Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Fajna kostka, ale nie jestem targetem. Szkoda, że w środku nie siedzi coś mocniejszego. Wydaje mi się, że to jest PC dla kałżali. 8GB VRAM to żart.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2026 rokiem linuxa? Tyle człowiek zwlekał żeby wskoczyć w VR i chyba to jest ten moment.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jak będzie dobra cena, to wjeżdżam. Xboks do żyda, a na telewizorku Herosi fuckin' 3 i gry z PS2 Proszę specjalistów o wyjaśnienie specyfikacji tej M A S Z Y N Y.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ciekawe w sumie, zdecydowali się nie na APU tylko osobno CPU i GPU? W dobie przycinania na wszystkim ciekawe podejście.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Własnie co to w 2026 bedzie znaczyć 10x mocniejsze niz SD? Chciałbym żeby to wypaliło bo wtedy PC z Stemem pod TV zamiast Xboxa może się wydarzyć. No i pojawią się naśladowcy z możliwie lepszymi bebchami. Pad wygląda ciekawie ale już pierwszego mało używałem. Nadal ten od Xboxa do gier na pada będzie moim pierwszym wyborem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wygląda bardzo elegancko i pewnie znajdzie trochę chętnych, ale sam nie jestem targetem. Odkąd używam Sunshine + Moonlight to mam swojego peceta w salonie wraz ze Steam Big Picture na streamingu bez żadnego input laga w 4k@120fps.Steam Frame za to czekam na testy.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Na oko to moc porównywalna do PS5. Więc tak sobie jak na 2025 ale ciekawe jaka cena.Edit a nie, mocniejsze nowsza architektura.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 minuty temu, Rozi napisał(a):Proszę specjalistów o wyjaśnienie specyfikacji tej M A S Z Y N Y.Według DF to coś na poziomie kompa z RTX 4060, czyli nie ma szału, ale nie ma tragedii. Przez ponad rok działałem na tej karcie w 1440p i na spokojnie da się gejmingować. Trzeba czekać na testy konsolopeceta GABECUBE
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Patrzcie na to, steamOS na ARM:Ciekawe czy będzie wysyp tych sprzętów do emulacji na steamOS.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Szkoda, że nie ma ceny za model z 2TB. No i ciekawe kiedy pre-ordery.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, krzysiek923 napisał(a):Wciąż na Linuksie. Czyli takiego BF6 na tym nie odpalisz...?W obecnym stanie? Na pewno nie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wszystko spoko, ale ten pad nie wygląda zachęcająco. Duży- wygoda średnia i to dla tych paneli dotykowych.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):W obecnym stanie? Na pewno nie. No ale wyjście jest, jak komuś zależy.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Palce się będą dziwnie układać na spodzie- takie mam wrażenie. Ale chętnie bym sprawdził te panele w FPS. Ale nie liczę na cud, bo będę odrywać kciuka żeby nie wyjechał poza. Z tego wszystkiego ten pad mnie ciekawi najbardziej. Drugie to cena.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):Wszystko spoko, ale ten pad nie wygląda zachęcająco.Duży- wygoda średnia i to dla tych paneli dotykowych.Waży tyle samo co pady konkurencji więc bym nie marudził zbyt wcześnie. Chwyt można zobaczyć na materiałach promocyjnych. No ja się ogólnie jaram i czekam kiedy będę mógł wydać kasę na te sprzęty :D
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tego pada chętnie przytulę.According to GamersNexus, rough estimate prices given by Valve are:Steam machines: "Entry level computer - not priced like a console."Frame: "Won't be higher than an Index"
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. te panele to gówno obesrane bylo juz w decku, wiec ten pad to sie na smietnik nadaje tak samo jak ich poprzedni steam controller. Staraja sie drugi raz wymyslac kolo na nowo, ale wychodzi im kwadratowe.