Opublikowano piątek o 09:194 dni @Perez ja Ci mówię, jedziesz z wydaniem specjalnym z limitowanym nakładem, będzie rekord sprzedaży Na początek 3000 sztuk na wybadanie rynku
Opublikowano piątek o 09:503 dni 30 minut temu, Mari4n napisał(a):@Perez ja Ci mówię, jedziesz z wydaniem specjalnym z limitowanym nakładem, będzie rekord sprzedaży Na początek 3000 sztuk na wybadanie rynku I limitka 5000 sztuk! ;)
Opublikowano piątek o 10:063 dni Game Boy™ 72046 | LEGO® Super Mario™ | Oficjalnym sklepie...Kolekcjonerski zestaw konstrukcyjny dla dorosłych Nintendo®Może ktoś się przy okazji skusi
Opublikowano piątek o 10:083 dni Dobrze, ze sie juz z tym nie kryja i na grafice marketingowej jest 40letni facet a nie dziecko.
Opublikowano piątek o 10:183 dni Godzinę temu, Perez napisał(a):Ja tym bardziej :D No ale fajnie, że to gdzieś się niesie.Szkoda tylko, że otagowali ppe umacniając w głowach niezorientowanych, że to część Ekstrima.
Opublikowano piątek o 10:283 dni 21 minut temu, grzybiarz napisał(a):Game Boy™ 72046 | LEGO® Super Mario™ | Oficjalnym sklepie...Kolekcjonerski zestaw konstrukcyjny dla dorosłych Nintendo®Może ktoś się przy okazji skusiZastanawia mnie czy dałoby rade to przerobic na realną konsole wkladając tam ekran prawdziwy z realnymi przyciskami i systemem emulacji.
Opublikowano piątek o 10:313 dni 2 minuty temu, oFi napisał(a):Zastanawia mnie czy dałoby rade to przerobic na realną konsole wkladając tam ekran prawdziwy z realnymi przyciskami i systemem emulacji.Taka przeróbka była już około 24h po tym jak produkt trafił do ludzi. Na necie są filmiki.
Opublikowano piątek o 10:523 dni Pomysł na biznes - zróbcie same brzydkie okładki i jedną ładną limitkę, ogłoście że jest 500 sztuk, wydrukujcie 5000 i niech Perez potem podaje zmyślone dane typu "limitka po tygodniu na razie 100 sztuk"
Opublikowano piątek o 17:593 dni Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 22 godziny temu, Mari4n napisał(a):Oskar Wądołowski, ten co ma kanał "Retroarchiwizacja" i dwie grupki retro na FBTo wywołałeś wilka z lasu, propozycja od facebooka
Opublikowano piątek o 18:303 dni Z tym dreamcastem nie chce mi się wierzyć bo gość nie grał na dremcascie w 1999 roku.
Opublikowano sobota o 12:172 dni Wziąłem z tetrisem. Na limitkę się nie załapałem, a wszystkie pozostałe okładki kojarzą mi się z zupełnie innymi konsolami ;). A tetrisowa ładna.
Opublikowano sobota o 14:112 dni W dniu 8.10.2025 o 20:08, MichAelis napisał(a):Bez kitu. Serio komuś GB w Polsce kojarzy się z jakimś Ghost babel i Oracle Of ages? Tak. Pamiętam była taka gazeta o Gameboyu w Polsce i czytałem zajarany wrażenia z oraclesow, że można kraść itemki ze sklepu.Spruty o MGS też nie rozumiem, wystarczy zobaczyć jakie ta gra ma recenzje i opinie. Klasyk.
Opublikowano sobota o 22:122 dni W dniu 14.09.2025 o 14:34, oFi napisał(a):najlepsze gry, które tam ogrywałem all the time:Ale ja Cię chłopie szanuję!Mało kto wie, że to solidny RPG choć ma też wady ;)Praca nad tym numerem to sama przyjemność. Z żadną konsolą nie mam tak dobrych wspomnień i mam nadzieję, że będzie to rezonowało przez moje publikacje.
Opublikowano niedziela o 09:072 dni W dniu 9.10.2025 o 22:58, MichAelis napisał(a):Wyłapałem bana ostatnio, bo spytałem czemu ryj ciagle wrzuca na grupce retrogierki. No wyjątkowo śliski typTyp tak śliski, że miał sprawę za pobicie Miecugowa na Woodstocku. Bandyta zwykły i tyle.Parę dni człowieka nie ma, a tu się okazuje, że limitka przepadła. A to pierwsza limitowana okładka, która mi się spodobała. No cóż, będzie Metroid zatem.
Opublikowano niedziela o 12:531 dzień Metroid ma vibe okładek Nowej Fantastyki z lat 80. Dla mnie najfajniejsza okładka.
Opublikowano niedziela o 13:001 dzień Autor 3 godziny temu, Jutrzen napisał(a):Parę dni człowieka nie ma, a tu się okazuje, że limitka przepadła. A to pierwsza limitowana okładka, która mi się spodobała. No cóż, będzie Metroid zatem.Zagadaj wydawce, przy każdym specjalu się zwalnia trochę limitek od ludzi co nie opłacili zamówienia.
Opublikowano niedziela o 13:051 dzień 4 minuty temu, Shen napisał(a):Zagadaj wydawce, przy każdym specjalu się zwalnia trochę limitek od ludzi co nie opłacili zamówienia.To już tradycja. Tu nie będzie raczej inaczej - 8 sztuk w tej chwili „wisi” w Allegro w nieopłaconych, więc za kilka dni będzie jasne, ile trafi do „dogrywki”.