Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Fajnie, jak zacząłem tych świeżaków w końcu traktować w swojej głowie jako pełnoprawnych zgredzioli, których recenzje i felietony warto czytać w każdym numerze, to tu taki nóż w plecy. Masz szczęście @Piechota że mam jeszcze sporo felietonów do nadrobienia ze starszych numerów. No i te podcasty Cię trochę ratują!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tekst o T-Rexie i trochę szkoda, że nie wspomniano o świetnym Primal, przynajmniej pierwszym sezonie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Tekst o T-Rexie i trochę szkoda, że nie wspomniano o świetnym Primal, przynajmniej pierwszym sezonie.Obiecuję kiedyś popełnić artykuł o Tartakovskym, już od jakiegoś czasu urabiam Rogera, kiedyś się uda :D
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 20 minut temu, PiotrekP napisał(a):Tekst o T-Rexie i trochę szkoda, że nie wspomniano o świetnym Primal, przynajmniej pierwszym sezonie.Ja akurat myślałem, że zostanie wspomniany zbanowany cirex i jego majaki w pewnych tematach na forumku
Opublikowano 13 minut temu13 min Po raz kolejny przekonuje się że PSX EXTREME to świetne pismo ! Tym razem chciałbym podziękować Michałowi "KROOLIK" Król za polecenie polskiej gry Gruniożerca Trilogy Swój cyfrowy egzemplarz gry zakupiłem na mojego leciwego Nintendo Switcha i gram od wczoraj. Tytuł ten polecam KAŻDEMU bo gra jest w bardzo przystępnej cenie. Koszt gry to zaledwie 28zł. Okazuje się że w dzisiejszych czasach da się kupić tanio i co ważne DOBRĄ grę. Oprócz tego zakupem gry WSPIERAMY polskich twórców gier a to jest dla mnie bardzo ważne. Cieszy mnie że nasz kraj ma tylu utalentowanych ludzi i tworzy tak wspaniałe gry Roger jeśli jakimś cudem czytasz moje słowa to uważam że Michał zasługuje na podwyżkę lub o dodatkową stronę w naszym piśmie. Wszak jedna strona poświęcona polskim grom to moim zdaniem stanowczo za mało a Michał pisze bardzo konkretnie i zawsze na temat Ok to ja wracam do czytanie i grania Pozdrawiam wszystkich !