Opublikowano wczoraj o 15:53 1 dzień Nie ma podjazdu do Japonii nic, jaki tu jest klimat, mój Boże: Edytowane wczoraj o 15:53 1 dzień przez Rozi
Opublikowano wczoraj o 15:55 1 dzień 11 minut temu, Kolos28 napisał(a):Na YTbie wygląda tak samo jak FH5.Dobrze, że przed premierą widziałem tylko jeden materiał z tej gry, bo bym też się na ten yt nabrał i nie wyglądało to za dobrze.
Opublikowano wczoraj o 16:03 1 dzień Dobrze, że przed premierą widziałem tylko jeden materiał z tej gry, bo bym też się na ten yt nabrał i nie wyglądało to za dobrze. na pewno Japonia lepsza od Meksyku ale cała reszta wygląda tak jak FH5 - dziś jest już sporo gameplayów w dobrej jakości.
Opublikowano wczoraj o 16:06 1 dzień 2 minuty temu, Kolos28 napisał(a): 9 minut temu, Donatello1991 napisał(a):na pewno Japonia lepsza od Meksyku ale cała reszta wygląda tak jak FH5 - dziś jest już sporo gameplayów w dobrej jakości.Ja gram na PC praktycznie wszystko na full i uwierz, wygląda znacznie lepiej od 5.
Opublikowano wczoraj o 16:09 1 dzień Ja gram na PC praktycznie wszystko na full i uwierz, wygląda znacznie lepiej od 5.wierzę ale mnie chodzi głównie o menusy, otoczkę festiwalu jak z FH5, jak i o zbyt szybkie zdobywanie aut itp.
Opublikowano wczoraj o 16:11 1 dzień A no to wiadomo, że tak. Jest podobnie, ale też w sumie przyjemniej. Cringu na razie też nie ma za bardzo. Zobaczymy dalej.
Opublikowano wczoraj o 16:54 1 dzień AE86 forza edition ma kubek z wodą z wlasna fizyka, jak w initial d jak stary uczył takumiego driftowac
Opublikowano wczoraj o 17:15 1 dzień Mapa jest genialna. Roznorodnosc lokacji jest ogromna. Mam wrazenie ze oprocz Japoni jest rowniez Meksyk i Wielkiej Brytania (lasy,polany, plaze,sekcje wodne,gory)Bardzo mi sie podobaja rajdy szutrowe i to jak sa poprowadzone dane trasy. Zdecydowanie najlepsze dla mnie w serii ale to chyba wlasnie zasluga dobrze zaprojektowanej mapy.Tokio jest OGROMNE. Mam wrazenie ze takie Ferrar FXX prowadzi sie inaczej niz w 5. Tu auto doslownie wgryza sie przodem w zakrety.Pierwsze wyscigi w dokach te z gwiazdka 4 minutowe uwielbiam takie klimaty. Poki co zdecydowanie lepsza czesc niz 5 Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Szymek
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Nie no ta mapa jest ogromna i cudowna, z różnymi biomami, zajazdami, parkingami, stacjami benzynowymi. Aż chce się jeździć dla funu, Meksyk był totalnie beznadziejny.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Przecież jest troszkę inne i bardziej kolorowe. Po co zmieniać coś, co działa i wygląda dobrze?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Panowie a jak z ruchem ulicznym? Nadal pusto (jak w wersji prasowej) czy jednak jakas poprawa w tym aspekcie?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Zmiana dla samej zmiany jest bez sensu. Uważam, że teraz jest wszystko ładnie posegregowane i nie muszę znowu uczyć się rozkładu gdzie co jest bo jak robią jakieś zmiany to minimalne.1 minutę temu, Fraczek napisał(a):Panowie a jak z ruchem ulicznym? Nadal pusto (jak w wersji prasowej) czy jednak jakas poprawa w tym aspekcie?W wersji prasowej był normalny ruch. To tylko w tym filmiku co Playground wypuściło jakiś czas temu wyłączyli specjalnie. Momentami to aż nawet zbyt duży kiedy na jakiejś wiosce jebanej mi procesja wyjeżdża zza zakrętu. Dalej te kurwy wyjeżdżają w najgorszym możliwym momencie, kocham to xD Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez suteq
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Pograne trochę, no co tu mówić - to Horizon na kozak mapie. Każdy kto grał w poprzednie trzy części już wie czy to coś dla niego czy nie, bo fundamenty są niemal bez zmian i najważniejszą nowością jest Japonia. A to dostarcza, czuję się trochę tak jak wtedy gdy odpaliłem pierwszy raz FH3 i powitały mnie plaże, lasy, pola i miasto
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Popatrzyłem na fury w Time Attack Packu i pierwsze auta z car passa i dobrze wiedzieli skurwisiny jak wyciągnąć hajs od ludzi :( Bo samo gęste aż się pasek na pompie grzeje.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. kurła. gra z GP + premium upgrade ale odpalić mi nie chce co do pindola
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 6 godzin temu, Colin napisał(a):kurła. gra z GP + premium upgrade ale odpalić mi nie chce co do pindolaU mnie dokładnie to samo. Gierka ściągnięta z gp, zrobiony premium upgrade, region zmieniony na Nową Zelandię a odpalić się nie da. Co więcej u mnie wyskakuje, że mogę zagrać za 3 dni😁Edit. Udało się. Trochę moja wina, bo gierka ściągnięta przez moje konto, bo ja mam gp, ale niechcący kupiłem premium edition na koncie żony. Trzeba było zalogować oby dwa konta i już śmigam po Japoni Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez KamilM
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jednak finalnie nie ma radia z Eurobeatem, skandal Tu jednak polskie JDM zrobiło giga robotę jeśli chodzi o soundtrack japoński.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 godziny temu, KamilM napisał(a):U mnie dokładnie to samo. Gierka ściągnięta z gp, zrobiony premium upgrade, region zmieniony na Nową Zelandię a odpalić się nie da. Co więcej u mnie wyskakuje, że mogę zagrać za 3 dni😁Edit. Udało się. Trochę moja wina, bo gierka ściągnięta przez moje konto, bo ja mam gp, ale niechcący kupiłem premium edition na koncie żony. Trzeba było zalogować oby dwa konta i już śmigam po JaponiTo ja mam odwrotnie. Premium kupiłem na swoim koncie a GP mam z kumplem. Kurna zawsze coś muszą namieszać. Sprawdzę później u siebie czy łaskawie zadziała
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Czy tylko mi się wydaje, że podbili w tej części poziom AI? Gram chyba na Expercie i mam wrażenie, że jest trudniej wygrać niż poprzednio. Jak nie przebiję się dobrze na starcie wyścigu albo nie zacznę spychać przeciwników, to potem dogonić czołówkę bywa ciężko. Jak się ich już wyprzedzi to nagle nie ma problemu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Pewnie jeszcze za wcześnie, żeby to sprawdzić, ale jestem ciekawy czy dalej w multi meta będą fury AWD (albo skonwertowane na AWD) + masę tuningów z potworkami typu opony offroad na wyścigi drogowe, żeby obniżyć PP i dowalić mocy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 minutes ago, Pianista911 said:Pewnie jeszcze za wcześnie, żeby to sprawdzić, ale jestem ciekawy czy dalej w multi meta będą fury AWD (albo skonwertowane na AWD) + masę tuningów z potworkami typu opony offroad na wyścigi drogowe, żeby obniżyć PP i dowalić mocy.Na pewno, chyba, że fury np z time attack packu będą nadrabiać aero, ale wątpie. Szkoda, że kluby już pochowane na dobre w grobie, będzie trzeba zrobić "manualną" rywalizację forumkową ze screenami.