Opublikowano sobota o 14:532 dni W dniu 12.12.2025 o 14:18, PiotrekP napisał(a):Odebrane, można wstępnie przeglądnąć. Gdybys wzial okladke z mgs to by ladnie bylo widac jak bardzo pustawa jest ta od trylogii.
Opublikowano sobota o 16:102 dni On 12/12/2025 at 11:42 AM, Mari4n said:Już odebrałem. Papier i aromat jak w Xbox Extreme.Przekartkowałem, i mam już sprawę do wyjaśnienia. Przy recenzji poksów Red/Blue jest oznaczenie wersji, ale przy Gold/Silver już nie, widnieje tylko logo Pokemon. Dziwnie to wygląda. To tak miało być?Poksy na GB były dwa i dostały dwie strony. Poksy z GBC były trzy z opisem na pół strony, każdy dostał box art. Pewnie dlatego logo jest jedno bo oszczędność miejsca.
Opublikowano sobota o 17:542 dni Dostałem, przejrzałem całość, przeczytałem kilka recenzji - jest dobrze. Z dokładnym przeczytaniem magazynu wstrzymam się tydzień - najpierw muszę skończyć ogrywać Lost Sphear na Switchu bo jak znam siebie - a znam dobrze - większość gier z magazynu będę chciał ograć
Opublikowano sobota o 23:591 dzień Pikachu sklepowy dopiero wyjazd we wtorek to sobie poczekam, proszę się wstrzymać jeszcze ze spoilerami
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W dniu 14.12.2025 o 10:28, grzybiarz napisał(a):Mmm poranna kawusia i gazetkaCzytasz na dywanie?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pany, żeby nie było za kolorowo, to tym razem drukarnia nam namieszała i dostarczyli częśc okładek z Zeldą i MGS-em z takimi rysami - podobno coś z matrycą. Dodruk już zamówiony, ma być na piątek rano, więc teoretycznie powinniśmy się wyrobić z wysyłką do 19.12. Natomiast na pewno nie wyrobimy się przez te uszkodzone okładki z wysłaniem wszystkiego do środy, tak jak był plan. Tak że jak ktoś ma którąś z tych okładek to dostawa może wyjść w piątek (przy Zeldzie mam jeszcze ze 20 dobrych, więc wyjdą wcześniej). Tyle dobrze, że nie padło na Poksy czy Mario, gdzie paczek jest 4x tyle co tych uszkodzonych.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mogli zrobić pod resztę kolorów- czarny, czerwony, biały. Ale to detal.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na niebieskiej z Super Mario Land na szczęście widać bo w tym miejscu akurat jest postać. No ale to detal, nawet bym nie zwrócił uwagi gdybyście nie pisali.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie no ten "X" w tym minilogo PE to szczegół, chociaż też rozkminiam, czemu niebieski, bo na prewkach okładek był czerwony... Ja mówię o tych krechach na napisie GAME BOY :P Kurde, trzeba było wysyłać, może nikt by nie widział ;) Na MGS-ie to faktycznie nieduża krecha, ale na Zeldzie to już kilka.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 56 minut temu, Plugawy napisał(a):Czytasz na dywanie?To podkładka pod myszkę xxl która idealnie pasuje na stolik kawowy. Można robić bzium bzium hot wheelsami:https://allegro.pl/oferta/podkladka-pod-mysz-i-klawiature-silver-monkey-80x30cm-suburbs-edition-l-4mm-18145498404?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=bpg&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_komputery_pla_ss_bpg&ev_adgr=cc-bpg-ss&ev_campaign_id=22374732445&gad_source=1&gad_campaignid=22374732445&gbraid=0AAAAAD24kbN8Pb_PUY3_bAvB4CFgtRjmq&gclid=Cj0KCQiAgP_JBhD-ARIsANpEMxy2lH7anMkcbWaAsXZg5RTL7LLRVDZ5Ea_xqAQR2vN-QJRMVUaGRF0aAlI1EALw_wcB
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 7 minutes ago, Perez said:Nie no ten "X" w tym minilogo PE to szczegół, chociaż też rozkminiam, czemu niebieski, bo na prewkach okładek był czerwony... Ja mówię o tych krechach na napisie GAME BOY :P Kurde, trzeba było wysyłać, może nikt by nie widział ;) Na MGS-ie to faktycznie nieduża krecha, ale na Zeldzie to już kilka.Szef czeka na dodruk przez nawet takie drobne niedociągnięcia. Konkurencja by już dawno wysłała, przecież nie może się zmarnować, najwyżej się puści przeprosiny na socialach xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Szkoda ryzykować - jeden machnie ręką, ale drugi, piąty czy dziesiąty wkurzy się (moim zdaniem słusznie) i zaraz dosyłki, reklamacje na Allegro i jeszcze więcej zamieszania. Tu tyle plus, że tych braków dużo nie ma oraz fakt, że drukarnia od ręki robi dodruk, więc tak naprawdę terminowo to powinniśmy się wyrobić zgodnie z planem, tyle że miało być szybciej, stąd info, aby ktoś, kto czeka, wiedział, co się dzieje.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja to i tak podziwiam że sam to ogarniasz, a taki jeden ma mniejszą ilość wysyłek pism i wiecznie narzeka że zwroty że ludzie nie płacą za zamówienie, a on już nabił paragon (wtf, księgowa mu nie powiedziała że tak nie wolno). I że musi wszystko rozpakowywać i dlatego tak długo trwają te wysyłki. A tu 1300 paczek, w niedzielę widzę etykiety idą na spokojnie bez marudzenia. I to jest właśnie ta różnica.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Co się stało w druku, że przy Cannon Fodder jest okładka z Super Mario? W .pdf tego nie było, no chyba, że każdy przeoczył.Edit: sprawdziłem pdf i w nim okładka jest prawidłowa.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Co się stało w druku, że przy Cannon Fodder jest okładka z Super Mario? W .pdf tego nie było, no chyba, że każdy przeoczył.Edit: sprawdziłem pdf i w nim okładka jest prawidłowa.Taa, już dzisiaj było "śledztwo" - najpewniej Romek jak dostał plik do przygotowania druku i odpalił u siebie, to mu podlinkowało nie tę okładkę. Możliwe, że Mario miało taką samą nazwę jak CF (w stylu okladka.jpg) i InDesigne zaciągnął nie tę grafę. No a już na finalnego PDF-a, po wszystkich poprawkach, nikt tak wnikliwie nie patrzył na zasadzie "było OK", a tu babol...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Odebrane, dzięki chłopaki za ogrom Waszej pracy. Oczywiście jak zwykle przy Waszych specjalach odświeżam sobie giereczki, o których piszecie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @Perez Jest szansa, że limitka z Allegro w zestawie z MGS którą zamówiłem wyjdzie w tym tygodniu? Nadal mam tylko status "Zakup opłacony".
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dziś przyszła do mnie w okładce Pokemon Yellow :) Następne proszę NES Extreme
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 hour ago, Kreven said:Dziś przyszła do mnie w okładce Pokemon Yellow :)Następne proszę NES ExtremeZbyt dużo by się pokrywało z istniejącym już Pegasus Extreme.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):Zbyt dużo by się pokrywało z istniejącym już Pegasus Extreme.Pegasus Extreme wyprzedany, Łapusz uciekł, dodruku nigdy nie będzie, za jakiś czas można o tym pomyśleć