Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @Perez ja Ci mówię, jedziesz z wydaniem specjalnym z limitowanym nakładem, będzie rekord sprzedaży Na początek 3000 sztuk na wybadanie rynku
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 30 minut temu, Mari4n napisał(a):@Perez ja Ci mówię, jedziesz z wydaniem specjalnym z limitowanym nakładem, będzie rekord sprzedaży Na początek 3000 sztuk na wybadanie rynku I limitka 5000 sztuk! ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Game Boy™ 72046 | LEGO® Super Mario™ | Oficjalnym sklepie...Kolekcjonerski zestaw konstrukcyjny dla dorosłych Nintendo®Może ktoś się przy okazji skusi
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobrze, ze sie juz z tym nie kryja i na grafice marketingowej jest 40letni facet a nie dziecko.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Perez napisał(a):Ja tym bardziej :D No ale fajnie, że to gdzieś się niesie.Szkoda tylko, że otagowali ppe umacniając w głowach niezorientowanych, że to część Ekstrima.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 21 minut temu, grzybiarz napisał(a):Game Boy™ 72046 | LEGO® Super Mario™ | Oficjalnym sklepie...Kolekcjonerski zestaw konstrukcyjny dla dorosłych Nintendo®Może ktoś się przy okazji skusiZastanawia mnie czy dałoby rade to przerobic na realną konsole wkladając tam ekran prawdziwy z realnymi przyciskami i systemem emulacji.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minuty temu, oFi napisał(a):Zastanawia mnie czy dałoby rade to przerobic na realną konsole wkladając tam ekran prawdziwy z realnymi przyciskami i systemem emulacji.Taka przeróbka była już około 24h po tym jak produkt trafił do ludzi. Na necie są filmiki.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pomysł na biznes - zróbcie same brzydkie okładki i jedną ładną limitkę, ogłoście że jest 500 sztuk, wydrukujcie 5000 i niech Perez potem podaje zmyślone dane typu "limitka po tygodniu na razie 100 sztuk"