Opublikowano wczoraj o 10:32 1 dzień No dlss daje piękny ghosting. Ja gram z TAA rt low cała reszta max i 4k. RT ogólnie warto dać nawet na low, bo jest różnica, zresztą podglądnąc można przez przełączanie. Cudownie wygląda. Sprawdziłem też na XSX no i też jest dobrze. Nawet byłem zaskoczony jak bardzo, ale jak zaraz przełączyłem na pc to jednak duża różnica.Miasto jest super, panorama z daleka oddaje świetnie wielkość mapy.
Opublikowano wczoraj o 10:55 1 dzień na którym presecie DLSS gracie? podobno warto zmienić na M, bo defaultowo forza korzysta z jakiegoś starszego
Opublikowano wczoraj o 11:25 1 dzień 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):Ale zmasakrowali Horizon Pulse, zrobili z niego drugi Bass Arena, brakuje muzyki w stylu CHVRCHES czy Odesza.Ogólnie soundtrack jest strasznie nijaki, przez 4 godziny nic mi nie wpadło w uchoXS upgrade od piątki zaliczył niesamowity, po tej jebanej abominacji teraz czuję się jakby z każdym następnym trackiem w tle jakiś pracownik Playgrounf mówił "ajm sory", i dobrze.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Trzeci raz sprzedali tę samą grę, ale kurna za samą mapę należą im się brawa. Kolejne godziny lecą, a ja cały czas odkrywam ciekawe miejscówki.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 11 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Na PC przynajmniej na mojej konfiguracji gry nie ominęły jednak problemy, ale 10 minut zabawy suwaczkami i stuttering prawie wyeliminowany, w samochodówkach to podstawa. FSR 4.03 robi robotę również, ale jest bardzo duża różnica pomiędzy native, a quality, ten drugi nie radzi sobie dobrze z krawędziamy w mieście. Zostawiłem na native i lock 88 fps (połowa z moich 175 fps) + ultra i śmiga ładnie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. https://www.gamerguides.com/forza-horizon-6/maps/japaninteraktywna mapa, szczególnie polecam aftermarket cars. dobre fury można wyrwać, wiele to Forza Edition
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor pamiętacie jeszcze jak kilka lat temu ludzie pisali że Game Pass obniży jakość gier? Kiedy ostatnio inny developer miał taką serie?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Własnie jestem w pracy, obok mnie Legion Go z odpalonym FH6, Auto-drive włączone,wybieram z listy rekomendowany event, auto tam samo jedzie, odpalam wyścig, auto-drive wygrywa, i tak w kółko, dobre na te wyścigi które nie mam za bardzo ochotyPodoba mi się tej Japonii Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Labtec
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mi też się podoba w Japonii. Najlepsza warstwa tej gry to właśnie mapa. I to nie tylko dlatego że Japonia chociaż to robi większą część roboty. Jest fajniejsza lepiej wertykalnie ukształtowana niż np Meksyk. Można jezdzic i się zachwycać.Grałem w weekend mam już 85 aut i jestem milionerem. Dobrze się z tym czuje bo w życiu jestem nikim.Menusy i nawigacja po nich jest lepiej zrobiona, wszystko odchudzone i przejrzyste. Gra łatwiejsza z miejsca daje 3 gwiazdki prawie za wzytsko. Jak włączyłem to myślalem że długo nie pogram bo znowu to samo ale jak wciągnęło to trzyma mocno i czyscze mapke jak pojebany.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Mi też się podoba w Japonii. Najlepsza warstwa tej gry to właśnie mapa. I to nie tylko dlatego że Japonia chociaż to robi większą część roboty. Jest fajniejsza lepiej wertykalnie ukształtowana niż np Meksyk. Można jezdzic i się zachwycać.Grałem w weekend mam już 85 aut i jestem milionerem. Dobrze się z tym czuje bo w życiu jestem nikim.Menusy i nawigacja po nich jest lepiej zrobiona, wszystko odchudzone i przejrzyste. Gra łatwiejsza z miejsca daje 3 gwiazdki prawie za wzytsko.Jak włączyłem to myślalem że długo nie pogram bo znowu to samo ale jak wciągnęło to trzyma mocno i czyscze mapke jak pojebany.Ja tam dostaje regularny wpierdol od AI na przeciętnym.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Do poziomu ekspert to zawsze kwestia w sumie auta. Potem ai leci w uja.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ai leci w chuja zwłaszcza w cross country, tylko na serie zdarza mi się powtarzać. Gram na above averge z linią hamowania, reszta defaultowo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ja tam dostaje regularny wpierdol od AI na przeciętnym.Nie, no, ten poziom jest jeszcze w miarę, schody zaczynają się już na nadprzeciętnym, zwłaszcza w wyścigach przełajowych i szutrowych, z naciskiem na przełajowe, ja nie wiem, jakim chujem tam samochody tak zapierdalają, starając się w miarę trzymać ich tempo, a i tak wykurwiają.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No całkiem miło się jeździ, graficzka tez niczego sobie pewnie z tydzień będę sobie zwiedzał Japonię zanim mi się znudzi
Opublikowano 51 minut temu51 min tak w ogóle wyłączacie te linie hamowania we wyścigach? zawsze mnie irytowały.
Opublikowano 45 minut temu45 min 4 godziny temu, Labtec napisał(a):Własnie jestem w pracy, obok mnie Legion Go z odpalonym FH6, Auto-drive włączone,wybieram z listy rekomendowany event, auto tam samo jedzie, odpalam wyścig, auto-drive wygrywa, i tak w kółko, dobre na te wyścigi które nie mam za bardzo ochoty.Podoba mi się tej JaponiiMiałem to jakoś skomentować, ale w sumie nie wiem po co.
Opublikowano Teraz1 min AI drajwatarów czituje mocno, dlatego Above Average bez żalu, nie będę się szarpać z jednym wyścigiem po 10 razy albo przerabiał wszystkiego na AWD. Ale jeździ się mega dobrze.