Opublikowano 1 października1 paź Ciekawe, czy się kiedyś jeszcze doczekamy recenzji na 4, 6, a nawet 8 stron (tak, takie też kiedyś były!). Jedyny wyjątek jaki widzę w przyszłości to GTA VI.
Opublikowano 1 października1 paź Mnie też tego brakuje, miałem nawet pytać jakiś czas temu, w którym momencie się to zmieniło i dlaczego. Piechota mnie kilka miesięcy temu przekonał do dania kolejnej szansy CD-Action i choć tam z oczywistych względów mogą pozwolić sobie na więcej stron dla konkretnych recenzji, to tylko mnie utwierdziło w tym, że obecne recenzje nawet największych hitów tylko na dwie strony to nie jest to.
Opublikowano 2 października2 paź Autor Dzień dobry! Dzisiaj oficjalnie debiutuje w sprzedaży październikowy numer PSX Extreme. Zapraszamy serdecznie do punktów z prasą na terenie całego kraju :)A tak poza tym to prenumeraty rozesłane, Patronite rozesłany, e-wydanie udostępnione, tak że nie pozostaje nic innego jak życzyć przyjemnej lektury.
Opublikowano 2 października2 paź Autor 2 minuty temu, Shen napisał(a):Perez teraz wrzuca posty najpierw na forum a potem na socialeTrzeba wykosić konkurencję! ;)
Opublikowano 2 października2 paź Patrząc na jakość felietonów i stylu pisma konkurencji to można stwierdzić, że nie ma konkurencji (Perez kopie leżącego) Chyba tylko Edge daje radę aktualnie globalnie, jednak dostęp do tego pisma jest utrudniony.
Opublikowano 2 października2 paź Autor Nieee, no ja nie mówię o naszej konkurencji branżowej. Ja się odniosłem to naszej "rywalizacji" z @Shen kto pierwszy wrzuci post na forum, bo już kilka razy było tak, że Shen mnie wyprzedzał, bo wrzuciłem coś na sociale, a po chwili było na forum :D.
Opublikowano 2 października2 paź Brak autora pod recenzją sprzętu turtle beach. Teraz mam zagwozdkę czy to Perez czy Roger
Opublikowano 2 października2 paź Mam wrażenie, że Konsolite jest fanem serialu "Archer".A jak nie jest to powinien nadrobić.
Opublikowano 2 października2 paź Pierwszy zgrzyt, pani w sklepiku z prasą i łakociami mnie nie wpuściła bo jeszcze przerwę ma. Moje tłumaczenie "ale ja po Psx Extreme" niestety nie pomogło. No nic, urlop dzisiaj to lecę szukać dalej po osiedlu. Od razu powiem od czego zacznę: relacja z Extreme Party.
Opublikowano 2 października2 paź Autor 24 minuty temu, oFi napisał(a):Brak autora pod recenzją sprzętu turtle beach. Teraz mam zagwozdkę czy to Perez czy Roger Przeca to reklama, żaden test :) 21 minut temu, Ken Adams napisał(a):O ku…Mozna normalnie przeczytac HP sa normalne literki:bowdown:Coś tam czytamy te Wasze uwagi, żeby nie było!
Opublikowano 2 października2 paź @Perez a mogliście wzorem konkurencji kazać się zamknąć i dać bana. To jest właśnie ta różnica.
Opublikowano 2 października2 paź 10 godzin temu, oFi napisał(a):Mam wrażenie, że Konsolite jest fanem serialu "Archer".A jak nie jest to powinien nadrobić.Coś tam, coś tam daaaangeeerr zooonnee
Opublikowano 3 października3 paź 23 godziny temu, Perez napisał(a):Nieee, no ja nie mówię o naszej konkurencji branżowej. Ja się odniosłem to naszej "rywalizacji" z @Shen kto pierwszy wrzuci post na forum, bo już kilka razy było tak, że Shen mnie wyprzedzał, bo wrzuciłem coś na sociale, a po chwili było na forum :D.Dobry ruch Perez
Opublikowano sobota o 17:135 dni Potwierdzam. Notatnik już uruchomiony, żeby na bieżąco notować opinie.
Opublikowano poniedziałek o 09:064 dni Ależ mnie miła niespodzianka czekała w numerze - znalazłem się w gronie osób które udzieliły samych poprawnych odpowiedzi w konkursie na extreme party. Już wtedy wiedziałem, że tak będzie, bo pytania nie były trudne. Ale nie spodziewałem się, że będzie nagroda poza samym pojawieniem się informacji w gazecie o maksymalnej liczbie punktów. Dziękuję bardzo za taki miły konkurs i zrobienie mi poniedziałku, bo dziś dopiero odebrałem nowy numer. Co się okazało idealnym startem na nowy tydzień.
Opublikowano poniedziałek o 13:484 dni Autor 27 minut temu, Benson napisał(a):U mnie poczta się obija, bo w skrzynce ciągle pusto :(Jak max do środy nie dojdzie to daj znać na sklep@psxextreme.pl.
Opublikowano wtorek o 14:403 dni Tekst o geo-modzie przypomniał mi grę Mercenaries 2, gdzie też solidnie można było niszczyć obiekty.
Opublikowano wtorek o 15:473 dni W dniu 6.10.2025 o 15:48, Perez napisał(a):Jak max do środy nie dojdzie to daj znać na sklep@psxextreme.pl.Doszło dzisiaj
Opublikowano wtorek o 16:343 dni W dniu 1.10.2025 o 19:47, Pix napisał(a):Ciekawe, czy się kiedyś jeszcze doczekamy recenzji na 4, 6, a nawet 8 stron (tak, takie też kiedyś były!). Jedyny wyjątek jaki widzę w przyszłości to GTA VI.Recenzja San Andreas miała 10 stron
Opublikowano wtorek o 16:403 dni W dalszej przyszłości to Wiedźmin 4. Wróciłem sobie do recenzji trójki na 6 stron, jeszcze fajnie stylizowane. Później był chyba tylko RDR2 i nic więcej się nie zbliżyło.
Opublikowano wtorek o 16:423 dni Autor 54 minuty temu, Benson napisał(a):Doszło dzisiaj Dzięki za info.