Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 12.12.2025 o 14:18, PiotrekP napisał(a):Odebrane, można wstępnie przeglądnąć. Gdybys wzial okladke z mgs to by ladnie bylo widac jak bardzo pustawa jest ta od trylogii.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. On 12/12/2025 at 11:42 AM, Mari4n said:Już odebrałem. Papier i aromat jak w Xbox Extreme.Przekartkowałem, i mam już sprawę do wyjaśnienia. Przy recenzji poksów Red/Blue jest oznaczenie wersji, ale przy Gold/Silver już nie, widnieje tylko logo Pokemon. Dziwnie to wygląda. To tak miało być?Poksy na GB były dwa i dostały dwie strony. Poksy z GBC były trzy z opisem na pół strony, każdy dostał box art. Pewnie dlatego logo jest jedno bo oszczędność miejsca.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dostałem, przejrzałem całość, przeczytałem kilka recenzji - jest dobrze. Z dokładnym przeczytaniem magazynu wstrzymam się tydzień - najpierw muszę skończyć ogrywać Lost Sphear na Switchu bo jak znam siebie - a znam dobrze - większość gier z magazynu będę chciał ograć