Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Debiutancka gra studia Nagoshiego. Jaranko, pewnie bazowy styl głównego bohatera będzie podobny do beast style z Yakuzy.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Ależ grafika i twarze No i widać furki und strzelanie, więc może dostaniemy coś bardziej w stylu Sleeping Dogs.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru 11 minut temu, Rozi napisał(a):Ależ grafika i twarze No i widać furki und strzelanie, więc może dostaniemy coś bardziej w stylu Sleeping Dogs.Na filmikach. SS na Steamie wyglądają jak na PS4https://store.steampowered.com/app/4146000/GANG_OF_DRAGON/
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Oglądałem zwiastun i miałem vibe Sleeping Dogs. Coś pięknego... Ciekawe czy będzie to coś w stylu Yakuzy, czyli dużo abstrakcji czy jedna gra bardziej w stylu wspomnianego Sleeping Dogs lub produktu GTA-podobnego.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Zapowiada się intrygująco. W końcu normalna yakuza bo to co się dzieje z serią RGG od jakiegoś czasu to cyrk na kółkach. Oby tylko graficznie nie było padaki skoro to debiut Nagoshiego z nowym studiem i te 60 fps'ów.
Opublikowano 13 grudnia 202513 gru 21 godzin temu, lukas_k96 napisał(a):Oglądałem zwiastun i miałem vibe Sleeping Dogs. Coś pięknego... Ciekawe czy będzie to coś w stylu Yakuzy, czyli dużo abstrakcji czy jedna gra bardziej w stylu wspomnianego Sleeping Dogs lub produktu GTA-podobnego.Brakuje takich gier jak sleeping dogs. Chyba będzie trzeba to ograć powtórnie na ps4 tym razem.
Opublikowano 13 grudnia 202513 gru Wygląda zajebiście i fajnie, że bronie i auta. Mechaniki yakuzy już wystarczy - mamy że 20 gier, dobrze że nie odcina kuponów i coś nowego proponuje.
Opublikowano 13 grudnia 202513 gru 19 godzin temu, Paliodor napisał(a):W końcu normalna yakuza bo to co się dzieje z serią RGG od jakiegoś czasu to cyrk na kółkach.Co się dzieje? Inifinite Wealth jest jedną z najlepszych Yakuz w historii.
Opublikowano 13 grudnia 202513 gru Taki grubas z bezczelną manierą świetnie się wpisuję w ten klimat yakuz i gangów.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Bloomberg: NetEase will stop funding Nagoshi Studios in MayThe studio unveiled a teaser for its first game, Gang of Dragon, in December. But the decision to stop sponsorship before the game is released came after NetEase discovered additional funding of at least ¥7 billion ($44.4 million) would be needed for the project to be completed, one of the people said, asking not to be identified because the information is private.Nagoshi is trying to find new sponsors without success so far, the people said. The studio is in discussions with NetEase on the handling of game materials already developed, they said
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta, prawdopodobnie projekt poleci do kosza razem z całym studiem. Szkoda.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Figaro napisał(a):Nagoshi is trying to find new sponsors without success so far, the people said.Może SEGA? :P
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale gówno. Mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra duszyczka i uratuje ten projekt.