny. A teraz z chęcią kupię tenisa na premierę, bo będzie dużo bardziej rozbudowany niż Aces.Po cichu jeszcze na golfa liczyłem. Może kiedyś :-)
Opublikowano piątek o 20:231 dzień W Aces nie grałem, miałem na celowniku, ale pewnie w zamian wezmę Fever. Dobrze że jest kampania, bo gram głównie solo.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ogólnie dobry timing ogłoszenia, bo przeglądałem aces na olx, a tak sobie daruje i poczekam na fever.Skoro sega nie chce robic virtua nowych by se ponapierdalać Igusią to trzeba mariana ogarnąć.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wygląda, że nie będzie taką wydmuszką jak ostatni golf i mario strikers.