Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 338

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie, jak zacząłem tych świeżaków w końcu traktować w swojej głowie jako pełnoprawnych zgredzioli, których recenzje i felietony warto czytać w każdym numerze, to tu taki nóż w plecy. Masz szczęście @Piechota że mam jeszcze sporo felietonów do nadrobienia ze starszych numerów. No i te podcasty Cię trochę ratują!

• Odpowiedzi 129
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta, Roger pisze o tym ostatnim słynnym newsie z ppe Już wszystko jasne, autor miał tego dnia gorszy dzień i problemy osobiste i sobie pomógł chatemgtp więc luz i się odpjerdolta od zajebistego porta

• Nie wiem jaki jest sens wpychać politykę do pisma o grach i to w temacie który tego nie dotyczy. Niezależnie z której strony.

• Ja tam czerpię wiadomości o świecie tylko z forumka. Figaro od lewactwa, Observer od prawactwa, Dżimi od Sony, Paolo [*] od M$, Pupcio od Nintendo, Faka od relacji polsko-rosyjskich. Co mi więcej do s

Opublikowano

Tekst o T-Rexie i trochę szkoda, że nie wspomniano o świetnym Primal, przynajmniej pierwszym sezonie.

Opublikowano
3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Tekst o T-Rexie i trochę szkoda, że nie wspomniano o świetnym Primal, przynajmniej pierwszym sezonie.

Obiecuję kiedyś popełnić artykuł o Tartakovskym, już od jakiegoś czasu urabiam Rogera, kiedyś się uda :D

Opublikowano
20 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Ja akurat myślałem, że zostanie wspomniany zbanowany cirex i jego majaki w pewnych tematach na forumku niki

Opublikowano

Po raz kolejny przekonuje się że PSX EXTREME to świetne pismo ! Tym razem chciałbym podziękować Michałowi "KROOLIK" Król za polecenie polskiej gry Gruniożerca Trilogy ) Swój cyfrowy egzemplarz gry zakupiłem na mojego leciwego Nintendo Switcha i gram od wczoraj. Tytuł ten polecam KAŻDEMU bo gra jest w bardzo przystępnej cenie. Koszt gry to zaledwie 28zł. Okazuje się że w dzisiejszych czasach da się kupić tanio i co ważne DOBRĄ grę. Oprócz tego zakupem gry WSPIERAMY polskich twórców gier a to jest dla mnie bardzo ważne. Cieszy mnie że nasz kraj ma tylu utalentowanych ludzi i tworzy tak wspaniałe gry ) Roger jeśli jakimś cudem czytasz moje słowa to uważam że Michał zasługuje na podwyżkę lub o dodatkową stronę w naszym piśmie. Wszak jedna strona poświęcona polskim grom to moim zdaniem stanowczo za mało a Michał pisze bardzo konkretnie i zawsze na temat ) Ok to ja wracam do czytanie i grania ) Pozdrawiam wszystkich !