Opublikowano wczoraj o 08:41 1 dzień Debiutancka gra studia Nagoshiego. Jaranko, pewnie bazowy styl głównego bohatera będzie podobny do beast style z Yakuzy.
Opublikowano wczoraj o 10:00 1 dzień Ależ grafika i twarze No i widać furki und strzelanie, więc może dostaniemy coś bardziej w stylu Sleeping Dogs.
Opublikowano wczoraj o 10:13 1 dzień 11 minut temu, Rozi napisał(a):Ależ grafika i twarze No i widać furki und strzelanie, więc może dostaniemy coś bardziej w stylu Sleeping Dogs.Na filmikach. SS na Steamie wyglądają jak na PS4https://store.steampowered.com/app/4146000/GANG_OF_DRAGON/
Opublikowano wczoraj o 14:16 1 dzień Oglądałem zwiastun i miałem vibe Sleeping Dogs. Coś pięknego... Ciekawe czy będzie to coś w stylu Yakuzy, czyli dużo abstrakcji czy jedna gra bardziej w stylu wspomnianego Sleeping Dogs lub produktu GTA-podobnego.
Opublikowano wczoraj o 15:40 1 dzień Zapowiada się intrygująco. W końcu normalna yakuza bo to co się dzieje z serią RGG od jakiegoś czasu to cyrk na kółkach. Oby tylko graficznie nie było padaki skoro to debiut Nagoshiego z nowym studiem i te 60 fps'ów.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 21 godzin temu, lukas_k96 napisał(a):Oglądałem zwiastun i miałem vibe Sleeping Dogs. Coś pięknego... Ciekawe czy będzie to coś w stylu Yakuzy, czyli dużo abstrakcji czy jedna gra bardziej w stylu wspomnianego Sleeping Dogs lub produktu GTA-podobnego.Brakuje takich gier jak sleeping dogs. Chyba będzie trzeba to ograć powtórnie na ps4 tym razem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wygląda zajebiście i fajnie, że bronie i auta. Mechaniki yakuzy już wystarczy - mamy że 20 gier, dobrze że nie odcina kuponów i coś nowego proponuje.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 19 godzin temu, Paliodor napisał(a):W końcu normalna yakuza bo to co się dzieje z serią RGG od jakiegoś czasu to cyrk na kółkach.Co się dzieje? Inifinite Wealth jest jedną z najlepszych Yakuz w historii.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Taki grubas z bezczelną manierą świetnie się wpisuję w ten klimat yakuz i gangów.