Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No to wyciekłohttps://www.instagram.com/p/DO_6R7BjG5I/?igsh=YzljYTk1ODg3Zg%3D%3D
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Niemcy xdddddW końcu Japonia, z serpentynami, miastami z wieżowcami, Fudżi w tle i angielskim z japońskim akcentem
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 9 minutes ago, Rozi said:Niemcy xdddddW końcu Japonia, z serpentynami, miastami z wieżowcami, Fudżi w tle i angielskim z japońskim akcentem Mam nadzieję będzie Papa Kazunori, który ścigał się w górach Japonii swoim zardzewiałym Civiciem w '76.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Cringometr może wyjebac poza skale nawet w porównaniu z Meksykiem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 minuty temu, Homelander napisał(a):Japonia? Znowu ruch lewostronny? Jebać.Można jeździć po prawej stronie, policja nie łapie.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minute ago, Rozi said:Można jeździć po prawej stronie, policja nie łapie.Ale boty na czołówkę już tak
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Premiera pewnie tradycyjnie dla Horizona jesień 2026. Oby tylko mapa nie była znowu zrobiona pod tryb Eliminator i o resztę nie ma się co przesadnie martwić.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Mam nadzieję, że tym razem jedyną nowością nie będzie zmiana settingu.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Nawet nie tyle, że sam ruch, ale mam wrażenie, że Japonia z racji popularyzacji gier umiejscowionych w KWW straciła ze swojej tajemniczości i uroku.Niemcy + opcjonalnie Austria/Szwajcaria nie tylko zaoferowałyby bardzo bogatą tradycję motoryzacyjną, ale i pewna swojskość dla polskiego odbiorcy.Nawet już same Chiny czy Korea przyjąłbym z większym zainteresowaniem niż Japonię, ale stało się więc trzeba czekać do siódemki gdzie Niemcy muszą być już na 100%.No, ale myślę, że wszystkie wątpliwości i tak rozwieje odpalenie najlepszej samochodówki na rynku.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Taka indie Polska zresztą gra Japanese Drift Master pokazała, że Japonia ma ogromny potencjał w kwestii free roamowych samochodowek, będzie dobrze. Mam nadzieję na wykorzystanie odpowiednie przede wszystkim legendarnych japońskich tunerow, nierozłącznie związanymi z tamtejsza kulturą motoryzacji od w zasadzie lat 70. Mid Night Club i wyścigi na obwodnicy?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. .Niemcy + opcjonalnie Austria/Szwajcaria nie tylko zaoferowałyby bardzo bogatą tradycję motoryzacyjną, ale i pewna swojskość dla polskiego odbiorcy.Myślę, że Polska była by najlepszym wyborem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No i super, wreszcie Japonia. Trzeba trzymać kciuki, żeby wszystko wypaliło, bo ten setting ma ogromny potencjał.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 minuty temu, Bartg napisał(a):Taka indie Polska zresztą gra Japanese Drift Master pokazała, że Japonia ma ogromny potencjał w kwestii free roamowych samochodowek, będzie dobrze. Mam nadzieję na wykorzystanie odpowiednie przede wszystkim legendarnych japońskich tunerow, nierozłącznie związanymi z tamtejsza kulturą motoryzacji od w zasadzie lat 70. Mid Night Club i wyścigi na obwodnicy? Szans na to zero, ale jakby postawiono na Japonię lat 80/90 to bym się chyba zeszczal z wrażenia. xD
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 minutes ago, Paolo de Vesir said:Szans na to zero, ale jakby postawiono na Japonię lat 80/90 to bym się chyba zeszczal z wrażenia. xDNa to szanse jeszcze mniejsze, bo muszą potem pchać 3 lata nowe samochody. Ale mino wszystko liczę na duzo odniesień do historii motoryzacji w Japonii i całej kultury, bo ta w Meksyku to chyba faktycznie tylko bylo przerabianie Garbusow przez Pape Fernando.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Cudowny pokaz, po 4 latach nie mają nawet kilkadziesiąt sekund gameplayu, cudo.