Opublikowano 10 października 202510 paź @Perez ja Ci mówię, jedziesz z wydaniem specjalnym z limitowanym nakładem, będzie rekord sprzedaży Na początek 3000 sztuk na wybadanie rynku
Opublikowano 10 października 202510 paź 30 minut temu, Mari4n napisał(a):@Perez ja Ci mówię, jedziesz z wydaniem specjalnym z limitowanym nakładem, będzie rekord sprzedaży Na początek 3000 sztuk na wybadanie rynku I limitka 5000 sztuk! ;)
Opublikowano 10 października 202510 paź Game Boy™ 72046 | LEGO® Super Mario™ | Oficjalnym sklepie...Kolekcjonerski zestaw konstrukcyjny dla dorosłych Nintendo®Może ktoś się przy okazji skusi
Opublikowano 10 października 202510 paź Dobrze, ze sie juz z tym nie kryja i na grafice marketingowej jest 40letni facet a nie dziecko.
Opublikowano 10 października 202510 paź Godzinę temu, Perez napisał(a):Ja tym bardziej :D No ale fajnie, że to gdzieś się niesie.Szkoda tylko, że otagowali ppe umacniając w głowach niezorientowanych, że to część Ekstrima.
Opublikowano 10 października 202510 paź 21 minut temu, grzybiarz napisał(a):Game Boy™ 72046 | LEGO® Super Mario™ | Oficjalnym sklepie...Kolekcjonerski zestaw konstrukcyjny dla dorosłych Nintendo®Może ktoś się przy okazji skusiZastanawia mnie czy dałoby rade to przerobic na realną konsole wkladając tam ekran prawdziwy z realnymi przyciskami i systemem emulacji.
Opublikowano 10 października 202510 paź 2 minuty temu, oFi napisał(a):Zastanawia mnie czy dałoby rade to przerobic na realną konsole wkladając tam ekran prawdziwy z realnymi przyciskami i systemem emulacji.Taka przeróbka była już około 24h po tym jak produkt trafił do ludzi. Na necie są filmiki.
Opublikowano 10 października 202510 paź Pomysł na biznes - zróbcie same brzydkie okładki i jedną ładną limitkę, ogłoście że jest 500 sztuk, wydrukujcie 5000 i niech Perez potem podaje zmyślone dane typu "limitka po tygodniu na razie 100 sztuk"
Opublikowano 10 października 202510 paź Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 22 godziny temu, Mari4n napisał(a):Oskar Wądołowski, ten co ma kanał "Retroarchiwizacja" i dwie grupki retro na FBTo wywołałeś wilka z lasu, propozycja od facebooka
Opublikowano 10 października 202510 paź Widziałem że wczoraj był na forum i coś skrobał w wątku Łapusza
Opublikowano 10 października 202510 paź Z tym dreamcastem nie chce mi się wierzyć bo gość nie grał na dremcascie w 1999 roku.
Opublikowano 11 października 202511 paź Wziąłem z tetrisem. Na limitkę się nie załapałem, a wszystkie pozostałe okładki kojarzą mi się z zupełnie innymi konsolami ;). A tetrisowa ładna.
Opublikowano 11 października 202511 paź W dniu 8.10.2025 o 20:08, MichAelis napisał(a):Bez kitu. Serio komuś GB w Polsce kojarzy się z jakimś Ghost babel i Oracle Of ages? Tak. Pamiętam była taka gazeta o Gameboyu w Polsce i czytałem zajarany wrażenia z oraclesow, że można kraść itemki ze sklepu.Spruty o MGS też nie rozumiem, wystarczy zobaczyć jakie ta gra ma recenzje i opinie. Klasyk.
Opublikowano 11 października 202511 paź W dniu 14.09.2025 o 14:34, oFi napisał(a):najlepsze gry, które tam ogrywałem all the time:Ale ja Cię chłopie szanuję!Mało kto wie, że to solidny RPG choć ma też wady ;)Praca nad tym numerem to sama przyjemność. Z żadną konsolą nie mam tak dobrych wspomnień i mam nadzieję, że będzie to rezonowało przez moje publikacje.
Opublikowano 12 października 202512 paź W dniu 9.10.2025 o 22:58, MichAelis napisał(a):Wyłapałem bana ostatnio, bo spytałem czemu ryj ciagle wrzuca na grupce retrogierki. No wyjątkowo śliski typTyp tak śliski, że miał sprawę za pobicie Miecugowa na Woodstocku. Bandyta zwykły i tyle.Parę dni człowieka nie ma, a tu się okazuje, że limitka przepadła. A to pierwsza limitowana okładka, która mi się spodobała. No cóż, będzie Metroid zatem.
Opublikowano 12 października 202512 paź Metroid ma vibe okładek Nowej Fantastyki z lat 80. Dla mnie najfajniejsza okładka.
Opublikowano 12 października 202512 paź Autor 3 godziny temu, Jutrzen napisał(a):Parę dni człowieka nie ma, a tu się okazuje, że limitka przepadła. A to pierwsza limitowana okładka, która mi się spodobała. No cóż, będzie Metroid zatem.Zagadaj wydawce, przy każdym specjalu się zwalnia trochę limitek od ludzi co nie opłacili zamówienia.
Opublikowano 12 października 202512 paź 4 minuty temu, Shen napisał(a):Zagadaj wydawce, przy każdym specjalu się zwalnia trochę limitek od ludzi co nie opłacili zamówienia.To już tradycja. Tu nie będzie raczej inaczej - 8 sztuk w tej chwili „wisi” w Allegro w nieopłaconych, więc za kilka dni będzie jasne, ile trafi do „dogrywki”.