Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ten Doom jednak cały czas ma odpalony ray tracing, więc nie jest to zbyt reprezentatywna nowość.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 minut temu, łom napisał(a):Napisałem że gry wydane do ~2022, więc chodzi mi właśnie o starsze tytuły, ale nie tak stare jak z generacji PS360. Nowsze, bardziej wymagające które też nie mają wersji na past-geny to 4k/60 zobaczą tylko na YT Wiem wiem tylko właśnie idzie o to że reklamowanie tego jako maszynki po 4k@60 z założeniem "ale tylko dla gier co maja 3+ lat albo multiplayerów. I tak raczej przyszłość będzie taka że mocne skalowaniem będzie potrzebne. Rynek nie rośnie tak jakby chcieli, więc trzeba wciskać gry do jak największej ilości osób. Raczej target na najbliższe 5, a może i do 10 lat to będzie nastawienie, żeby grę się dało wcisnąc na wszystko od switcha 2 i kompów o mocy PS5(czyli czegoś w okolicy decka) do PS6. Obstawiam że po wyjściu PS6, PS5 z uwagi na CPU skończy jako konsola do trybu 30 ew. 40 fps i dostaniemy tyle prawdziwie nowogeneracyjnych exów przez długie lata co kot napłakał.12 minut temu, Bzduras napisał(a):Ten Doom jednak cały czas ma odpalony ray tracing, więc nie jest to zbyt reprezentatywna nowość.Jasne, ale mogę wsadzić tam inne gry na UE 5.0 z wyłączonym RT i też będą jazdy ;). Ten doom chodzi w 60 na series S. Ze spadkami i wygląda jak guano no ale ;). Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Silent Hill 2 to jest optymalizacyjny potworek.Akurat prezentacja była z Sillent Hill F. Ale to było z TSR i za wysokie ustawienia, zeszli do 1440p@medium@FSR performance(co jak nie wsadzą fsr 4.0 będzie wyglądać naprawdę słabo) i już się grało ok, no ale to jest właśnie bardziej realistyczny target o jakim mówię dla takiej maszynki. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 55 minut temu55 min Ja obstawiam ze pad bedzie po 299zl. Sam mocno mysle nad zamowieniem od razu jak sie pojawi.
Opublikowano 21 minut temu21 min 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):To będzie entry level komputerek w eleganckiej formie do salonu, ot i tyle. Jak ktoś chce PCMR Tjery Level to nie kupi SM, bo to nie do tego ma służyć. Ale tę bajerę o 4K60 to mogliby trochę zluzować, bo pewnie jakieś indyki 2D i gierki z ery szóstej/siódmej generacji do tego dociągną, ale raczej nic ponad to.Nikt nie mówił o natywnym 4K, będziesz miał to samo co w PS5 czyli oszukane 4K z upscalingiem.